Avira Phantom VPN pregled

Naš pregled Phantom VPN se začne z ugotovitvijo, da gre za nov izdelek, ki ga ponuja cenjeno spletno varnostno podjetje Avira. Avira že več kot petnajst let pomaga izboljšati vašo spletno varnost. Njihova najnovejša storitev, Phantom VPN, vam bo zagotovila navidezni IP naslov in šifrirala ves vaš internetni promet. To vam bo pomagalo zaščititi spletno zasebnost in vam spodbudilo mir med brskanjem po internetu.


Phantom VPN

Avira ponuja različne izdelke, ki vam bodo pomagali organizirati in zavarovati vaše spletno življenje. Sem sodijo protivirusna programska oprema, orodja za optimizacijo računalniških in mobilnih naprav, upravitelj gesel in drugo. Njihov zadnji dodatek Phantom VPN uporablja 256-bitno šifriranje AES za zaščito vseh vaših podatkov pred radovednimi očmi.

Cene in posebne ponudbe Phantom VPN

Avira ponuja brezplačno storitev VPN, pa tudi plačljivo storitev, ki se imenuje Phantom VPN Pro. Prodaje se v dveh različnih paketih, ki se nanašajo na dolžino, mesečno in letno. En mesec njihovega VPN stane 9,99 USD. Kot večina ponudnikov tudi oni ponujajo popust na svoj dolgoročni paket. To pomeni, da lahko za njihovo ceno dobite leto 35% popusta na mesečno ceno ali 78,00 USD. To znaša le 6,50 USD na mesec. Navdušeni smo, da bomo za svoje bralce delili dodatnih 25% 12-mesečnega načrta. To zniža ceno na samo 4,70 dolarja na mesec.

Cene Phantom VPN

Avira poleg samostojne različice svoje VPN storitve ponuja tudi VPN storitev Avira Suite za popolno varnost za 109,99 USD na leto. V tem paketu so naslednje komponente:

 • Avira Antivirus Pro – To bo pomagalo zaščititi računalnik pred vohunsko programsko opremo, programsko opremo in zlonamerno programsko opremo (Windows 7.0 ali novejši ali Mac OS X 10.11 (El Capitan) ali novejši).
 • Pospeševanje sistema – Programska oprema za izboljšanje delovanja računalnika (samo za Windows).
 • Phantom VPN Pro – Storitev VPN, ki vam bo pomagala varovati vašo zasebnost in bolj varna med brskanjem po internetu (Windows, Mac OS X, Android in iOS).
 • Upravitelj požarnega zidu – Programska oprema za lažje upravljanje z vgrajenim požarnim zidom Windows (samo za Windows).

Kot lahko vidite, ta paket nudi največ koristi uporabnikom sistema Windows, čeprav uporabniki Mac OS X lahko koristijo tudi protivirusno komponento. Vse komponente varnostnega paketa so za eno napravo eno leto, razen Phantom VPN pro, ki se lahko uporablja na več napravah hkrati.

Avira ponuja različne načine, da se naročite na njihovo storitev Phantom VPN Pro. Storitev lahko plačate z naslednjimi kreditnimi karticami: Visa, MasterCard, American Express in JCB. Poleg tega, če ste tip osebe, ki raje obdrži vse svoje spletne nakupe na enem mestu, sprejmejo tudi PayPal. S svojo PayNearMe kartico lahko uporabite tudi na lokalnem 7-Eleven v bližini, če je na voljo v vašem območju. Nazadnje sprejemajo tudi plačila z bančnim nakazilom.

