Водич за подешавање ЕкпрессВПН иОС-а

Апликацију ЕкпрессВПН иОС можете да користите за повезивање са њиховом услугом са било ког места на вашем иПхонеу или иПаду. Једном када отворите налог и пријавите се на њихову веб локацију, на картици за претплату видећете зелено дугме „постави ЕкпрессВПН“. Кликните на ово и одвешће вас на страницу са вашим лиценцама где можете пронаћи везу за преузимање најновије иОС апликације за ЕкпрессВПН. Проширите иОС (иПхоне, иПад) & иПод) и кликните зелено дугме „инсталирај ЕкпрессВПН за иОС“ као што је приказано на слици испод. Оставите овај прозор отворен, запамтите или запишите ово корисничко име и лозинку јер ће вам требати да се пријаве и активирају иОС апликацију.


Преузми ЕкпрессВПН иОС апликацију

Из Аппле иТунес продавнице преузмите апликацију на свој иПхоне или иПад уређај. Једном када апликација преузме инсталација ће почети. Слике приказане испод приказују неке од екрана у овом поступку подешавања. На првој слици морате додирнути дозволити или се подешавање не наставља. Средња слика вас пита да ли желите да делите анонимне податке са особљем за подршку ЕкпрессВПН-а како би им помогли да побољшају услугу. Ово није обавезно. Последња слика указује да је подешавање завршено.

Подешавање апликације ЕкпрессВПН за иОС

Када додирнете дугме „обави обилазак“ на последњој горњој слици, приказаће се следеће слике с лева на десно. Прва слика испод каже да се можете повезати с тренутном локацијом УК – Лондон или додирнути стрелицу горе да бисте одабрали другу локацију. Средња слика испод показује резултате тапкања за другу локацију. Ово отвара картицу са препорукама на екрану локација. Последња слика је резултат одабира црвеног дугмета „повежи“ на првом екрану. У овом случају ствара везу између праве локације, Француска – Париз (на карти је приказано плавим тоном) и ВПН сервера на нашој одабраној локацији, Уједињено Краљевство – Лондон. Црвена линија везе означава да је успостављена веза између две локације. Можете додирнути дугме за прекид везе како бисте прекинули везу. Ова турнеја илустрира неке карактеристике ЕкпрессВПН иОС апликације о којима ћемо детаљније говорити у овом одељку. Сад кад смо кренули у обилазак, идемо даље.

ЕкпрессВПН иОС Апп Тоур

Додиром на дугме „одлично, кренимо“ одвешће нас до првог од екрана приказаних на слици испод. Ово је екран за пријаву и сестрински клизни екран. Слике само илуструју неке карактеристике ЕкпрессВПН услуге. Ако додирнете дугме „пријава“, појавиће се екран за пријаву где можете унети своје корисничко име (адресу е-поште) и лозинку са странице вашег налога који сте претходно записали или запамтили. Ово ће активирати апликацију на вашем уређају и омогућити вам да се повежете са ЕкпрессВПН мрежом.

Пријављивање ЕкпрессВПН иОС апликације

Када се први пут пријавите у апликацију за иОС, видећете екран попут оног који је приказан са леве стране доле. Овај екран ће вам омогућити увећавање и смањивање карте као и повлачење улево или удесно. Црвене тачке на мапи представљају локације ЕкпрессВПН сервера на које се можете повезати. Тренутно одабрана локација приказана је на дну екрана под дугметом „цоннецт“. Одабрана локација на првом екрану испод је САД – Њујорк. Помицање екрана према доље и с лијеве стране омогућава нам додирнути локацију УСА – Атланта као што смо то учинили на другој слици. Ово чини одабрану локацију као што сада можемо видети УСА – Атланта испод дугмета „цоннецт“ на средњој слици. Додиром на локацију Атланта такође се отворио балон са информацијама који приказује ЕкпрессВПН логотип, име локације, ИП адресу сервера на тој локацији и плаву икону која представља отворену везу. Можете додирнути плаву икону да покренете везу на локацију САД – Атланта. Алтернативно, можете само додирнути црвени тастер „цоннецт“. Последњи екран приказује везу са ВПН сервером на локацији УСА – Атланта. Плава икона сада показује затворену везу, а црвено дугме „повежи“ је замењено сивим дугметом „прекини везу“. Такође можете видети црвену линију везе између стварне локације и локације на коју сте повезани. Када додирнете плаву икону, прекинути ћете везу која ће вас вратити на мапу усредсређену на вашу матичну локацију која се приказује као плави круг. Алтернативно, можете додирнути дугме „прекинути везу“ да бисте затворили везу.

ЕкпрессВПН иОС веза

Када додирнете стрелицу горе (^) поред одабране локације, отвориће се екран са локацијама. Екран локације има три картице које су следеће:

 • Препоручује се – Ова картица приказује вам најбоље локације сервера које вам препоручује ЕкпрессВПН.
  • Најпре се приказује главна препорука, а затим листа осталих препорука. Ово је приказано на првој слици испод.
 • Фаворити – Ово показује две различите листе локација. Прва су три најновије везе које су наручене од стране најновијег. Друга је листа оних локација којима сте се залагали. Ова картица је приказана на средњој слици испод.
  • Бирате омиљену везу додиривањем необојене звезде поред имена локације која ће тада постати црвена. Куцање црвене звезде ће обрнути поступак.
 • Све – Приказује листу свих веза сортираних по регионима. Ова картица је приказана на последњој слици испод.
  • Четири региона су: Америка; Европа; Африка, Блиски Исток & Индиа; и азијско-пацифички. Када додирнете неку од стрелица надоле, проширит ћете тај регион.
  • Најпопуларније локације су сортиране на врху сваког региона.

Картице за локацију ЕкпрессВПН за иОС

Ако додирнете неко име на било којој картици локације, отворићете везу с том локацијом. Земље се могу проширити или уговорити додиривањем троуглова поред њих. Поред ових картица можете и да додирнете повећало да бисте претражили одређену локацију. Док уписујете слова у претрагу, листа приказаних локација ће одговарати и прилагођавати се док се не појави она коју тражите. Затим можете да је додирнете да бисте отворили везу с њим.

Поставке за ЕкпрессВПН иОС

Последња ствар коју желимо да испитамо за апликацију ЕкпрессВПН за иОС су подешавања којима се може приступити додиром на икону менија (три црвене хоризонталне линије) у горњем левом делу екрана, као што је приказано на првој слици изнад. Друга слика је екран који се отвара када додирнете икону менија. Одељак са подешавањима у средини има неколико опција које можете изабрати.

 • Аутоматско поновно повезивање (укључивање / искључивање)
 • ВПН протокол – Ово је подразумевано постављено на аутоматски. Екран десно изнад приказује опције које су доступне за иОС апликацију које су УДП, ТЦП и ИПСец.
 • Дељење дијагностичких података (искључивање / искључивање)

Апликација за иОС коју је дизајнирао ЕкпрессВПН тим је као и други прилагођени софтвер који су написали. Лако је инсталирати и користити. Уз то вам је само неколико тактова од безбедног повезивања на било који ВПН сервер у њиховој мрежи. Омогућавају више начина избора локације на коју се желите повезати. На сервере се можете повезати на различите начине као што смо показали у овом одељку прегледа.

Посетите ЕкпрессВПН

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map