Водич за подешавање ЦиберГхост Виндовс

Први корак је претплата на услугу. ЦиберГхост тим љубазно нуди нашим гостима неограничен ВПН приступ за само један 2,75 долара месечно. Након што преузмете инсталацијску датотеку на свој рачунар са веб локације ЦиберГхост, морате је покренути као администратор да бисте започели поступак инсталације. Ово ће отворити упозорење да програм жели да измени вашу машину. Дозволите и видећете ЦиберГхост екран са лиценцама. Прихватите ТОС споразум и ЦиберГхост ВПН 7 Виндовс клијентски софтвер ће наставити са преузимањем.


Инсталација1 клијента за Виндовс ЦиберГхост ВПНЗатим ће копирати све потребне инсталационе датотеке у задану фасциклу и инсталирати управљачки програм ТАП мреже, а затим се повезати са системом за пријаву.

ЦиберГхост ВПН Виндовс Цлиент Инсталл2

Регистрација / пријава рачуна

Након кратког периода отвориће се екран за креирање / пријаву рачуна. Ако још немате ЦиберГхост ВПН налог:

 1. Прво направите ЦиберГхост ВПН налог на њиховој веб локацији.
 2. Тада ће вам бити послато потврдно имејл од ЦиберГхоста. Проверите ваш Инбок за овај емаил и кликните на укључену везу за потврду. Затим се вратите на апликацију ЦиберГхост.
 3. Након што се вратите клијенту, кликните на „Врати се за пријаву“ и унесите новоотворени налог „Корисничко име“ и „Лозинка“.
 4. На крају, изаберите „Пријави се“ да бисте започели са коришћењем њихове услуге.

ЦиберГхост ВПН једнодневна бесплатна пробна верзија за ВиндовсИначе, ако већ имате премиум претплату, онда само кликните на “Врати се за пријаву”. Након што унесете своје корисничко име и лозинку, активираће се тастер „Пријава“. Кликните на њега да бисте довршили процес провјере аутентичности и отворили надзорну плочу ЦиберГхост ВПН клијента.

ЦиберГхост ВПН Виндовс Апп надзорна табла

Пре него што апликацију користимо за повезивање са ЦиберГхост услугом, детаљније ћемо испитати њену главну контролну таблу. Ове детаље смо означили од 1-7:

 • Клијентске контроле (1) користе се за контролу начина приказивања софтвера. Можете га смањити на системску траку оперативног система Виндовс, приказати га на целој страници или послати у системску траку.

Подршка за ЦиберГхост ВПН

 • Икона подршке (2) – омогућава вам слање повратних информација или добијање одговора на проблеме који имате. Образац је приказан горе.
  • Изаберите подржани језик и тему (Опште повратне информације; Извештај о грешци или Предлог функције)
  • Унесите своје име, име и е-пошту и предмет.
  • Укратко опишите свој предлог или проблем и приложите корисне датотеке.
  • На крају кликните на дугме „Пошаљи повратне информације“.

Надзорна плоча клијента ЦиберГхост ВПН за Виндовс

 • Спајање на „Бест север лоцатион“ илуструје неке друге детаље: (4) порука о вези, (5) прекидач за напајање и најбољи избор сервера (6). Да бисте брзо успоставили везу, изаберите ваш сервер кликом на стрелицу надоле. Приказује се најбољи или последњи коришћени сервер, праћен разним фаворитима. Затим укључите тастер за укључивање. Ово завршава везу са ВПН сервером.
 • Кликом на картицу при дну оквира Цоннецтед то ”омогућићете да видите статистику везе. Ту се убрајају „тренутна брзина (кбпс)“, „максимална достигнута (кбпс)“, „преузета количина (Гб)“ и време повезано (сати: мин).
 • На крају, мени клијента (3) ће вам омогућити да пошаљете повратне информације, промените подешавања, прегледате податке о рачуну, одјавите се са текућег рачуна и напустите ЦиберГхост ВПН софтвер.

ЦиберГхост ВПН Бест Сервер ЦоннецтионГорње слике су непроширене командне табле. Проширену командну таблу можемо видети кликом на картицу у њеној доњој левој страни.

