IPVanish 7-dagars riskfri VPN-test

IPVanish erbjuder nya medlemmar a 7 dagars riskfri VPN-test. Alla nya IPVanish VPN-användare täcks av deras 7-dagars riskfria pengarna tillbaka-garanti. Du kommer att upptäcka att de flesta av de ledande VPN-leverantörerna använder återbetalningsgarantier som ett sätt att hjälpa nya användare att testa sin tjänst med möjligheten att avbryta inom en viss tid. För IPVanish är termen en vecka.


När du registrerar dig för VPN är det viktigt att förstå villkoren. Leverantörer som erbjuder en kostnadsfri prövning med hjälp av en återbetalningsgaranti sätter ofta gränser för dataanvändning och tid då du kan använda tjänsten. Vissa begränsar också antalet serverplatser du kan ansluta till. Ger dig delvis exponering för deras nätverk. Det är viktigt att veta gränserna.

Nya IPVanish-medlemmar kan fritt testa sina stora nätverk av VPN-servrar runt om i världen. De lägger inga gränser för serverplatserna, protokollen eller klientprogramvaran du kan använda under provperioden. De begränsar inte heller din dataanvändning. Du kan använda tjänsten så mycket du vill och ansluta till alla serverplatser under provperioden.

Här är villkoren för den kostnadsfria prövningen för IPVanish. Deras återbetalningspolicy anger:

 • Om du är mindre än 100% nöjd med VPN-tjänsten, återbetalar vi gärna din betalning om återbetalningen begärs inom sju (7) dagar från inköpsdatumet. Förfrågningar som görs senare än 7-dagars köpdatum kommer inte att respekteras.
 • Du förstår att genom att betala med valutor med varierande priser, som BitCoin, använder du en betalningsmetod som kan variera ett stort värde i en kort tid. Du samtycker till att eventuella återbetalningar för transaktioner som använder dessa metoder kommer att bedömas till USD-växelkurs vid återbetalningstillfället, och inte vid den ursprungliga transaktionen eller återbetalningsbegäran..
 • Du förstår också att vissa kontantekvivalenter eller andra betalningsmetoder kanske inte tillåter återbetalning eller att återbetalningar kan ske långsamt eller med papperskontroll eller att återbetalningar kan ha serviceavgifter associerade med dem. Du samtycker och erkänner att IPVanish inte är ansvarigt om en betalningsmetod inte tillåter återbetalning. Du kommer att få ett erbjudande om service i stället för återbetalning om en betalningsmetod inte tillåter återbetalning.

Förutom den sju dagars kostnadsfria prövningen erbjuder IPVanish vänligen våra besökare rabatter på deras populära VPN-tjänst då och då. För att dra nytta av dig behöver du en kuponkod som är hårdkodad när du besöker deras webbplats från den här sidan. Vi kommer att behålla de senaste kampanjkoderna tillsammans med annan information som hjälper dig att spara pengar på IPVanish och njuta av deras service till fullo.

Gå med i IPVanish under deras nuvarande kampanj för att spara upp till 73% rabatt på obegränsad VPN-åtkomst. IPVanish-kupongen staplas på sina befintliga rabatter. Spara på valfri term – månatlig, kvartalsvis eller årlig. Njut av ett helt år för $ 39 vilket är bara $ 3,25 / mo. Det är en 73% rabatt av det totala detaljhandelspriset på $ 143,88 per år.

Kupongkoden för vår IPVanish-rabatt är SPRING2020 men du behöver inte den. Klicka på bilden nedan eller på följande länk för att besöka vår VPNFans kampanjsida. När du klickar på “Start Now” kommer du att märka att priserna redan är rabatterade som visas nedan.

IPVanish-prissättning

Här är en fullständig uppdelning av vår VPN Fan-rabatt:

TermRetail Prispris med kupongrabatt
1 år$ 143,88$ 39.0073%
3 månader$ 35,97$ 13.5063%
1 månad$ 11.99$ 5.0059%

IPVanish erbjuder alla nya medlemmar en återbetalningsgaranti på 7 dagar så att du inte har något att riskera att registrera dig. Jag tvivlar allvarligt på att du kommer att behöva avbryta men det är alltid trevligt att veta att du kan om det finns problem. Jag använder tjänsten mycket och den är snabb. Perfekt för att säkra dina Wi-Fi-anslutningar och strömma HD-innehåll.

Du kan läsa vår IPVanish granskning för att lära sig mer om tjänsten. Jag ger dig en snabb sammanfattning. IPvanish är en toppnivå VPN-leverantör, vilket innebär att de hanterar sitt eget nätverk och utvecklar sin egen klientprogramvara. Det ger dem flera fördelar jämfört med tävlingen. Till att börja med har de full kontroll över sitt nätverk vilket ger dem möjlighet att följa sin nollloggpolicy. De har inga användarloggar. Det ger dem också en snabbfördel. Medlemmar har tillgång till anpassad klientprogramvara för Windows och Mac. Båda apparna innehåller avancerade funktioner för att döda din anslutning om VPN sjunker och möjligheten att rotera IP-adresser. De har också lätta att använda mobilappar för iOS och Android så att du inte behöver konfigurera något manuellt. Anslut med OpenVPN (TCP eller UDP), PPTP eller L2TP. Du kan ansluta på två enheter samtidigt, vilket är riktigt trevligt när du reser och vill säkra din bärbara dator och telefon samtidigt.

Besök vår IPVanish-kampanj och vår VPNFAN-kuponkod kommer att vara hårdkodad för att spara upp till 73% rabatt. Alla nya medlemmar täcks av en 7-dagars pengarna tillbaka-garanti som är god tid att testa tjänsten. Låt oss veta vad du tycker @VPNFan och följ oss för de senaste erbjudandena från ledande VPN-tjänster som IPVanish.

Besök IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map