VyprVPN 30-dagers gratis prøveversjon

VyprVPN tilbyr for tiden alle nye medlemmer a 30 dagers risikofri prøve periode for å teste deres populære VPN-tjeneste. I det siste hadde de en gratis VPN-konto som var datatekket som ga deg en sjanse til å teste noen, men den var ganske begrenset. Jeg foretrekker den nye tilnærmingen deres, da de har bestemt seg for å dekke alle nye medlemmer med 30 dager pengene tilbake-garanti. Vi er veldig glade for å se at garantien ikke kommer med noen begrensninger. Det er mange VPN-tjenester som har båndbredde eller tilkoblingsgrenser. Det er ikke tilfelle med VyprVPN. Du er velkommen til å utnytte deres nettverk og tilpassede programvare fullt ut i løpet av den 30 dagers gratis prøveperioden.


Vil du sammenligne VyprVPN med våre topp VPN-tjenester? Hver tilbyr 30 dager risikofri for å teste tjenesten.

RankVPN ServiceVPN Fan
PriceVisit
SiteServer
LocationsNo
LogsBrowser
ExtensionsSmart
DNS
1ExpressVPN$ 6.67ExpressVPN160avkrysningsavkrysningsavkrysnings
2NordVPN$ 3.49NordVPN87avkrysningsavkrysningsavkrysnings
3Privat internettilgang$ 3.33PIA49avkrysningsavkrysnings

Her er mer informasjon om gratis prøveversjon direkte fra VyprVPN TOS-siden:

Fra tid til annen kan vi tilby forsøk med Golden Frog-tjenester i et spesifikt tidsrom uten å kreve betaling (en “gratis prøveversjon”). Vi forbeholder oss retten til etter eget skjønn å bestemme din kvalifisering for en gratis prøveperiode, og til å trekke eller endre en gratis prøveperiode når som helst uten forhåndsvarsel og uten ansvar.

For en gratis prøveperiode krever vi at du oppgir betalingsopplysningene dine for å starte gratis prøveperiode. På slutten av gratis prøveperioden, vil vi automatisk begynne å belaste deg for den abonnerte Golden Frog-tjenesten på en gjentatt månedlig eller årlig basis, avhengig av abonnementstype. Ved å oppgi betalingsopplysningene dine i forbindelse med gratis prøveversjon, samtykker du til dette gebyret. Hvis du bestemmer deg for at du ikke ønsker å bli en betalende bruker av Golden Frog-tjenesten, må du avslutte tjenesten ved å bruke vårt elektroniske kontrollpanel på http://www.goldenfrog.com/ før slutten av gratis prøveperioden..

Vi vil også merke oss at alle VyprVPN-planer er kvalifisert for 30 dagers pengene tilbake-garanti. Det betyr at du er dekket om du registrerer deg for en grunnleggende, proff eller premiekonto. Vi anbefaler VyprVPN proplan siden den inkluderer tilgang til alle protokollene (OpenVPN, L2TP, PPTP) og deres egen Chameleon-protokoll som hjelper deg med å komme rundt sterke brannmurer i land som Kina. Pro-planen tilbyr også brukere NAT-brannmurbeskyttelse og opptil 3 samtidige tilkoblinger. Du har tilgang til deres fulle linje for tilpasset klientprogramvare for Windows, Mac, iOS og Android. Du kan til og med sette opp VyprVPN for å kjøre gjennom ruteren din.

I tillegg til 30-dagers prøvefri periode, tilbyr VyprVPN-teamet vennlig våre gjester rabatt på deres populære VPN-tjeneste. Golden Frog-teamet bruker ikke kampanjekoder. I stedet tilbyr de rabatterte priser fra tid til annen gjennom utvalgte nettsteder. Vi har æren av å bli valgt og begeistret for å dele besparelsen med leserne våre. Vi vet at pris er viktig og handler om å spare penger selv, så vi gjør det til et poeng å dekke de siste VyprVPN-rabattene slik at du kan spare så mye som mulig på tilgang til deres tier-1 VPN-tjeneste.

Den gjeldende VyprVPN-spesialen inkluderer 80% avslag to års VPN-tjeneste. Dette inkluderer ubegrenset tilgang til nettverket deres. Nok en gang anbefaler vi Premium-planen med full tilgang til nettverket, programvaren, alle protokollene og NAT-brannmuren. VyprVPN Premium-kontoen inkluderer ekstra funksjoner og opptil 5 samtidige tilkoblinger for bare $ 2,50 i måneden med vår rabatt. Alle nye brukere dekkes av deres 30 dagers pengene-tilbake-garanti, som er god tid til å teste tjenesten.

Nok en gang trenger du ikke å bekymre deg for å huske en kampanjekode for å dra nytte av VyprVPN-spesialen. Bare klikk på bildet over for å besøke VyprVPN kampanjeside.  Når du klikker på “GET VYPRVPN”, blir prisene nedsatt som vist nedenfor.

Her er en oversikt over VyprVPN-kampanjen:

VyprVPN-priser

Golden Frog tilbyr alle nye VyprVPN-medlemmer en 30 dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du ikke har noe å risikere når du blir med. Vi har ingen grunn til å tro at du vil avbryte, men det er alltid godt å vite at du kan det hvis du er ulykkelig av en eller annen grunn. VyprVPN administrerer sitt eget nettverk av VPN-servere over hele verden, slik at du kan forvente høy kvalitet VPN-tjeneste og kundesupport.

Jeg vil gi deg den raske nedkjøringen av VyprVPN. De administrerer et stort tier-1-nettverk med VPN-servere på viktige steder over hele verden. De tilbyr gratis klientprogramvare for Windows- og Mac-brukere. Sammen med mobilapper for iOS og Android. Koble til OpenVPN, PPTP, L2TP eller deres egen Chameleon-protokoll.

Besøk VyprVPN-kampanje side og registrere deg for VPN-tjeneste for å spare 80% avslag på to års ubegrenset VPN-tilgang. Følg @VPNFan for flere VPN-avtaler.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map