PureVPN 31-dagars gratisversion

PureVPN erbjuder nya medlemmar a 31 dagars gratisversion. Alla nya PureVPN-användare täcks av deras 31-dagars riskfria pengarna-tillbaka-garanti. De flesta av de stora VPN-leverantörerna använder återbetalningsgarantier som ett sätt att hjälpa dig testa deras tjänst med möjligheten att avbryta och få återbetalning inom en viss tid. För PureVPN är löptiden 31 dagar.


När du registrerar dig för VPN-åtkomst är det viktigt att du känner till villkoren. Leverantörer som erbjuder gratis försök med hjälp av en pengar-tillbaka-garanti sätter ofta gränser för bandbreddanvändningen och hur mycket tid du kan ansluta. Vissa begränsar också serverplatserna du kan använda under provperioden. Lämna dig utan full åtkomst. Det är viktigt att veta detaljerna.

Nya PureVPN-medlemmar kan fritt testa sina nätverk av servrar runt om i världen. Det finns inga begränsningar för serveråtkomst, protokoll eller klientprogramvara du kan använda under provperioden. PureVPN begränsar dock mängden bandbredd och antal anslutningar. Du måste stanna under 500 MB bandbredd och 30 anslutningar för att få bidrag.

Här är villkoren för PureVPN-återbetalningspolicyn:

Om du inte är nöjd med PureVPNs tjänst av någon anledning, kan du kräva återbetalning inom 31 dagar efter ditt beställningsdatum. Kom ihåg att vi först försöker lösa ditt problem framgångsrikt innan vi behandlar återbetalningsbegäran.

Obs: För återkommande kunder: Auto-återkommande kan ändras eller avbokas när som helst genom att kontakta vår kundtjänst på [email protected]

PureVPN stöder olika betalningsmetoder för att göra det enkelt för dig att få PureVPN. Observera dock att vissa betalningsmetoder inte stöder återbetalningsalternativet. Vi har tydligt markerat sådana betalningsmetoder som “inte återbetalas” under kassaprocessen och de omfattas inte av denna policy.

Förutom den 31 dagars gratisversionen erbjuder PureVPN några bra rabatter på deras VPN-tjänst. PureVPN-teamet har börjat använda kupongkoder för några av deras bästa erbjudanden. De kör speciella kampanjer med djupt rabatterade priser ibland. Vi kommer att följa PureVPN-kampanjer noga och dela de senaste rabatterna så att du kan spara på snabb, pålitlig VPN-åtkomst. PureVPN-teamet kör normalt en kampanj ungefär en gång per kvartal.

PureVPN erbjuder för närvarande en kampanj för att fira säsongen. Registrera dig under deras nuvarande special för att spara upp till 74% rabatt på VPN-tjänst. De som registrerar sig för sin 2-åriga plan kommer att njuta av obegränsad VPN-åtkomst från bara 2,88 $ per månad. Alla nya medlemmar täcks av PureVPN: s 31 dagars återbetalningsgaranti.

PureVPN

Återigen behöver du ingen kupong eller kampanjkod för att dra nytta av PureVPN-rabatten. Klicka på bilden ovan för att besöka PureVPN special sida. När du klickar på “Get it Now” kommer du att märka att priserna redan är rabatterade som visas nedan.

PureVPN-prissättning

Hur man aktiverar kampanjen

Återigen behöver du inte en kupongkod för att aktivera PureVPN säsongsreklam. Ibland kräver PureVPN en kupongkod men inte i det här fallet. Välj bara tvåårsplanen för $ 2,88 per månad. Detta tar dig till deras kundvagnssida för att betala för tjänsten. Du kommer tydligt att se att tjänsten har rabatterats 74% av det normala detaljhandelspriset.

PureVPN-vagn med rabatt

Kupongkoden visas inte på vår bild eftersom du inte behöver behöva en för denna kampanj. Rabatten tillämpas redan. Du kan se att rabatten på $ 193,68 tillämpas tillsammans med det totala beloppet på $ 69,12 för två års VPN-åtkomst. På skärmen visas originalkostnaden $ 262,80 så du sparar 74% rabatt. Detta bekräftar dina besparingar. Det är allt som finns för att spara stort på obegränsad VPN-tjänst från PureVPN. Det kan inte vara mycket enklare att registrera sig och deras klientprogram är lika lätt att navigera.

PureVPN erbjuder alla nya medlemmar en återbetalningsgaranti på 31 dagar så att du inte har något att riskera. Jag tror inte att du behöver avbryta någon anledning men det är alltid trevligt att veta att du kan om det behövs. Jag har använt PureVPN hemma och på resan. Tjänsten är snabb och pålitlig, med många serverplatser att välja mellan.

Du kan läsa min PureVPN granskning för att lära sig mer om tjänsten. Jag ger dig en snabb sammanfattning. PureVPN hanterar ett stort och snabbt växande nätverk av VPN-servrar runt om i världen. De erbjuder gratis klientprogramvara för Windows och Mac. Tillsammans med mobilappar för iOS och Android. Anslut med SSTP, OpenVPN, PPTP eller L2TP. Det bästa av allt du kan ansluta på upp till fem enheter i taget. Att göra PureVPN till ett stort värde.

Besök PureVPN-kampanj sida och registrera dig för VPN-åtkomst för att spara upp till 74% rabatt för att fira säsongen. Följ @VPNFan för fler bra VPN-erbjudanden.

Besök PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map