SuperVPN-gjennomgang – Gratis VPN-klient med store problemer

SuperVPN-logoTilsynelatende har brukere lastet ned SuperVPN-appen mer enn 50 millioner ganger. Utvikleren designet SuperVPN for å være en annonsedrevet, gratis mobil VPN-tjeneste. Til tross for populariteten, er det flere spørsmål vi har om det. Vi vil imidlertid gå inn på det om kort tid. Det hevdes at det fungerer på OSX, iOS, Windows Mobile 5 & 6, Linux og noen andre enheter, men Android er det vanligste. Servervalg for gratisversjonen er begrenset. De inkluderer Frankrike, Tyskland, Canada og USA. Fordi det også finnes en “VIP” -versjon av denne tjenesten, tilbyr den deg steder i Japan og England. I vår gjennomgang av SuperVPN vil vi diskutere tjenesten for å hjelpe deg med å bestemme om det er riktig for deg.


SuperVPN Main

Om selskapet

SuperVPN er bevisst vag på dette punktet. Vi har imidlertid oppdaget at denne appen ble utviklet i Kina og utvikleren bor der. Hvis du bestemmer deg for å bruke denne VPN-tjenesten, må du huske det. Hvis VPN-selskaper ønsker å lykkes, må de være transparente. Det at det tok litt research for å finne ut av det, betyr at de ikke er det.

Pris- og betalingsalternativer

SuperVPN betalingsverktøyDet er mange annonser i denne VPN-klienten. For å unngå dem, velger noen å bruke VIP-versjonen. Prisene for den versjonen er som følger. Som noen andre tjenester kan du betale via Google Wallet.

 • 1 måned – $ 5,00
 • 3 måneder – $ 14,00
 • 6 måneder – $ 27,00
 • 12 måneder – $ 52,00

Prisene for SuperVPN virker litt høye etter dagens standarder. Spesielt når det er kjente selskaper med rimeligere betingelser. En interessant del av å få tjenesten er at du må laste ned en egen app for å kjøpe den. Det er ikke en vanlig innkjøpsmetode i samfunnet, og er vanskeligere enn den burde være. I stedet for å gjøre det, vil vi anbefale Privat internettilgang som et alternativ. For bare 2,50 dollar i måneden kan du glede deg over sikker VPN-tilgang på alle enhetene dine fra et pålitelig selskap. Vi har lagt merke til flere klager i kommentarfeltet om at SuperVPN ikke fungerer så bra som det skal. Det er angivelig vanskelig å få tilbakebetaling, og noen anser selskapet som en svindel.

Funksjoner

SuperVPN-servereEt pluss for SuperVPN er det ekstremt enkle og grunnleggende brukergrensesnittet. Du vil se den når du har kommet gjennom annonsene og den lange listen over tillatelser som den ber om tilgang til. Den ber deg også om å deaktivere batterioptimalisering slik at den kan kjøres i bakgrunnen. Den eneste innstillingen du har lov til å endre, er plasseringen som du kan se på bildet. Når du har valgt den du ønsker, klikker du på tilkoblingsknappen og bruker tjenesten. Vi har ikke klart å finne en måte å endre protokoll, krypteringsnivå eller til og med en måte å velge en mer spesifikk serverplassering på.

Opptreden

Selvfølgelig er hastighet viktig når du bruker en VPN. Siden du ikke kan velge en serverplassering utover landet, valgte vi USA. Mens vi var koblet til den amerikanske serveren, fikk vi en hastighet på 65,12 Mbps. Sammenlign det med vår normale hastighet på 68,57 Mbps. Det viser at enten serveren er rask med lite overhead, kryptering er lav, eller at leverandøren komprimerer data for å få bedre hastigheter.

