Водич за подешавање ЦиберГхост Мац-а

Већ сте члан Цибергхоста? Ако не, можете се пријавити на неограничен ВПН приступ само 2,75 долара месечно. Након што преузмете инсталацијски програм на свој Мац, мораћете да га отворите да бисте довршили његову инсталацију. Затим ће вас водити корак по корак кроз овај поступак. Одабиром „Настави“ прећи ћете на следећи корак. Ово започиње дочеком у ЦиберГхосту, а затим вам представља копију њиховог ТОС-а коју ћете прегледати. Ако је ТОС задовољан кликните “Настави”.


Прегледајте ЦиберГхост ВПН услове коришћења услугеЗатим изаберите где желите да инсталирате ЦиберГхост ВПН софтвер. Можете да прихватите подразумевану вредност ако немате одређено место где ћете инсталирати апликацију.

Инсталација ЦиберГхост ВПН Мац апликацијеТада можете одабрати врсту инсталације, али препоручујемо да инсталирате њене задане вриједности. Када сте задовољни својим изборима, кликните на „Инсталирај“

ЦиберГхост ВПН Мац Апп ОтвореноНакон краћег периода видећете поруку о успешном инсталирању. Кликните затвори и видјет ћете екран за провјеру аутентичности апликације. Једном када је налог верификован, приказује се надзорна плоча апликације.

Аутентификација вашег ЦиберГхост ВПН налога

Пре него што почнете да користите ЦиберГхост ВПН услугу, морате да верификујете свој налог. Требали сте отворити налог као део ранијег поступка претплате на Премиум. Зато одаберите везу „Врати се за пријаву“ да бисте унели своје акредитиве. Они ће се састојати од вашег „Емаил / корисничког имена“ и „Пассворд“ који сте одабрали приликом претплате.

Провјера идентитета ВПН рачунара ЦиберГхостНакон што их унесете, кликните на дугме „Пријави се“. Након тога ће се отворити главна надзорна плоча за Мац ОС Кс апликацију. На тренутак ћемо испитати карактеристике командне табле.

ЦиберГхост Мац Апп главна надзорна плоча

ЦиберГхост ВПН контролна табла дизајнирана је за једноставнију употребу. Састоји се од неколико основних компоненти. То су следеће:

  1. Контрола апликација – враћа апликацију на траку Мац менија. То ћемо видети када погледамо како да се брзо повежемо помоћу апликације.
  2. Главни мени апликације – омогућава вам да контролишете постављене поставке апликације, прегледате свој рачун, креирате карту, одјавите се или напустите апликацију.
  3. Прекидач за везу – олакшава повезивање и искључење са одабраног ВПН сервера.
  4. Стање везе – омогућава вам да видите да ли сте заштићени на први поглед.
   Надзорна табла апликације ЦиберГхост ВПН Мац ОС Кс
  5. Тренутна или последња веза – олакшава поновно повезивање с раније кориштеним ВПН сервером.
  6. Брзо повезивање локација – укључују најбоље, тренутне или последње и све омиљене креиране.
  7. Картица – која проширује надзорну таблу апликације ЦиберГхост како би вам омогућила приступ другим ВПН серверима и напредним функцијама везе.

Ваша прва ЦиберГхост ВПН веза

Ваша прва ЦиберГхост ВПН веза не може бити лакша. Једноставно пребаците везу “Укључено”. Према заданим поставкама ово ће вас повезати са најбољом (најбржом) локацијом са ваше тренутне локације за опште сурфање Интернетом. То одређује на основу удаљености од вас, пинг вриједности и учитавања% ВПН сервера који су вам најближи.

Ваша прва ЦиберГхост ВПН везаПошто је ово ваша прва веза, морат ћете дозволити ЦиберГхост-у да успостави ВПН услугу на вашем Мац уређају. Такође ћете морати да наведете вашу системску лозинку осим ако је не желите ручно да унесете за сваку везу коју успоставите. Једном када обезбедите ове дозволе, веза је завршена. Пре него што истражимо остале начине на које можете да се повежете на ЦиберГхост ВПН услугу, дозволимо вам да погледате њен главни мени, друга подешавања и додатне поставке везе.