Obiščite Phantom VPN

Brezplačna storitev Phantom VPN

Avira ponuja njihovo brezplačno storitev Phantom VPN z omejitvijo 500 MB na mesec. Za uporabo njihovega brezplačnega VPN-ja ni potrebna registracija, če pa z njimi registrirate e-poštni naslov, bodo vašo brezplačno pasovno širino podvojili na 1 GB. Ima večino njihovih plačljivih storitev, kot so zaščita pred puščanjem DNS in neomejeno hkratno delovanje naprav. Vendar pa ne vključuje brezplačne tehnične podpore, nima stikala za ubijanje in samodejno ne zavaruje nezaupljivih omrežij. To bo verjetno zadostovalo za uporabnike VPN s krajšim delovnim časom, ne pa tudi za tiste, ki vsak dan uporabljajo VPN.

Poleg brezplačne storitve Avira ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja za svoje plačane naročnike. Menimo, da je prijava na storitev Phantom VPN Pro boljša izbira za tiste, ki resnično želite preizkusiti storitev Phantom VPN. Tako boste imeli dovolj časa, da v celoti preizkusite vse njegove lastnosti in izkoristite brezplačno tehnično podporo, ki jo vključuje, da lahko zadovoljite vsa vprašanja, ki jih imate glede tega.

Avira Phantom VPN Network and Server Locations

Velikost trenutnega omrežja Phantom VPN je majhna. Vsebuje le 20 strežniških lokacij, vendar je stara le približno leto dni, zato se verjetno še vedno širi. Trenutne lokacije vključujejo naslednje države:

Avstralija, Avstrija, Brazilija, Kanada, Češka, Francija, Nemčija, Hong Kong, Italija, Japonska, Mehika, Nizozemska, Poljska, Romunija, Singapur, Španija, Švedska, Švica, Združeno kraljestvo in Združene države.

Čeprav je njihova mreža majhna, ima lokacije v Aziji, Evropi, Oceaniji, Severni in Južni Ameriki. V večini priljubljenih držav imajo strežnike VPN. Sem spadajo Kanada, Brazilija, Nemčija, Francija, Avstralija, ZDA in Velika Britanija.

Obiščite Phantom VPN

Zasebnost, varnost in podpora

Avira nima pravilnika o beleženju, ko gre za uporabo njihove storitve Phantom VPN. Na vprašanje: “Kaj sledite?” Izjavili so naslednje:

Naj začnimo z besedami, da ne sledimo:
• spletna mesta, ki jih obiščete
• Navidezne lokacije (IP naslove), ki ste jih uporabljali pri surfanju
• Vaš resnični naslov IP
• Vse informacije, ki vas lahko povežejo s katerim koli dejanjem, na primer s prenosom datoteke ali obiskom določenega spletnega mesta

Zabeležijo nekatere diagnostične podatke, vendar jih lahko izklopite, če jih želite, če jih izklopite v vmesniku. Poleg tega spremljajo, ali ste brezplačen ali plačan uporabnik in koliko pasovne širine porabite. Te izjave kažejo, da se med uporabo njihovega omrežja VPN spoštuje vaša zasebnost.

Avira uporablja napredni šifrirni standard (AES) s 256-bitnimi tipkami za šifriranje vsega vašega internetnega prometa. AES-256 je eden najboljših algoritmov za šifriranje VPN-jev, če se pravilno izvaja. Želimo si, da bi njihova spletna stran imela več informacij o njenem izvajanju. Natančneje, kako ravnamo s stiskanjem rok in preverjanjem integritete podatkov.

Avira ima forum in spletno bazo pogostih vprašanj, do katerih lahko vsi uporabniki dostopajo do poskusov in reševanja vprašanj in odgovorov na vprašanja. Plačani naročniki dobijo tudi dostop do brezplačne tehnične podpore prek e-pošte, ki brezplačnim uporabnikom ni na voljo. Imajo tudi spletno mesto spletnega dnevnika in družabne medije na Facebooku, Twitterju, Googlu Plus in drugih.

Hands-on testiranje Phantom VPN

Avira je razvila programsko opremo po meri, s pomočjo katere lahko kar najbolje izkoristite njihovo storitev Phantom VPN. Imajo odjemalce za Windows in Mac OS X. Imajo tudi mobilne aplikacije za iOS in Android. Specifikacije za te platforme so naslednje:

 • Phantom VPN za
  • Mac OS X – Mac OS 10.10 (Yosemite) in novejši.
  • Windows – Windows 7 in novejši.
  • iOS – iOS 8.0 ali novejši.
  • Android – Android 4.0.3 ali novejši.

