Najboljše storitve Stealth VPN

Stealth obrt v senciOd leta 1989 z uvedbo Stealth bombnika in drugih podobnih vozil je izraz stealth postal del kulture. Če ste ga videli kot del izraza Stealth VPN, ste se morda vprašali, kaj ga razlikuje od običajnih VPN. V tej objavi vam bomo dali definicijo, namen, razlago, kako deluje, in več aplikacij. Nato se lahko odločite, ali je uporaba Stealth VPN najboljša izbira za vaše potrebe. Za začetek si oglejmo naš seznam najboljših VPN-jev Stealth.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno poljePotrditveno polje

Kaj je Stealth VPN in kako deluje?

Beseda Stealth je srednje angleška beseda, ki pomeni ukradeno. Če odstranite konec besede, postane koren precej jasen. V sodobnem času se uporablja za opisovanje nečesa, česar ni mogoče videti. Če se uporablja v okviru Stealth VPN, gre za strežnik ali protokol, ki ima možnost skrivanja prometa VPN in videti kot preprosti šifrirani podatki. Ker nekatera podjetja, šole in vlade uporabljajo tako imenovane inšpekcijske preglede paketov, je zasnovana tako, da je praktično nevidna. To je lahko koristno, če ste v državi, šoli ali podjetju, ki ima požarni zid ali prepoveduje omrežja VPN. Če ga želite uporabiti, vendar ga ne želite zaznati, je uporaba Stealth VPN način, kako pomagati predor skozi te vrste požarnih zidov.

Ko se povežete s strežnikom, ki ima prikritost (prikritost), je vaš promet prikrit in narejen tako, da je videti kot standardni HTTPS promet. Morda ste opazili dodajanje S na koncu številnih priljubljenih spletnih mest, ki pomenijo varno. Primer, če vnesete spletno mesto www.google.com, vas samodejno preusmeri na varno različico spletnega mesta. Če ga še nikoli niste opazili, poglejte naslovno vrstico naslednjič, ko vtipkate spletni naslov. Ker so povezave HTTPS potrebne za vse varno, tudi najslabši požarni zidovi ne bodo blokirali teh vrst paketov.

Kako deluje zamračenje?

Ko uporabljate standardno šifriranje, sta dve komponenti. Morda ste ugotovili, da ima podobno strukturo kot e-poštno sporočilo. Prva komponenta se imenuje glava. Identificira pakete in informacije o usmerjanju. Nato imate na voljo karoserijo oz. To je šifriran del paketa (ali sporočila), ki ga strežnik VPN usmeri na pravo mesto. Ker glava vsebuje številko vrat in podatke o vrsti šifrirnega sporočila, ni težko razumeti, zakaj je to slabo.

Ko se uporablja obmrežitev, se metapodatki odvzamejo. Zdaj je mogoče videti kot običajni HTTPS promet. Paket zdaj dobi drugo plast šifriranja in vrata so preklopljena na # 443, normalno pristanišče za HTTPS promet.

Kako vam bo stealth VPN pomagal?

Zdaj, ko imate nekaj ideje, kaj počne Stealth VPN in kako delujejo, bomo govorili o tem, kje jih uporabljati. Če obiskujete ali delate v državah, kot so Kitajska, Iran, Pakistan, Združeni arabski emirati ali drugih, je uporaba prikritega VPN ključnega pomena. To je zato, ker se večinoma uporaba VPN osupne (če ne povsem dokončen zločin).

Drug dober razlog, da boste morda želeli izbrati prikritega VPN, je, da vam pomaga obiti požarne zidove. Pogosto imajo podjetja, šole, vlade ali celo nekateri hoteli požarne zidove, ki uporabnikom preprečujejo dostop do vsebine. Čeprav to deluje in lahko v večini primerov poveča produktivnost, ne bi smeli biti blokirani iz brezplačnega in odprtega interneta. V primeru nekaterih hotelov lahko požarni zid blokira brskanje po spletu.

Zadnje veliko območje, kjer bi prikrit VPN pomagal pri odpravljanju težav z drobljenjem. Čeprav se to ne bi smelo zgoditi, bodo nekateri ponudniki internetnih storitev in mobilnih operaterjev upočasnili uporabnike, ki prenašajo vsebino. Misel, ki se skriva, je, da če ima uporabnik težave s pretakanjem, ne bo želel še naprej poskusiti. Če je vaš promet zasut, ponudnik ne ve, da pretakate. Vse, kar vidijo, je šifriran promet na njihovi strani.

Kaj je najboljši Stealth VPN?

Za določitev seznama najboljših VPN-jev Stealth smo se osredotočili na naslednja merila:

 • Možnost skrivanja prometa VPN kot običajnih šifriranih podatkov
 • Uspeh ni bil odkrit z globokim pregledom paketov
 • Uporaba prikritosti, da se VPN prikaže kot običajni HTTPS promet
 • Visoka raven šifriranja za zaščito vaše spletne zasebnosti
 • Sposobnost obvladovanja droženja internetnih ponudnikov in pretočnih storitev

Tukaj je seznam najboljših VPN storitev:

1. Najboljša storitev Stealth VPN: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN je najboljša rešitev za tiste na Kitajskem. S pomočjo prikrite tehnologije in tehnik pomagajo tistim, ki v omejevalnih državah (kot je Kitajska) premagajo omejitve požarnega zidu. Ključno je, da se povežete s svojimi VPN strežniki v Hong Kongu. Od tam boste lahko dostopali do spletnih mest in programov, ki bi bili drugače blokirani.

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Če ga želite najti v ZDA, preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Amerike in nato odprite ZDA. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljša Stealth VPN storitev: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljša storitev Stealth VPN: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljša storitev Stealth VPN: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljša Stealth VPN storitev: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Končne misli o uporabi Stealth VPN-ja

Za konec upamo, da smo odgovorili na nekatera vaša vprašanja in vas poučili o razlogih za uporabo prikritega VPN-ja. Kot vidite, zagotovo obstaja nekaj dobrih razlogov za to. Če spadate v eno od kategorij, ki smo jo že omenili, ali pa si želite dodatne zasebnosti, ne bi smeli biti brez.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map