ЦиберГхост ВПН Мац ОС Кс мени

Мени се може приступити одабиром иконе зупчаника на главној командној табли. Овај мени садржи следеће елементе:

 • Подешавања – који отвара екран са подешавањима. Овај екран је подељен на три картице: Опште, Рачун и Веза.
 • Рачун – приказује информације о вашем налогу, омогућава вам управљање њим и омогућава вам да се одјавите ако је потребно. Ово је исти екран приказан на картици ВПН подешавања.
 • Пошаљи повратне информације – отвара образац за карту који вам омогућава дописивање са ЦиберГхост ВПН тимом за подршку. Можете послати корисне повратне информације или створити улазницу за подршку.
 • Помоћ за ЦиберГхост и најчешћа питања – отвара страницу веб локације за проналажење одговора на питања која имате.
 • Одјавити се – омогућава вам да се одјавите са једног рачуна на други ако је потребно.
 • Затворите ЦиберГхост ВПН – затвара апликацију Мац ОС Кс и уклања је из траке менија са апликацијама.

Сада ћемо детаљније испитати Поставке (Подешавања). Као што смо раније навели, овај екран има три картице: Опште, Рачун и Веза. Картица Генерал је подељена у две категорије: време извршавања и подршка.

ЦиберГхост ВПН Мац ОС Кс мени

Категорија извршавања омогућава вам да одаберете покретање апликације при покретању тако да будете увек заштићени када сте повезани на Интернет с правилним подешавањима мрежне везе. Такође вам омогућава да аутоматски проверите исправке тако да имате најновију верзију софтвера. Иначе, можете ручно да проверите и инсталирате нове исправке. Алтернативно, можете инсталирати Бета издања, али имајте на уму да могу бити нестабилна.

Друга категорија је подршка. То ће вам омогућити да отворите ЦиберГхост ВПН ФАК и базу знања. Такође ће вам омогућити да креирате карту за подршку да бисте добили одговоре на своје проблеме ако је потребно. Ова картица такође приказује информације о верзији и садржи везе на ЦиберГхост-ов ТОС и политику приватности. Коначно, ако сте променили положај или величину прозора апликације, овде га можете вратити на задани ниво.

Друга картица иста је као и ставка менија Рачун. Приказује ваш налог „Корисничко име“. „Адреса е-поште“, „План“, „Датум истека“ и „Број инсталираних симултаних уређаја. Такође је веза до веб локације ЦиберГхост за управљање вашим налогом. Коначно, можете се одјавити са свог рачуна одавде. Имајте на уму да ћете се, ако то учините, наредни пут поново пријавити када будете користили услугу.

Поставке и тест везе ЦиберГхост ВПН налогаЗавршна картица омогућава вам да покренете тест везе да бисте утврдили да ли имате било каквих проблема са повезивањем са ЦиберГхост ВПН мрежом. Она проверава да ли можете да постигнете њихову мрежу, стабилност ваше интернетске везе и да ли имате проблема са ЦиберГхост АПИ везом. Ако прођете све ове тестове, не бисте требали имати проблема са повезивањем са ЦиберГхост ВПН услугом.

Додатне функције за ЦиберГхост ВПН Мац Апп

Додатне функције за апликацију Мац ОС Кс доступне су тако да проширите главну командну таблу помоћу мале картице на њеној доњој левој страни. Они су подељени у две категорије: Повезивање и Правила паметне мреже.

Карактеристике везе

Карактеристике везе су опције на страни сервера које можете подесити које ће вам помоћи да повећате вашу укупну сигурност и приватност током коришћења ЦиберГхост ВПН мреже. Они укључују следеће:

 • Блокирај огласе – зауставља досадне искачуће огласе и видео записе што може довести до мање збијених веб локација и бржег учитавања.
 • Блокирајте злонамерне веб локације – филтрира веб локације пре досега користећи правила заштитног зида како бисте били сигурнији када користите мрежу ЦиберГхост.
 • Компресија података – компримира неке слике и друге велике елементе за смањење употребе Интернет промета. Ово је корисно ако се налазите на плаћеном плану података.
 • Блокирајте праћење на мрежи – спречава познате пратиоце да креирају профиле ваших Интернет подешавања и промета за коришћење.
 • Аутоматизовано ХТТПС преусмеравање – осигурава крајње криптирање одредишних УРЛ адреса када су доступне.

