Водич за подешавање за Андроид НордВПН

Можете да преузмете најновије издање апликације НордВПН за Андроид са Гоогле Плаи-а. Ово ће вам омогућити приступ њиховој мрежи на омиљеним Андроид уређајима. Веб локација НордВПН садржи водиче за подешавање ако бисте радије ручно конфигурисали Андроид за ОпенВПН, Л2ТП / ИПсец и ППТП.


Посетите страницу апликације НордВПН на Гоогле Плаи да бисте преузели и инсталирали апликацију за Андроид на свој уређај. За апликацију је потребан Андроид 4.0 или новији. Након што сте у Гоогле Плаи продавници, додирните дугме „Инсталирај“ да бисте започели инсталацију као што је приказано на првом снимку слике у наставку. Након што инсталација започне видећете екран као други. Додирните дугме „Прихвати“ како би се инсталација могла наставити као на трећем снимку екрана.

НордВПН Андроид инсталација

Једном када је инсталација завршена, видјет ћете екран попут посљедњег изнад. Додирните дугме „Отвори“ да бисте апликацију први пут покренули.

Први пут када се софтвер покрене, потребно је да унесете своје НордВПН акредитиве. Када додирнете „Пријави се“ на првом екрану испод, отвориће се други екран где можете унети НордВПН „Корисничко име“ и „Лозинка“. Додирните „Ново у НордВПН?“ довешће вас до стварања НордВПН налога.

НордВПН Пријава

Након што сте правилно унели своје акредитиве, као што је учињено на трећем снимку екрана горе, затим додирните дугме „Пријави се“ да бисте довршили покретање Андроид апликације. Ово ће приказати екран „Мапа мапе сервера“ који је приказан на првом екрану на слици испод. Овај екран ће вам омогућити увећавање и смањивање и помицање карте у свим правцима. Ово је приказано на другом екрану који приказује увећани поглед на Северну Америку и на трећем екрану који приказује регион Океанија. Екран „Мапа мапе сервера“ приказује НордВПН мрежу графички на мапи као низ плавих иглица за локацију у различитим земљама. Прекидач је сиве боје и налази се у положају „Искључено“ што указује да нисте повезани на мрежу.

нордвпн-сервер-мап-усе

Повезивање на ВПН сервер са екрана мапе сервера је једноставно, једноставно додирните иглу у земљи у коју желите да се повежете. На пример, тапните на пин Сједињених Држава на мапи сервера приказаном на другој слици изнад. Видећете екран какав је приказан на левој страни на слици испод. Када додирнете пин на Сједињеним Државама, приказат ће се брзо да се повежете на њу. Сада додирните зелено дугме „Да“ да бисте довршили везу.

НордВПН веза Андроид картица са клијентом са Сједињеним ДржавамаПошто сте се први пут повезали са НордВПН услугом, Андроид ОС приказује поруку о поверењу. Додирните оквир „Верујем овој апликацији“, а затим „У реду“ да потврдите да верујете НордВПН-у. Након чега ћете видети екран попут трећег изнад који гласи: “Веза са Сједињеним Државама”. Обратите пажњу да су и прекидач и пин локације сада зелени што показује да сте повезани на НордВПН мрежу. Умањите мапу и видећете да сте заиста повезани са ВПН сервером у Сједињеним Државама као што је приказано на последњем снимку слике. Претпоставимо да сада желите да промените сервере на ВПН сервер у Канади. Једноставно додирните пин за локацију у Канади. Ово ће резултирати екраном сличним оном који је приказан на левој страни на слици испод. Сада додирните зелено дугме „Да“ да бисте започели процес промене ВПН сервера. Ово ће вас прво прекинути са вашег тренутног сервера као што је приказано на другој слици, а затим почети да повежете свој нови сервер као што је приказано на трећем.

НордВПН Андроид Апп Сервер Мап Промена САД-а у Канаду

Четврти екран изнад показује да сте сада „повезани са Канадом“. Умањивање показује да сте заиста прешли са ВПН сервера у Сједињеним Државама на једног у Канади. Последња ствар коју желимо да испитамо за екран мапе сервера је како да се повежемо на одређени сервер у земљи која га користи. Да илуструјемо ово повезивањем на ВПН сервер у Француској.

Прво клизите лево ка Европи на интерфејсу мапе, а затим зумирајте у Француску. Требали бисте видети снимак екрана сличан ономе приказаном са доње леве стране. Имајте на уму да сте и даље повезани са канадским ВПН сервером. Сада, уместо да тапнете на пин за локацију у Француској, држите га тако што ћете га ставити прстом на њега и оставити га док не видите екран као други испод. Дуго задржавање на приколици за земљу отвара листу сервера у тој земљи. Једноставно се догађа да су у Француској њихова два сервера. Ова листа приказује сваки број сервера, проценат учитавања и удаљеност од ваше локације.

НордВПН Андроид Апп Мап Цоннецтион Француска # 3Приметићете и бело срце у сивом кругу. Куцање по овом срцу учиниће га омиљеним што ће бити означено црвеном црвеном бојом. Омиљени сервер бр. 3 сада тапкајући срце поред њега. Ово ће резултирати екраном попут трећег приказаног горе. Коначно довршите везу са сервером бр. 3 у Француској тако што ћете додирнути прекидач са десне стране. Након што вас апликација прекине са везом из Канаде, она ће вас повезати са ВПН Севером # 3 у Француској. Последњи екран изнад показује да сте сада „повезани са Француском“.