Надзорна плоча са проширљеним клијентима ЦиберГхост ВПН Виндовс клијентаПре него што погледамо много начина на које можете одабрати сервер на који ћете се повезати, прво размотримо неке функције, правила и подешавања софтвера.

Значајке, правила и поставке апликације за ЦиберГхост ВПН апликацију

Карактеристике везе

Укључивањем ових функција обезбедиће се додатни слојеви приватности и сигурности за ваш ЦиберГхост ВПН услугу. Ове карактеристике укључују следеће:

 • Блокирање огласа – омогућиће вам да се ваше веб странице брже учитавају, буду мање прекривене и једноставније за читање.
 • Блокирајте злонамерне веб локације – помоћи ће вам у заштити док сурфате Интернетом откривањем и блокирањем потенцијално опасних веб локација.
 • Блокирајте праћење на мрежи – спречава трагаче да гледају ваше интернет навике и развијају мрежни профил за вас. Ово ће повећати вашу приватност на Интернету.
 • Аутоматизовано ХТТПС преусмеравање – Ово вам може пружити бољу приватност и сигурност присиљавањем УРЛ-ова да користе ХТТПС везе ако су доступне. Ово вам омогућава шифрирање од краја до краја током коришћења ЦиберГхост ВПН услуге.
 • Компресија података – треба да останемо искључени уколико не користите мобилну везу која наплаћује податке попут мобилне мреже.

Особине повезивања са клијентима за ЦиберГхост ВПН ВиндовсПо дефаулту су све функције везе искључене. Требали бисте укључити све осим компресије података да бисте максимално заштитили приватност и безбедност ЦиберГхост-а.

Паметна правила

Паметна правила омогућавају подешавање окидача за потпуну контролу над приватношћу на мрежи током коришћења ЦиберГхост ВПН мреже. Они су подељени у три главне врсте правила: покретање, Ви-Фи заштита и изузеци.

Паметна правила: покретање

Правила покретања омогућавају вам да одаберете како и када се софтвер отвара. Они укључују следеће

 • АутоСтарт – покреће ЦиберГхост клијент када Виндовс почне да обезбеђује да сте увек заштићени током коришћења рачунара или таблета.
 • Аутоматско повезивање – аутоматски ће вас повезати са вашом последњом познатом локацијом када се отвори софтвер клијента.
 • Апликација за аутоматско покретање – када се повежете на ЦиберГхост ВПН сервер. То је обично ваш подразумевани претраживач у режиму анонимности за најбољу приватност.

Смарт правила ЦиберГхост ВПН-а: покретањеПодразумевано је постављено само аутоматско покретање. Постављање свега овога може вам помоћи да будете увек заштићени док сурфујете интернетом. Они ће радити у комбинацији са аутоматским “прекидачем за искључивање” који је подразумевано омогућен да вам пружи готово континуирану заштиту.

Паметна правила: Ви-Фи заштита за жаришта

Једном када се ЦиберГхост покрене, може открити било какве промјене у ВиФи мрежама око вас. Ова правила вам омогућавају да одредите начин на који ће ЦиберГхост реаговати на ове промене. Можете да дефинишете акције за следеће категорије ВиФи мрежа:

 • Нови шифровани Ви-Фи – односи се на нове мреже које су заштићене лозинком.
 • Нови отворени Ви-Фи – односи се на нове мреже без заштите.
 • Познате Ви-Фи мреже – укључују мреже на које сте се претходно повезали.

Смарт правила ЦиберГхост ВПН-а: Ви-Фи заштитаОпције за сваку врсту Ви-Фи мреже су исте: Никада се не штите, питајте ме шта треба радити, увек се повежите и искључите ВПН. Увек нам је драже да нас пита шта да радимо тако. Ово нам пружа обавештење о промени Ви-Фи мреже и врсти мреже. Ово је подразумевано за све Ви-Фи приступне тачке. Увек их можете подесити да се увек повезују како би били сигурни, а касније прекинули везу ако желите. По нашем мишљењу никада не требате да се заштитите.