Vsa prilagojena VPN programska oprema Avira je zasnovana s podobnimi vmesniki. To bo skrajšalo vašo krivuljo učenja za Phantom VPN. Tako boste tudi olajšali uporabo njihove storitve na več platformah naprav.

Namestitev odjemalcev in aplikacij Phantom VPN po meri

Namestitev njihove programske opreme po meri je enostavna in začne se najprej, tako da obiščete njihovo spletno mesto in jo prenesete v svojo napravo. Spletno mesto bo samodejno shranilo ustrezno namestitveno datoteko v vaš računalnik. Če zaženete to datoteko v računalniku ali odprete aplikacijo na računalniku Mac, boste dokončali namestitev programske opreme odjemalca Phantom VPN na namizju.

Gumba za iOS in Android vas bosta pripeljala do njihovih trgovin, iTunes ali trgovine Google Play. Nato lahko aplikacijo Phantom VPN namestite od tam, če se dotaknete gumba »Namesti«. Če ga želite odpreti, tapnite na gumb za odpiranje. Pozneje ga lahko odprete tako, da se v mapi aplikacij naprave dotaknete njegove ikone.

Obiščite Phantom VPN

Uporaba odjemalca Windows Phantom VPN

Ko je namestitvena datoteka odjemalca Phantom VPN Windows shranjena v vaš računalnik ali prenosni računalnik, jo zaženite kot skrbnik, da dokončate namestitev. Ta postopek je prikazan spodaj.

Namestitev odjemalca Phantom VPN Windows

Preden namestite programsko opremo, preučite pravilnike o uporabi in zasebnosti in se prepričajte, da so te sprejemljive. Po namestitvi odjemalca Phantom VPN ga lahko odprete ali pomaknete, da namestite drugo programsko opremo Avira za svoj računalnik. Če izberete odjemalca Phantom VPN Windows, kot smo ga mi sami, namestitev namesti tudi Avira Connect, programsko opremo za upravljanje računov Avira, s katero boste pozneje lahko prenesli vse druge izdelke Avira. Tukaj izgleda ta programska oprema za upravljanje.

Avira Connect

Programsko opremo Phantom VPN lahko odprete iz Avira Connect ali pa se znotraj nje povežete na najbližjo lokacijo. Omogočil vam bo tudi namestitev drugih programskih elementov Avira. Končno lahko spremljate vso nameščeno programsko opremo in naprave, ki ste jih namestili prek Avira Connect. Do te programske opreme lahko dostopate prek sistemske vrstice.

Ko namestite in odprete odjemalca Windows Phantom, boste videli zaslon, kot je prikazan spodaj. To je glavno okno za povezavo za stranko. Če se želite na vašo lokacijo povezati z najbližjim in najhitrejšim strežnikom, preprosto kliknite zeleni gumb za povezavo, saj je ta strežnik privzeto izbran.

Če izberete ikono zobnika na vrhu glavnega okna ali trenutno lokacijo, se odpre odjemalec meni. Če imate brezplačno različico odjemalca, boste v tem oknu lahko naredili le naslednje:

 • Spremenite strežnik Phantom VPN  – Izberite novo virtualno lokacijo.
 • Pošljite diagnostiko – To jim omogoča, da izboljšajo svoje omrežje VPN, vendar ga lahko izklopite. Če uporabljate brezplačni račun, morate to možnost izklopiti, ker porabi del pasovne širine.
 • Začetek ob zagonu – Prepričajte se, da ste povezani, ko se prijavite v sistem Windows.

