Водич за подешавање ЕкпрессВПН Мац-а

Они чији је оперативни систем Мац ОС Кс нису изостављени од стране техничког особља ЕкпрессВПН-а. Они су створили клијента како би вам олакшали повезивање са ВПН серверима у њиховој мрежи. Слично Виндовс клијенту, прво се морате пријавити за услугу, а затим се пријавити на страницу налога на њиховој веб локацији да бисте преузели датотеку за подешавање ЕкпрессВПН Мац. Желите да одете на картицу претплате на свој налог и кликнете на зелено дугме „постави ЕкпрессВПН“. Ово ће вас одвести на страницу са лиценцама где можете преузети инсталациону датотеку за најновији клијент за Мац ОС Кс 10.9 и новије верзије (Маверицкс, Иосемите, Ел Цапитан).


Следеће ћете желети да кликнете на зелено дугме „преузми одмах“ да бисте преузели инсталациону датотеку за Мац клијент на свој рачунар. Пре него што то учините, у жутом пољу изаберите код за активацију и користите Цомманд + Ц да га копирате тако да га можете за тренутак залепити клијенту да активира лиценцу за ваш налог. Регистрациони код можете користити на више рачунара. Једноставно проверите да ли је код при руци јер ћете га морати унијети приликом првог покретања клијента на сваком Мац уређају.

Преузимање клијента ЕкпрессВПН Мац

Једном када се инсталациона датотека налази на вашем рачунару, мораћете да је покренете да бисте инсталирали Мац клијент. Ово ће инсталирати икону за покретање апликације ЕкпрессВПН на вашем Лаунцхпад-у као што је приказано на слици испод. Када први пут покренете Мац клијент, мораћете да га активирате тако што ћете га залепити у активациони код који смо претходно копирали. Друга слика испод приказује овај екран за активирање. Потврдите оквир изнад „старт ЕкпрессВПН он стартуп“ и притисните Цомманд + В да бисте га залепили у код. Једном када је код залепљен, кликните на сиво дугме ОК да бисте активирали клијента. Последњи екран показује да смо успешно активирали лиценцу за софтвер и да сада можемо да почнемо да користимо апликацију.

Активација клијента ЕкпрессВПН Мац ОС Кс

Притиском на дугме „старт усинг апп“ појавиће се екран попут оног са леве стране. Ово је није повезан држава за клијента. Лако је препознати по великој црвеној откључаној брави. Такође показује последњу локацију на коју смо се повезали и која олакшава поновно успостављање везе тамо. Притиском на зелено дугме „цоннецт“ у нашем случају ће нас се повезати са УСА – Нев Иорк. Тхе повезан екран на средњој слици приказује ову везу. Поред тога што приказује „повезано“, има и слику зелене браве у закључаном стању. То указује да је наша веза сада сигурна и да смо повезани на ВПН сервер у Њујорку. Притиском на црвено дугме „прекини везу“ затворит ћемо нашу везу. Последња слика приказује Бирач локације екрану којем се може приступити кликом на везу „одаберите другу локацију“ са екрана са доње леве стране. Алтернативно можете кликнути на дугме елипсе „…“ у горњем десном углу било којег од прва два екрана и са листе која се појави појавити селектор локације са листе.

Прикључак за ЕкпрессВПН Мац клијент

Тхе Бирач локације екран приказан десно изнад садржи четири ставке менија за креирање и наручивање локација које можете бирати:

 • Фаворити или „звезда“ – Ово показује две различите листе.
  • Недавно повезано – Ово је листа три најновије везе наручене од најновије до најстарије.
  • Фаворити – Ово је листа ваших омиљених веза по абецедном реду.
   • Фаворити се бирају кликом на сиву звезду десно од локације на било којој листи менија. (Звезда ће пожутјети што показује да је омиљена локација)
   • Фаворити се могу одабрати на нивоу државе или града. Омиљање града увек ће вас повезати са тим градом, док ће вас држава повезати са најбољом локацију сервера у тој земљи у тренутном времену..
   • Фаворити можете поништити избор кликом на жуту звезду локације коју желите да уклоните.
 • Препоручује се – Листа најбољих понуда ЕкпрессВПН-а за вас.
 • По регионима – Тихс приказује регионалне листе за које можете бирати укључујући Америку, Европу, Африку, Блиски Исток & Индије и Азијско-пацифичке регије.
 • Поименце – Ово показује списак свих локација по абецедном реду.