Паметна правила: Изузеци веб локација

Последње паметно правило омогућава вам да изузете веб локације из тунела за ВПН. Изузеци су подразумевано онемогућени. Изузимање израдите тако што унесете УРЛ веб локације и додате га на листу искључења. Једном када додате веб локацију на листу, можете пребацити њено активно стање (укључено, искључено, не искључено). Можете је избрисати и са листе за изузеће. Изузеци раде само са ОпенВПН протоколом, тако да ће му апликација бити задата ако су омогућени изузеци.

Смарт правила ЦиберГхост: Изузеци УРЛ адресаПодешавања

Њихове су две врсте подешавања у клијенту ЦиберГхост Виндовс: Општа и веза.

Подешавања: Опште

Две су опште поставке које можете подесити за контролу ЦиберГхост софтвера. Они су следећи:

 • Језик – омогућава вам да одаберете језик који користи Виндовс софтвер. Можете да бирате између енглеског, немачког, француског, италијанског, шпанског, румунског, пољског, руског и португалског. Пошто морате да поново покренете клијента да бисте променили језике, кликом на „Аппли“ поново се покреће софтвер.
 • Ресетујте подешавања – мења сва подешавања у ЦиберГхост апликацији на подразумеване поставке инсталације. Ово укључује оне у функцијама повезивања, паметним правилима и подешавањима.

Поставке за ЦиберГхост ВПН: Опште

Подешавања: Веза

Подешавања везе превасходно се односе на ВПН протокол који се користи или штити од цурења ДНС-а. Подешавања везе повезана са заштитом ваших података укључују следеће:

 • ВПН протокол – омогућава вам да одаберете ВПН протокол са којим желите да се повежете на ЦиберГхост услугу. Можете изабрати између следећих сигурних протокола за Виндовс: ОпенВПН, ИКЕв2 и Л2ТП Л2ТП и ИКЕв2 су изворни Виндовс програми и обезбеђује их Мицрософт, док је ОпенВПН бесплатни софтвер (под ГНУ ГПЛ) и обезбеђује их ОпенВПН Тецхнологиес, ​​Инц. подразумевано је „Аутоматски избор“ и клијент ће подразумевано поставити ИКЕв2 (почевши од Виндовс 7). У случају да се не може успоставити успешна веза, клијент ће прећи на ОпенВПН. Л2ТП пружа још једну сигурну опцију ако имате проблема са повезивањем. ППТП се више не укључује као избор, јер се више не може сматрати сигурним.
 • Користите ТЦП уместо УДП-а – за везе (Само ОпенВПН). ЦиберГхост подразумевано користи УДП за своје везе. УДП је бржи због ограничене провере грешака у подацима. Слаба страна је што се преузимања могу изненада прекинути или оштетити, а пакети се могу изгубити, нпр. када играте онлајн игре. ТЦП обезбеђује стабилније везе због повећане провере грешака. Међутим, ова стабилност долази на штету брзине.
 • Користите случајни порт – повезати (Само ОпенВПН): Ова опција омогућава ЦиберГхост-у да успостави своје везе путем насумично изабраног порта. Овај порт се мења са сваком новом везом. То чини теже уместо фиксног порта који добављачима садржаја олакшава успоравање или блокирање ЦиберГхост веза. Распон прикључака може се мијењати у било које вријеме ако је потребно, а сви портови су интерно осигурани Фиревалл правилима.

Поставке за ЦиберГхост ВПН: веза

 • ДНС заштита од цурења – активира ИПв4 заштиту од цурења коришћењем интерних ЦиберГхост ДНС сервера уместо оних вашег Интернет провајдера. Ово такође помаже да се заштитите од цензуре или друге манипулације Интернетом.
 • Онемогућите ИПв6 везе – када сте повезани на ВПН услугу. Ово штити од цурења података из ИПв6 промета који се одвија изван ЦиберГхост ВПН тунела. Активирајте ову опцију када користите претраживач који је рањив на цурење ВебРТЦ-а. Блокира сав ИПв6 саобраћај и омогућава само ИПв4 саобраћај.
 • Поправите виртуалну мрежну картицу – омогућава вам да поправите оригиналне софтверске управљачке програме ЦиберГхост ако наиђете на проблеме.