Додатне функције за ЦиберГхост ВПН Мац АппВероватно бисте требали да искористите већину ових ствари јер сви они могу побољшати ваше целокупно искуство док користите ЦиберГхост ВПН услугу. Изузетак може бити шифрирање које не бисте требали подесити ако имате неограничено коришћење Интернета путем свог даватеља интернетских услуга.

Правила паметне мреже

Паметна правила се примењују на вашем уређају како би се осигурало да ћете увек бити повезани са ЦиберГхост услугом док користите Интернет. Прво од њих је аутоматско повезивање при покретању. Постављање овог и аутоматско покретање осигурава да ће се приликом покретања Мац рачунара покренути и услуга ЦиберГхост и повезати вас са последњом повезаном ВПН локацијом.

Смарт правила за ЦиберГхост ВПН Мац АппДруга правила односе се на мрежне везе. Можете изабрати како софтвер рукује Опен Ви-Фи, шифрираном Ви-Фи мрежом и познатим мрежама. Ваш избор је следећи:

 • Занемарите везу – се никада не препоручује, јер увек можете ручно искључити кад год требате.
 • Увек се повежите – је добар избор за незаштићене Ви-Фи мреже.
 • Питај ме – и дозволите ми да одлучим на основу појединачне мреже.

Радије бирамо питај ме, јер волимо да надгледамо дивље Ви-Фи мреже до којих уређај може покушати да приступи. Због тога препоручујемо да се распитате или се увек повежете за све ове, посебно отворене незаштићене Ви-Фи мреже.

Повезивање са услугом ЦиберГхост помоћу Мац апликације

Истражили смо мени апликације, додатне безбедносне функције и подешавања мреже. Сада, погледајмо различите начине на које можемо користити ЦиберГхост услугу за сурфање Интернетом, као и друге сврхе коришћења. Прво напомињемо да се у било којем тренутку можете вратити на најбољи сервер тако што ћете га одабрати из матичне плоче или брзог повезивања. То значи да лако можемо да пронађемо и повежемо се са брзим сервером за опште сурфање Интернетом са само неколико кликова. Прво одаберите везу „Најбоља локација“. Затим укључите ВПН везу.

Поновно постављање најбоље везе као тренутно одабране локације у ЦиберГхост ВПН Мац апликацијиТакође се можете повезати са својим фаворитима из менија локације за брзо повезивање. Фаворити су подељени у категорије Генерал (Сви сервери), Довнлоадинг и Стреаминг. да бисте олакшали приступ брзом серверу за вашу ВПН сврху. Оне одговарају листама сервера које можете бирати на проширеном надзорном плочом апликације ЦиберГхост ВПН.

Проширење ЦиберГхост ВПН Мац контролне таблеОни подразумевано укључују следеће:

 • Опште (сви сервери) – укључују ВПН сервере у Француској, Немачкој и Сједињеним Државама.
 • Стреаминг – сервери укључују оне оптимизоване за БББ – иПлаиер у Уједињеном Краљевству и Нетфлик у Сједињеним Државама.

Овде смо се повезали са генералним сервером у Сједињеним Државама користећи нашу листу фаворита.

Повезивање са брзим сервером Сједињених Држава помоћу ФаворитаМи ћемо погледати наше фаворите касније у овом прегледу након што су додани нови да видимо како стварање нових фаворита може да поједностави употребу ЦиберГхост ВПН мреже.

Одабир нове локације везе са свих сервера

Не можете се повезати само са одређеном државом користећи листу свих сервера, већ и појединачне локалне сервере у вашој одабраној земљи. Још једна предност избора наше локације коришћењем листе свих сервера је да можемо видети додатне мрежне податке. Ови подаци укључују: број корисника, удаљеност од нас, проценат учитавања локалне мреже и статус омиљених како за земљу, тако и појединачне сервере у земљи.

Повезивање са локалним сервером унутар одређене земље

Да бисте приступили појединачној листи сервера за неку земљу, изаберите земљу за коју желите да видите листу сервера и кликните десну стрелицу десно од ње. Ово ће отворити листу проширених сервера за ту земљу.

Спајање на одређени албански ВПН сервер: Корак 1Ево проширене листе за Албанију. Сада можете да видите удаљеност, проценат учитавања и омиљени статус сваког појединачног сервера у албанској послужитељској банци. Можемо видети да су сервери на истој удаљености и да сервер Тирана-С02-и06 тренутно има најмање оптерећење, па смо га изабрали за повезивање.