Speed ​​Test Supervpn

Hands-On Testing

Fordi det ikke er mye med SuperVPN, er det enkelt å koble seg til og bruke. Begynn med å klikke på ikonet fra hovedskjermen. Når den er klar, trykk på Fortsett. Nå er det bare å trykke på “koble til” -knappen, så er du klar til å bruke VPN-nettverket. Selvfølgelig kan du fortsatt endre serveren ved å trykke på de tre vertikale prikkene i øverste høyre hjørne.

SuperVPN-tilkoblingspanel

Hvorfor du bør bruke en VPN

Ettersom flere og flere bedrifter tilbyr gratis WiFi, er det veldig viktig å bruke en VPN. Mens WiFi er bra, synes nettkriminelle det også er bra. Ved å koble til den valgte serveren oppretter du en sikker og kryptert tilkobling. På den måten reduserer du sterkt sjansen for at kriminelle stjeler sensitive data.

En annen grunn til å bruke en VPN er å hjelpe deg med å komme deg rundt geobegrensninger. Uansett hvor du er, kan du koble til en server det. Det er fordi det får blokkeringsprogramvaren til å tro at du befinner deg et annet sted. Det kan være en virkelig fordel hvis du prøver å få tilgang til bestemte regioner eller hvis du blir blokkert fra å se innhold. Bare koble til en server, så kan du begynne å bla gjennom eller se på innholdet du vil ha tilgang til. Hvis du fremdeles har blokkeringsproblemer, vil du forsikre deg om at WebRTC er deaktivert i nettleseren din. Det vil være vanskelig hvis du bruker Chrome-nettleseren for Android. Vi foreslår at du bruker Firefox og laster ned en blokkerende utvidelse. Ellers vil det du prøver å fjerne blokkeringen fortsatt se den opprinnelige IP-adressen din.

Lekker det?

Et stort spørsmål hos enhver VPN-leverandør er at produktet lekker? Du kan finne svaret på dette spørsmålet ofte ved å bruke det omfattende nettstedet for lekkasjetest, www.doileak.com. Den kjører tjenesten gjennom en rekke tester. Noen av testene den kjører gjelder nettleseren, mens andre angår VPN-tjenesten. Da vi testet SuperVPN, fant vi en rekke lekkasjer. Hvis du ser på bildet nedenfor, lekker DNS absolutt. Det er ille fordi det beseirer formålet med å bruke en VPN. Hvis målet ditt ikke blir sett, bør du ikke stole på SuperVPN for å holde deg trygg.

SuperVPN Leaktest-panel

Bør jeg bruke denne VPN?

Hvis du vil bruke denne VPN, kan det hende du kan fjerne blokkeringen av noen nettsteder. Det kan imidlertid hende at det ikke fungerer med dem alle. SuperVPN ble utviklet i Kina, men de gjør ikke den informasjonen lett å finne. Vi klarte bare å finne ut av dette ved å gjøre litt ekstra research. Loggpolitikken deres er uklar, så det er sannsynlig at bruken din blir sporet og solgt. Vi kan ikke med god samvittighet foreslå at du bruker denne.

Endelige tanker om SuperVPN

Denne VPN-en er ekstremt populær. Det er klart mange brukere utnytter denne gratis tjenesten. Når det er sagt, er det spekket med problemer.

Disse inkluderer mangel på:

 1. Fjern personvernregler.
 2. Protokollvalg.
 3. En enkel måte å betale på.
 4. Andre plattformvalg.
 5. DNS-lekkasjebeskyttelse på alle nivåer.

Hvis du kan takle disse problemene, kan SuperVPN være bedre enn ingenting. Noen kan imidlertid være uenige i uttalelsen. Totalt sett imponerte ikke tjenesten oss. SuperVPN hadde mange problemer. Bare husk at hvis du planlegger å bruke denne VPN, er du ekstremt begrenset i hva du kan og ikke kan gjøre. Vær også oppmerksom på andre mulige negative effekter. Det kan hende at betalingsalternativene ikke fungerer veldig bra. Det kan også være lurt å ta en titt på vår Topp 10 VPN-er til sammenligning.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map