Екран информација о мом налогу

Последња ставка менија коју желимо да погледамо пре него што уђемо у употребу Виндовс клијента за повезивање са ЦиберГхост мрежом је екран Ми аццоунт. Овај екран приказује ваше корисничко име, адресу е-поште и информације о плану.

Информације о мојем налогу ЦиберГхост ВПНТакође можете да кликнете на везу „Управљај мојим налогом“ да бисте се пријавили и унели измене на свој налог на веб локацији ЦиберГхост. Коначно, можете се одјавити са свог налога одавде, али ћете морати поново да унесете своје идентитете за аутентификацију („Корисничко име“ и „Лозинка“) ако то учините.

Повезивање са мрежом ЦиберГхост

Њихово је много различитих начина на које можете одабрати ВПН сервер да бисте се повезали са ЦиберГхост ВПН услугом. Најбржи и најједноставнији од њих је одабир фаворита и повезивање с њим. Такође се можете повезати по земљи или локалном серверу. На крају, можете одабрати сервер оптимизован за одређену ВПН сврху.

Повезивање са омиљеном ВПН локацијом

Картица фаворита омогућава брз и једноставан начин за праћење корисних ВПН прекида везе. Фаворити су приказани жутом звездом поред локације земље или имена сервера. Приказани фаворити су задани програми које је инсталирала апликација.

Један од начина на који се можете повезати са омиљеном локацијом је прво прекинути везу са тренутног сервера. Затим изаберите нову омиљену локацију кликом на њу. На крају, пребаците прекидач „Он“ да бисте довршили нову везу.

Омиљене локације сервера ЦиберГхост ВПН-аМеђутим, Цибергхост је још олакшао одабир ВПН сервера или промену на нови. Једноставно двоструко кликните на омиљену локацију коју желите да користите. Ако одаберете локацију неке земље попут Сједињених Држава, софтвер ће вас повезати са оним најбољим у тој земљи са ваше локације, као што је овде учињено. Имајте на уму да изабрани сервер није омиљен као што показује бела звезда поред његовог имена у пољу „Цоннецтед то“.

Омиљена веза или поновна веза са сервером ЦиберГхост ВПННајопштији начин на који се можете повезати на ЦиберГхост ВПН сервер је помоћу картице „Сви сервери“.

Повезивање помоћу свих ВПН сервера

Када се повежете помоћу картице “Сви сервери”, можете одлучити да се повежете са одређеном државом или локалним сервером на одређеној локацији. Погледајмо сада како то учинити. Прво наручите листу земаља према: (1) “Име”, (2) “Удаљеност”, (3) “Учитавање (%)” или (4) “Фаворите”. Локације су задате абецедним редом према називу земље. Број тренутних корисника је такође приказан за сваку локацију.

Картица ЦиберГхост ВПН Сви сервериФаворити се бирају кликом на белу звезду преко њеног имена. Ово ће звезду постати жуто. Одабир „>“Са десне стране земље ће се проширити на списак њених локалних сервера. Одабир „>”У (5) проширује Албанију на своју листу локалних сервера за Албанију.

Ову листу могу наручити: (1) “Име”, (2) “Пинг, (3)” Удаљеност “, (4)” Учитавање (%) “или (5)” Фаворит “. Кликом на пинг колону поново ће се израчунати вредности пинга (мс). Назив сада садржи листу локалних албанских сервера у Тирани. Одабир сервера са ниском комбинацијом вредности пинг-а и учитавања треба да обезбеди брзи сервер на тој локацији.

Картица ЦиберГхост ВПН сви сервери проширио АлбанијуСада нам је најдража север “Тирана-С02-и09”, а затим двапут кликните на њено име да бисте се повезали. То је све што је потребно да се повежете са локалним сервером.

ЦиберГхост ВПН веза са локалним абанским сервером у ТираниСофтвер аутоматски копира локални сервер на локацију и покреће везу. Након краћег времена веза се завршава. Такође приметите да је локални сервер постао омиљен као што је означено жутом звездом поред назива у пољу „Повезано са“..