Спајање на одређени албански ВПН сервер: Корак 2Ова веза може се успоставити двоструким кликом на одабир сервера, а затим пребацивањем везе на „Укључено“. Такође, кликните на звезду поред Тиране – С02-и01 да бисте је одабрали као нову омиљену. Постаће сива и указује да је сада омиљена. На крају изаберите назад или Сви сервери да бисте се вратили на листу свих земаља.

Повезивање са новим ВПН сервером у другој земљи

Одавде се можете повезати са државом по вашем избору. Софтвер ће за вас одабрати појединачног сервера у вашој одабраној земљи. То се догађа слично као када се повежете са најбољим сервером са ваше локације. Овде смо се повезали са аустралијским ВПН сервером тако што смо га одабрали двоструким кликом на њега. Приметите да је заменио наш албански ВПН сервер. Ово је једна од предности листа што олакшавају пребацивање сервера без потребе да се прекидате са тренутног.

Повезивање са новим ВПН сервером у другој земљиСада ћемо погледати још неку листу која олакшава избор брзог сервера путем ВПН намене. Сврха коју ЦиберГхост ВПН услуга подржава је преузимање датотека и струјање различитих библиотека медија утемељених на геолошкој основи.

Повезивање са сервером оптимизованим за преузимање датотека

Кликом на листу за преузимање отворите листу земаља кроз које ЦиберГхост дозвољава преузимање датотека (П2П). То су углавном земље са мање рестриктивним правилима у вези са (П2П) саобраћајем. Овде смо изабрали Холандију за наш саобраћај. Софтвер ће тада одабрати брзи сервер оптимизован за преузимање на локацијама банке ВПН сервера у Холандији и употпунити нашу мрежну везу ЦиберГхост. Кликните на звезду поред Холандије да бисте је фаворизовали за преузимање датотека.

Повезивање са холандским ВПН сервером оптимизованим за преузимање датотекаПовезивање са сервером оптимизованим за стриминг медијских услуга

Повезивање за стреам медиа сервисе је једнако лако као и избор државе за преузимање датотека. Разлика је у томе што бирамо и земљу и услугу за медије (тј. САД – Нетфлик) које желимо да емитујемо. Овде смо одлучили да се повежемо на ББЦ – иПлаиер у Уједињеном Краљевству. Обратите пажњу да је софтвер заменио наш сервер за преузимање датотека са оним који је оптимизован за ББЦ – иПлаиер у Уједињеном Краљевству. Такође приметите да су и фаворити за САД – Нетфлик и УК – ББЦ иПлаиер. На то указују сиве звезде поред њих.

Повезивање на ВПН сервер оптимизован за стриминг медијаРаније смо споменули да ћемо поново погледати нашу листу фаворита након што смо испитали различите начине на које можете да се повежете на ЦиберГхост ВПН мрежу. Можете да видите да наша листа фаворита сада укључује два нова фаворита која су створена док смо прегледавали везе са ЦиберГхост мрежом.

ЦиберГхост ВПН Мац Апп ФаворитиТирана-С02-и01 се сада појављује у нашој генералној категорији. То значи да можемо укључити и омиљене појединачне сервере, као и земље. Такође видимо да листа сада има фаворит земље за преузимање датотека, Холандију.

Успоставите брзе везе са мрежом ЦиберГхост

Стварање нових фаворита омогућава вам да искористите Мац-ову траку менија за брзо стварање веза са ЦиберГхост ВПН услугом. Приметите да је наша последња веза била са сервером оптимизованим за ББЦ -иПлаиер, што показује и чек поред њега. Претпоставимо да смо се желели повезати са сервером у Немачкој. Све што треба да урадимо је да га одаберемо на нашој листи за брзо повезивање.

Брзо повезивање са ЦиберГхост ВПН мрежом

Преклапање везе “Укључено” довршава промену нашег сервера. а нотификација наше иконе за апликацију на траци пожута. Ако је одаберете, приказује се наша тренутна веза. Лако се можемо искључити са немачког сервера и одабрати брзи сервер за преузимање или стриминг УС – Нетфлик користећи икону апликације менија.

Посетите ЦиберГхост

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map