Појединачне земље или региони могу се проширити или уговорити кликом на облике троугла лево од њих. Потпуна листа може се извући / сажети кликом на икону за проширење / уговор (доле троугао са хоризонталним линијама) у горњем десном углу Бирач локације екран.

Као што приказује снимак слике доле, падајући списак добијен кликом на елипсу има и друге опције на располагању осим бирача локације. Други је тест брзине. Тхе тест брзине на десној страни је приказан екран. Овај екран ће вам помоћи да одредите најбржу везу за тренутну намену. Он мери неколико различитих променљивих:

 • Латентност – Колико времена је потребно да се подаци пребаце са вашег рачунара на локацију ВПН сервера (милисекунди).
  • Нижа латенција је најбоља и по правилу што је удаљенија локација сервера, већа је и кашњење.
 • Брзина преузимања – Мера података који се преносе у секунди (кб / с)
  • Већа брзина преузимања је боља.

Користећи ова мерења и неке прорачуне „црне кутије“, ЕкпрессВПН одређује а Индекс брзине што је број који представља колико ће брзо ваша веза са том локацијом бити тренутно. Већи индекси брзине представљају брже везе. Табела се може сортирати по било којем заглављу ступца кликом на њу. На пример, кликом на наслов ступца локације наредите га по абецедном реду. Ово је корисно за лако проналажење најбржег сервера у одређеној земљи. Можете покренути тест брзине и сачувати резултате за будуће поређење. Кликом на “?” на дну теста ће вам дати савете како да пронађете најбржи прекид у своју сврху. Опција помоћи ће вам омогућити да пошаљете карту за подршку или пружите линк на страницу за подршку ЕкпрессВПН. Опција дијагностике омогућава вам да прегледате или сачувате команде везе како бисте помогли у решавању проблема са везом.

ЕкпрессВПН Оптионс Тест брзине

Коначна опција коју желимо испитати јесу преференције које отвара преференције екран са три картице: општи, протоколи и напредни. Картица опћенито је приказана на слици испод на левој страни. Ово ће вам омогућити да аутоматски покренете ЕкпрессВПН клијент приликом покретања и повежете се на последњу локацију када се клијент покрене. Такође можете да купујете нове претплате и да прелазите између њих уношењем различитог активацијског кода (ово је еквивалентно промени корисника). На крају, можете упутити пријатеље да зарадите бесплатан месец услуге од ЕкпрессВПН-а.

ЕкпессВПН подешавања

Друга картица екрана с преференцијама је картица протокола и као што је приказано на слици изнад. Протоколи које можете изабрати укључују следеће:

 • Изаберите протокол аутоматски – Ово ће омогућити ЕкпрессВПН-у да одабере најбољи протокол за вашу везу
  • То ће обично бити ОпенВПН (УДП) протокол.
 • УДП-ОпенВПН – Ово омогућава најбољу брзину и сигурност, али не мора увек да ради.
 • ТЦП-ОпенВПН – То се често дешава ако ОпенВПН (УДП) нема, али је спорији.
 • Л2ТП-ИПсец – Још једна опција која користи унапред дељени тастер.
 • ППТП – Најмање безбедан од свих протокола и добар само за стриминг.

Протоколи који нису ОпенВПН могу имати подскуп мрежних локација на које се могу повезати. Изаберите протокол аутоматски је подразумевани и то је најбоља опција за већину корисника и не би га требало мењати ако немате проблема са везом.

Последња картица екрана с преференцијама је напредна картица која је приказана у наставку и тренутно има само једну опцију. Ова опција је да ли желите да делите анонимне податке о брзинском испитивању и информације о везама како бисте им помогли да постану бржа и поузданија мрежа.

Напредне поставке ЕкпрессВПН-а

ЕкпрессВПН клијент за Мац ОС Кс има исти изглед и пад њиховог Виндовс клијента. Омогућује корисницима Мац-а да се повежу и искључе из своје мреже са само неколико кликова мишем. Нема прекидач за заустављање као што је Виндовс клијент или напредније опције. Међутим, као и Виндовс клијент, Мац корисницима олакшава избор ВПН сервера, повезивање са њим, искључење с њега и поновно повезивање са новим. Помаже да осигурате вашу приватност осигуравајући вашу везу током коришћења Интернета.

Посетите ЕкпрессВПН

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map