Nastavitve Phantom VPN

Zadnji dve možnosti vam pomagata biti bolj varni pri uporabi njihovega omrežja, vendar sta na voljo samo plačljivim strankam. To so:

 • Samodejno zavarujte nezaupljiva omrežja – To samodejno zavaruje vašo internetno povezavo, ko se prijavite v nezaupanje omrežje.
 • Kill stikalo – Če prekinete povezavo s storitvijo VPN, bo internetna povezava samodejno prekinjena.

Če izberete katero koli od teh možnosti iz brezplačnega računa, vas boste preusmerili na spletno mesto Phantom VPN in nadgradili na plačljiv račun.

Povezava z novim strežnikom je enostavna. Samo kliknite trenutni strežnik in seznam, ki prikazuje vse lokacije strežnika VPN, bo prikazan kot zgoraj. Na tem seznamu izberite novo lokacijo, na katero se želite povezati, in kliknite puščico nazaj.

Phantom VPN Povezava

To se vrne na glavni zaslon povezave, kot kaže zgornja slika. Novo zeleno lokacijo boste videli nad zelenim gumbom za povezavo. Za zaključek postopka kliknite ta gumb. Ikona odjemalca se spremeni v zeleno, kar pomeni, da je vaš internetni promet zdaj zavarovan. Če želite prekiniti povezavo s storitvijo Phantom VPN, kliknite povezavo »Prekini povezavo«.

Zapiranje odjemalca samo pošlje v sistemsko vrstico. Izberite izhod, da stranko v celoti zapustite. Phantom VPN je enostaven za uporabo, vendar je njegov vmesnik lažji z avtomatizacijo nekaterih klikov. Če rečem, boste le z nekaj kliki povezali strežnik VPN v njihovem omrežju in vam omogočili, da preprosto spremenite svojo virtualno lokacijo za premagovanje geo-omejitev.

Obiščite Phantom VPN

Uporaba aplikacije Phantom VPN za Android

Na spletnem mestu Phantom VPN tapnite gumb za prenos. Tako boste prišli do trgovine Google Play. Tam se dotaknite gumba za namestitev, da namestite aplikacijo Phantom VPN v napravo Android. Po končani namestitvi odprite aplikacijo. To bo odprlo kratek ogled, po katerem se lahko pomikate. Po pomikanju boste videli stran za prijavo, kot je prikazana spodaj desno.

Zagon Phanton VPN Android

Če imate plačan račun, tapnite na gumb »Prijava« in vnesite svoje poverilnice. Če želite registrirati svoj e-poštni naslov, da boste prejeli dodatno pasovno širino 500 MB, nato tapnite zeleni gumb »Registracija«. Drug tapnite na povezavo »Registriraj se kasneje«. Ko izberete svoj račun, se prikaže glavni zaslon povezave (spodaj levo) za aplikacijo. Če se dotaknete ikone menija (tri vodoravne vrstice) v zgornjem levem kotu zaslona, ​​se odpre glavni meni aplikacije.

Phantom VPN Android Settings

Iz tega menija je prikazano nekaj stvari, ki so prikazane zgoraj. Najprej lahko izberete novo lokacijo strežnika VPN. To lahko storite tudi tako, da v glavnem meniju tapnete trenutno lokacijo. Odpre se seznam lokacij strežnikov, na katere se lahko povežete v omrežju Phantom VPN.

Druga stvar, ki jo lahko naredite v glavnem meniju, je sprememba nekaj nastavitev. Najprej lahko izklopite sledenje porabi. Aplikacija vas lahko tudi pozove, ko vzpostavite povezavo z nezavarovanim omrežjem Wi-Fi. Kljub temu morate aplikaciji dovoliti dovoljenja za sledenje lokacije.

Zdaj pa si oglejmo aplikacijo v akciji, tako da vzpostavimo povezavo z Združenim kraljestvom. Ko na zgornjem seznamu lokacij navidezne povezave izberete Združeno kraljestvo, vas bo aplikacija vrnila na glavni zaslon povezave. Dotaknite se gumba »Zaščitite mojo povezavo«, da začnete postopek.

