VyprVPN 30-dagars gratisversion

VyprVPN erbjuder för närvarande alla nya medlemmar a 30 dagars riskfri prövning period för att testa deras populära VPN-tjänst. Tidigare hade de ett gratis VPN-konto som var datatäckt vilket gav dig en chans att testa några men det var ganska begränsat. Jag föredrar deras nya strategi eftersom de har beslutat att täcka alla nya medlemmar med en 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Vi är mycket glada över att garantin inte har några begränsningar. Det finns många VPN-tjänster som har bandbredd eller anslutningsgränser. Det är inte fallet med VyprVPN. Du är välkommen att utnyttja deras nätverk och anpassade mjukvara till fullo under den 30 dagars riskfria provperioden.


Vill du jämföra VyprVPN med våra bästa VPN-tjänster? Var och en erbjuder 30 dagar utan risk för att testa tjänsten.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
Site
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160KryssrutaKryssrutaKryssruta
2NordVPN$ 3.49NordVPN87KryssrutaKryssrutaKryssruta
3Privat internetuppkoppling$ 3.33PIA49KryssrutaKryssruta

Här är mer information om gratisversionen direkt från VyprVPN TOS-sidan:

Ibland kan vi erbjuda försök med Golden Frog-tjänster under en viss tidsperiod utan att behöva betala (en “gratis rättegång”). Vi förbehåller oss rätten, enligt vårt fulla utrymme för skönsmässig bedömning, att bestämma din behörighet för en gratis rättegång och att dra tillbaka eller ändra en gratis rättegång när som helst utan föregående meddelande och utan ansvar.

För en kostnadsfri prövning kräver vi att du anger dina betalningsuppgifter för att starta gratisversionen. I slutet av den kostnadsfria prövningen kommer vi automatiskt att debitera dig för den prenumererade Golden Frog-tjänsten på en återkommande månads- eller årsbasis beroende på din prenumerationstyp. Genom att tillhandahålla dina betalningsuppgifter i samband med den kostnadsfria prövningen samtycker du till denna avgift. Om du bestämmer dig för att du inte vill bli en betalande användare av Golden Frog-tjänsten, måste du avsluta tjänsten med vår online kontrollpanel på http://www.goldenfrog.com/ före slutet av gratisperioden..

Vi vill också notera att alla VyprVPN-planer är berättigade till 30-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det betyder att du täcker om du registrerar dig för ett grundläggande, proffs eller premiarkonto. Vi rekommenderar VyprVPN pro-planen eftersom den innehåller tillgång till alla protokoll (OpenVPN, L2TP, PPTP) och deras eget Chameleon-protokoll som hjälper dig att komma runt starka brandväggar i länder som Kina. Pro-planen erbjuder också användare NAT-brandväggsskydd och upp till 3 samtidiga anslutningar. Du har tillgång till deras fullständiga linje för anpassad klientprogramvara för Windows, Mac, iOS och Android. Du kan till och med ställa in VyprVPN för att köra igenom din router.

Förutom den 30 dagars riskfria testperioden erbjuder VyprVPN-teamet vänligen våra gäster rabatt på deras populära VPN-tjänst. Golden Frog-teamet använder inte kampanjkoder. Istället erbjuder de rabatterade priser från tid till annan via utvalda webbplatser. Vi är hedrade över att bli utvalda och glada att dela besparingarna med våra läsare. Vi vet att priset är viktigt och handlar om att spara pengar själva, så vi gör det till en poäng att täcka de senaste VyprVPN-rabatterna så att du kan spara så mycket som möjligt på åtkomst till deras tier-1 VPN-tjänst.

Den aktuella VyprVPN-specialen inkluderar 80% rabatt två års VPN-tjänst. Detta inkluderar obegränsad tillgång till deras nätverk. Återigen rekommenderar vi Premium-planen med full åtkomst till deras nätverk, programvara, alla protokoll och NAT-brandvägg. VyprVPN Premium-kontot innehåller extra funktioner och upp till 5 samtidiga anslutningar för bara $ 2,50 per månad med vår rabatt. Alla nya användare täcks av deras 30 dagars pengarna tillbaka-garanti som är god tid att testa tjänsten.

Återigen behöver du inte oroa dig för att komma ihåg en kampanjkod för att dra nytta av VyprVPN-specialen. Klicka bara på bilden ovan för att besöka VyprVPN promo-sida.  När du klickar på “GET VYPRVPN” kommer priserna att diskonteras enligt nedan.

Här är en fördelning av VyprVPN-kampanj:

VyprVPN-prissättning

Golden Frog erbjuder alla nya VyprVPN-medlemmar en 30 dagars pengarna tillbaka-garanti så att du inte har något att riskera när du går med. Vi har ingen anledning att tro att du vill avbryta men det är alltid bra att veta att du kan om du är olycklig av någon anledning. VyprVPN hanterar sitt eget nätverk av VPN-servrar runt om i världen så att du kan förvänta dig högkvalitativ VPN-service och kundsupport.

Jag kommer att ge dig en snabb körning av VyprVPN. De hanterar ett stort tier-1-nätverk med VPN-servrar på viktiga platser runt om i världen. De erbjuder gratis klientprogramvara för Windows- och Mac-användare. Tillsammans med mobilappar för iOS och Android. Anslut med OpenVPN, PPTP, L2TP eller deras eget Chameleon-protokoll.

Besök VyprVPN-kampanj sida och registrera dig för VPN-tjänst för att spara 80% rabatt på två års obegränsad VPN-åtkomst. Följ @VPNFan för fler VPN-erbjudanden.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map