Сада се повежемо на најбољи аустралијски сервер са наше локације. Одаберите све сервере или стрелицу за повратак да бисте компримирали локалне сервере. Овог пута изаберите Белорусију као омиљену. Затим двапут кликните на локацију у Аустралији. Софтвер ће аутоматски одабрати брзи сервер тамо и довршити нашу везу.

Спајање на брзи ЦиберГхост ВПН аустралијски серверМожете видети да коришћење листе „Сав послужитељ“ омогућава вам да одаберете прецизност везе са ВПН сервером. Можете одабрати сервер на нивоу државе или одређени локални сервер у тој земљи. На крају, можете одабрати сервер који је оптимизован за ВПН сврху.

Повезивање са сервером оптимизованим путем ВПН намене

ЦиберГхост клијент вам омогућава да се повежете на оптимизоване сервере за две различите намене. Можете да одаберете земљу за торрентинг датотеке или једну за стриминг медија код добављача садржаја попут УС-Нетфлик, УК-ББЦ иПлаиер, Германи-Заттоо и других.

Одабир ЦиберГхост ВПН сервера на торент

Све што је потребно за повезивање са сервером оптимизованим за Торрентс је одабир листе “За Торерентинг”. Затим одаберите локацију до које ћете бујицом проћи. Коначно, двапут кликните на његово име као што смо то учинили за Холандију у овом случају. За кратко време бићете повезани на брзи сервер на вашој одабраној локацији који дозвољава бујице. Само напред и изаберите Холандију као омиљену локацију за бујице.

Повезивање са ЦиберГхост ВПН сервером у Нтхерландсу

Одабир ЦиберГхост ВПН сервера за стреаминг медија

Одабир правог сервера за оптимизацију библиотеке садржаја за стриминг медија укључује одабир локације за библиотеку и добављача садржаја. Пример за то је УС-Нетфлик или Герман-Нетфлик.

ЦиберГхост веза са ВПН сервером оптимизована за УС-НетфликПрво изаберите листу сервера „За стриминг“. Затим изаберите добављача садржаја локације. Двапут кликните на свој избор да бисте довршили везу са сервером који је оптимизован за ваш одабрани садржај. У овом примеру изабрали смо сервер оптимизован за УС-Нетфлик.

Пре него што погледамо покретање клијента из системске траке, погледајмо наш „Фаворити“ да видимо како се приказују фаворити које смо додали. Поред подразумеваних „Сви сервери“, сада имамо фаворите и Беларус и Тирана-С02-и09. Ово илуструје да фаворити могу бити локације државе или локални сервери. Такође, сада је нова категорија за преузимање која има омиљени торент за Холандију. Коначно, наши фаворити за паре остају непромењени.

ЦиберГхост ВПН ажурирани фаворитиДодавање фаворита за веб локације које много користите може вам олакшати употребу апликације из системске траке. Искориштавање брзих веза које омогућавају лакше повезивање из системске траке лакше ослобађање простора на радној површини.

Покретање ЦиберГхост Виндовс клијента из системске траке

Ако желите да смањите простор на радној површини који користи апликација ЦиберГхост, можете да је покренете из системске траке. Стисните клијента у системску траку кликом на „к“ у контролној области клијента на врху контролне табле. Клијенту ће се приказати следећа икона која указује да ВПН није повезан.

Икона системске траке ЦиберГхост: ПрекинутаКликом на ово, привремено се отвара контролна табла. Ово вам омогућава да отворите локације за брзо повезивање кликом на стрелицу надоле. Изаберите или најбољи сервер или омиљени који користите редовно као што је Белорусија у овом примеру. На крају, пребаците везу “Укључено”.

Коришћење Фаворита за брзо повезивање из системске тракеНакон што се веза заврши и ЦиберГхост клијент изгуби фокус, смањиће се на системско лежиште. Ово можете да проверите испитивањем његове иконе „Цоннецтед“.
Икона системске траке за ЦиберГхост: повезанаДесним кликом на икону системске траке омогућит ћете излаз из ЦиберГхост ВПН Виндовс клијента.

Посетите ЦиберГхост

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map