Сада када смо погледали екран „Мапа мапе сервера“ и начине на које се можете повезати са ВПН сервером помоћу њега, истражимо мени апликације апликације НордВПН Андроид. Овај мени се налази у горњем левом углу апликације и означен је са три хоризонталне траке. Тапните на мени сада. Требали бисте видети екран попут оног приказаног доле лево. Примјетите, још увијек сте повезани са ВПН сервером у Француској. У овом менију су следеће ставке:

 • Земље – Ово отвара списак земаља абецедним редом које можете повезати са којима ћемо детаљније испитати за само тренутак.
 • Мој налог – Отвориће се екран који ће вам омогућити да проширите тренутну претплату или посетите веб локацију НордВПН да промените лозинку.
 • Пуна листа сервера – Ово ће вам показати комплетну листу сервера укључујући и специјалне сервере. То ћемо детаљније испитати касније у овом прегледу.
 • Пошаљи повратне информације – Ово ће вам омогућити да направите е-пошту на суппорт@нордвпн.цом са повратним информацијама за Андроид клијент. Тема је унапред испуњена Андроид Бета.
 • Уживо ћаскање – Ово ће отворити сесију ћаскања уживо са стручњаком за подршку НордВПН.
 • Користите ТЦП – Ово ће поставити апликацију да користи ТЦП уместо УДП-а када може. Имајте на уму да ово може успорити везу.
 • Одјава – Ово ће вас одјавити из апликације. Запамтите ако се одјавите, морат ћете поново унијети своје акредитиве приликом сљедећег покретања апликације.

Сада када смо прегледали све ставке менија, погледајмо две опције које се могу користити за успостављање ВПН веза: Земље и Потпуна листа сервера. Кликом на „Земље“ у менију (екран са леве стране доле) отвориће се екран који садржи списак ваших најновијих веза. Након тога следи списак свих земаља у НордВПН мрежи по абецедном реду као што је приказано на другом слици доле. Подсјетимо да сте и даље повезани са сервером бр. 3 у Француској. Додирните прекидач десно од Канаде да бисте се тамо повезали на ВПН сервер. Умањите приказ и видећете да сте сада “повезани са Канадом”. То је све што је потребно за одабир или промену сервера на екрану земаља. Једноставно, додирните прекидач поред земље са којом желите да се повежете.

НордВПН Андроид апликација земаља повезује се са Канадом

Ако поново додирнете мени, појавиће се екран као на слици испод. Примјетите да сада показује да сте повезани са Канадом. Додирните „Пуна листа сервера“ и видећете екран сличан другом. Ово је листа „Моји фаворити“ и као што видите, има фаворита који сте сачували раније, Француска # 3. Сада додирните картицу „Сви сервери“. Ова картица садржи листу сервера према сврхама које укључују следеће: Анти-ДДоС, Дедицирани ИП сервер, Доубле ВПН, Стандард ВПН сервери, Тор преко ВПН и Ултра брзи ТВ. Када додирнете било који од ових, приказаће се листа сервера на које можете да се повежете да бисте постигли тај циљ. Након тога следи списак земаља по абецедном реду. Они су приказани у последња два снимка екрана.

НордВПН Андроид Апп Потпуна листа сервера

Најбољи начин да пронађете сервер на који ћете се повезати из одређене земље је коришћење претраге. Реците да желите да пронађете сервер са ниским процентом учитавања у Немачкој. Додирните повећало на врху екрана и откуцајте „немачка“, без наводника. Ово ће приказати листу свих сервера у Немачкој и брзо можете пронаћи онај са малим процентом оптерећења као што је приказано на првом снимку екрана испод.

НордВПН Андроид апликација Све сервера Тражи НемачкаНа првом екрану изнад додирните да бисте учинили Немачку бр. 1 фаворитом као и раније Француску # 3, а затим додирните прекидач да бисте се повезали са њом. Ово ће приказати екран сличан другом. На крају, тапните на мени, а затим на сву листу сервера. Ако сте све урадили правилно, ваш екран би требало да изгледа као последњи снимак слике изнад.

Последња ствар коју желимо да погледамо у нашем прегледу НордВПН Андроид апликације је функција Смарт-Плаи. Да бисте то искористили, прво проверите да ли сте повезани на ВПН сервер у НордВПН мрежи. Са задњег снимка заслона се види да сте повезани са Немачком # 1. Ако се вратите на карту сервера која је приказана као први снимак слике доле, можете видети и да сте „повезани са Немачком“. Ако додирнете картицу „Смарт Плаи“, појавиће се екран као други. Када додирнете прекидач на овом екрану, укључиће се Смарт-Плаи и резултираће снимком екрана попут трећег. То показује да је Смарт-Плаи сада укључен. Додирните картицу мапе сервера, видећете да сте сада „повезани са Немачком путем Смарт-Плаи-а. Ово ће вам омогућити да гледате све своје омиљене паре у различитим земљама без потребе за пребацивањем ВПН сервера у земљу медијског порекла.

НордВПН Андроид апликација за везу са Немачком путем Смарт-Плаи-а

Особље НордВПН-а својим претплатницима је олакшало повезивање на мрежу са њиховом новом Андроид апликацијом. Једноставно одаберите локацију с мапе и повежите се с њом. Ако желите већу контролу над сервером на који се повезујете у некој земљи, тада дуго држите прибадачу. Ово ће приказати листу сервера у тој земљи са процентима оптерећења, тако да можете да се повежете са мање препуним сервером и вероватно бржим. Омогућиће вам да га поставите да користи ТЦП уместо УДП-а ако га сервер подржава. С свим осталим подешавањима управља софтвер који је дизајниран тако да вас увек покуша повезати на најбржи сервер у држави по којој сте изабрали. Неколико славина ће вас повезати и заштитити.

Посетите НордВПН

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map