CyberGhost 45-dagars riskfri garanti för pengarna tillbaka

Teamet på CyberGhost erbjuder för närvarande nya prenumeranter a 45 dagars riskfri pengarna tillbaka-garanti för att testa deras VPN-nätverk helt. Tidigare erbjöd CyberGhost också en kostnadsfri service men det var begränsat. Vi uppskattar deras nya strategi som är att erbjuda alla nya medlemmar en 45-dagars pengarna tillbaka-garanti. Det ger dig en och en halv månad att testa tjänsten riskfri. Vi var ganska nöjda med att se att återbetalningsgarantin inte innehåller många begränsningar vad gäller hastighet eller datakapacitet. Detta skiljer sig från många VPN-tjänster som sätter begränsningar för bandbredd eller anslutningar. Du hittar en vidöppen, komplett funktion med CyberGhost. I själva verket uppmuntrar de dig att aktivt testa CyberGhost-nätverket och hela utbudet av VPN-appar under den 45-dagars riskfria perioden.


Låt oss ta en titt på detaljerna i 45-dagars pengar-tillbaka-garanti från CyberGhost från deras vanliga frågor:

CyberGhost har en 45-dagars, inga frågor ställt, återbetalningspolicy för alla våra produkter. Detta säkerställer att inga misstagsköp görs eller undviker situationer som kunder som inte kan använda våra tjänster (till exempel när din ISP blockerar VPN-anslutningar).

Du kan avbryta ditt konto på följande sätt eller skicka e-post till CyberGhost-supportteamet.

Om du behöver avbryta ett prenumeration efter att du har betalat, kan du göra det direkt på sidan med betalningsbekräftelse. Där, precis nedanför listan över beställda produkter och nedladdningsknappen för CyberGhost VPN Windows-klienten, hittar du en rad som heter ‘Prenumerationsavbrytning’ eller liknande. Klicka på länken som finns där för att avbryta ditt prenumeration.

Om du registrerar dig för någon längre tid än en månad har du 45 dagar på dig att testa tjänsten. De som prenumererar på en månad med har sju dagar att testa tjänsten riskfritt. CyberGhost är en av våra favorit-VPN: er, så jag skulle inte förvänta dig att du behöver avbryta tjänsten men det är alltid bra att veta att du är täckt när du registrerar dig för ett nytt prenumeration. När du registrerar dig för ett konto har du omedelbart tillgång till att installera CyberGhost på upp till 7 enheter. Du kan sedan ansluta på alla eller alla dessa enheter samtidigt. CyberGhost erbjuder anpassade VPN-appar för Windows-, Mac-, iOS- och Android-enheter. Fler tekniska användare kan också ställa in VPN att köras på DD-WRT-router, tomatruter eller till och med Raspberry Pi.

Förutom den 45-dagars riskfria återbetalningsperioden, erbjuder teamet på CyberGhost för närvarande VPN Fan-besökare ett av de bästa VPN-rabatterna vi har sett på länge. Medan vissa leverantörer använder kupongkoder kan du helt enkelt klicka på bilden nedan för att dra fördel av rabatten. Alla prenumeranter har full tillgång till CyberGhost kundanpassad programvara och mobilappar.

De som registrerar sig under CyberGhost VPN Fan-kampanj sparar upp till 79% rabatt på obegränsad VPN-tjänst. Du behöver inte en kupong. Vår CyberGhost-kampanj sidan ger dig en exklusiv rabatt. Du kan njuta av 36 månaders obegränsat VPN för $ 99, vilket är bara $ 2,75 per månad för snabb, pålitlig VPN-åtkomst.

Cyberghost

Vi bör nämna att CyberGhost erbjuder upp till en 45-dagars återbetalningsgaranti till nya medlemmar. Månadsabonnemang inkluderar 14 dagars garanti, medan längre villkor kommer med 45 dagar riskfria för att testa tjänsten. Du kommer att upptäcka att den treårsperioden är det absolut bästa värdet. Rabatterna visas tydligt CyberGhost special sida. Kom ihåg att du inte behöver en kampanjkod för att dra nytta av erbjudandet. Deras team har gjort det mycket enkelt att registrera sig och komma igång.

CyberGhost-prissättning

Här är en snabb översikt av vår CyberGhost VPN Fan-rabatt:

TermRetail PriceSale PrisPris per månad Rabatt
3 år$ 467,64$ 99.00$ 2.7579%
2 år$ 311,76$ 88,56$ 3.6971%
1 år$ 155,88$ 71,88$ 2.9954%
1 månad$ 12.99$ 12.99$ 11.990%

CyberGhost 45-dagars återbetalningsgaranti ger dig god tid att testa VPN-tjänsten. Vi rekommenderar att du dyker in i Windows (eller Mac) -klienten för att få en känsla för funktionerna eftersom de går utöver de flesta VPN: er. Anslut till olika regioner och testa din hastighet tillsammans med alla streamingtjänster du vill njuta av. Om du inte är nöjd av någon anledning kan du begära en full återbetalning inom de första 45 dagarna. Vi skulle dock inte förutse några problem eftersom vi har varit ganska nöjda med tjänsten under åren.

Du kan läsa vår CyberGhost-granskning för en närmare bild av funktionerna och nätverksplatserna. Du kommer att upptäcka att CyberGhost erbjuder en fin blandning av funktioner tillsammans med ett stabilt nätverk. VPN-tjänsten hjälper dig att blockera live sportevenemang och populära streamingtjänster i olika regioner. Naturligtvis är VPN: s primära syfte att skydda din integritet online och CyberGhost gör det mycket bra. Kanske bäst av allt, kan du ansluta till VPN med upp till 7 enheter med ett enda konto.

Besök vår VPN-fan CyberGhost-kampanj sida och registrera dig för ett år med VPN för att spara 79% rabatt. Betala bara $ 2,75 per månad för 3 års obegränsad VPN-åtkomst. Du kan också följa oss @VPNFan för att hålla jämna steg med de senaste VPN-erbjudanden.

Besök CyberGhost

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map