Phantom VPN Android ConnectionČe prvič uporabljate aplikacijo, boste morali storitvi VPN dovoliti nekaj dovoljenj. Sledi povezovalni zaslon in postopek bo končan, kot je navedeno v zeleni ikoni in besedilu Phantom VPN. Tako enostavno je. Nekaj ​​dotikov in ves vaš internetni promet bo šifriran. Poleg tega lahko virtualno lokacijo spremenite tako enostavno, da zaobidete cenzuro in geo-omejitve.

Obiščite Phantom VPN

Phantom VPN test hitrosti

Uspešnost brezplačne storitve Phantom VPN je bila dobra. Rezultati kažejo, da je njegova omrežna hitrost sprejemljiva za večino aplikacij. Pri uporabi njihove storitve je prišlo do nekaj izgube hitrosti. To je pričakovati zaradi dodatnih režijskih stroškov, ki nastanejo s šifriranjem vsega vašega internetnega prometa.

Phantom VPN test hitrosti

Preskus hitrosti kaže, da je šifrirana povezava znižala hitrost prenosa naše osnovne ponudnike internetnih storitev z 28,23 Mb / s na 24,10 Mb / s. To je približno 14,6% padec na strežnik v Dallasu, TX. Vendar menimo, da je to poštena rešitev za dodatno anonimnost in varnost, ki vam jo lahko nudi Phantom VPN storitev.

Sklepi

Phantom VPN je nova storitev, ki jo je zagotovila Avira, dobro znani ponudnik programske opreme za spletno varnost, ki se nahaja v Nemčiji in Združenih državah Amerike. Tako zanje veljajo ustrezni zakoni teh držav. Storitev VPN zagotavljajo že manj kot eno leto, zato se še vedno širi. Trenutno imajo le 20 lokacij, a iščejo druge. To pomeni, da imajo majhno mrežo, vendar imajo pokritost na petih od sedmih celin, izjemi sta Antarktika in Afrika..

Njihova storitev uporablja algoritem AES s 256 bitnimi ključi za šifriranje, ki velja za enega boljših za VPN. So storitev brez beleženja, čeprav zbirajo osebne podatke iz nešteto izdelkov. Ne pozabite prebrati Pravilnik o zasebnosti in EULA, če želite videti, kaj počneta s temi informacijami.

Njihova odjemalka za Windows vključuje stikalo za prekinitev in samodejno povezavo, ko dostopa do nezavarovanih omrežij Wi-Fi za svoje stranke, ki plačujejo. Podpora strankam je s pomočjo pogostih vprašanj, forumov in socialnih medijev. Plačani naročniki dobijo dostop do podpore za e-pošto.

Kaj nam je bilo pri storitvi najbolj všeč:

 • Imajo programsko opremo po meri za sisteme Windows in Mac OS X.
 • Phantom VPN ima tudi mobilne aplikacije za naprave iOS in Android.
 • Imajo preprost za uporabo vmesnik za vso programsko opremo po meri z le majhnimi razlikami.

Ideje za izboljšanje storitve:

 • Dodajte več strežnikov in lokacij.
 • Popravite področja njihovega spletnega mesta, ki se včasih zdijo zmedena zaradi različnih izdelkov, ki jih ponujajo.
 • Delajte na tem, kako nudijo podporo vsem uporabnikom.

Storitev Phantom VPN Pro je lahko za vas. Ponujajo 30-dnevno garancijo vračila denarja, tako da lahko brez tveganja preizkusite njihovo storitev. Lahko ga preizkusite glede združljivosti svojih naprav z uporabo njihove brezplačne storitve VPN, vendar ne pozabite, da lahko pasovna širina 500 MB omejuje. Preizkusite njihovo službo zase in poglejte, kaj mislite. Če vam je všeč, se lahko prijavite na Phantom VPN že za samo 4,70 USD na mesec.

Obiščite Phantom VPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map