ProtonVPN 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti

ProtonVPN-teamet tilbyr foreløpig sine abonnenter a 30 dagers risikofri pengene-tilbake-garanti. Innen 30 dager etter den første kjøpsdatoen, kan du be om refusjon. På dette tidspunktet bruker de proraten kontoen og returnerer ethvert ubrukt beløp til deg på hele dager. Interessant nok vil refusjoner og kreditter utover det 30 dagers vinduet bli vurdert. Imidlertid er enhver kreditt eller avkastning på dette tidspunktet etter selskapets skjønn. Når det er sagt, er de bare forpliktet av deres avtale til å strekke seg over det antallet dager. Selv om det er minst et annet selskap som tilbyr en 30-dagers pengene-tilbake-garanti, er det en annen metode å bruke det ubrukte beløpet. Det vil gi deg en hel måned til å bestemme deg for om du liker tjenesten eller ikke, men husk at jo raskere du bestemmer deg, jo mer penger får du tilbake. Du vil oppdage at ProtonVPN har noen gode funksjoner, og til tross for deres mindre størrelse, tilbyr de alternativer du kan forvente av de større tjenestene.


Nå skal vi se nærmere på 30-dagers pengene-tilbake-garanti fra ProtonVPN-nettstedet:

Du kan kansellere kontoen din med tilbakebetaling for ubrukte deler av tjenesteperioden innen 30 dager etter det første kjøpet. Her refererer enhver ubrukt del av tjenesteperioden til de forholdsmessige gjenværende hele dagene av abonnementsperioden. Refusjon eller kreditt utover 30-dagers-vinduet vil bli vurdert, men etter Tjenestens skjønn. Selskapet er bare forpliktet til å tilbakebetale i den opprinnelige betalingsvaluta, og refusjon vil bli behandlet innen 30 dager etter forespørselen. Denne pengene-tilbake-garantiklausulen gjelder bare brukere som har abonnert på ProtonVPN direkte gjennom det offisielle ProtonVPN eller det offisielle ProtonMail-nettstedet (f.eks. Hvis du har abonnert på ProtonVPN gjennom formidler av en tredjepart-prosessor, vennligst se den respektive refusjonspolicyen ).

For å be om tilbakebetaling under vår pengene tilbake-garanti, send en e-post med forespørselen din til [email protected]

Hvis du registrerer deg for en periode som er lengre enn den første måneden, vil de tilbakebetale deg den ubrukte delen, igjen, så lenge den vanligvis er innen 30 dager etter det første kjøpet. Når det er sagt, vil det sannsynligvis ikke være noe problem med tjenesten. Fortrolighetsmessig tar selskapet signifikansen fra et av de mest sikre webmail-selskapene. Det er selvfølgelig søsterselskapet ProtonMail. Det har gjennomgående vært på toppen av spillet for å tilby sikker e-post til brukerne. Hvis du registrerer deg for den ultimate “Visionary” -kontoen, kan du bruke 10 samtidige enheter samtidig. Det vil bidra til å sikre at du er i stand til å holde alle enhetene dine og familiens enheter trygge. De tilbyr tilpassede apper for iOS, Android, Windows, MacOS og til og med Linux. Selvfølgelig har de også praktiske konfigurasjonsveiledninger for andre enheter inkludert DD-WRT-ruter, tomatruter og mer.

I tillegg til 30-dagers risikofri pengene-tilbake-garanti, tilbyr ProtonVPN opptil $ 72 rabatt hvis du kjøper Visionary-pakken. I stedet for å måtte bruke en kupongkode som noen leverandører, er alt du trenger å gjøre å klikke på bildet nedenfor for å få rabatten som teamet tilbyr. Alle abonnenter har full tilgang til høyhastighetsserverne som tilbys av ProtonVPN.

De som melder seg på under ProtonVPN-avtalen fra VPN Fan, kan motta 20% uten behov for kupong. Våre ProtonVPN-kampanje siden vil gi deg en eksklusiv rabatt. Du kan nyte 12 måneders ubegrenset VPN for $ 288 inkludert alle fordelene med tjenesten.

ProtonVPN

Som du kanskje antar, den beste verdien er “Visionary” -planen for et års tjeneste. Rabattene vises tydelig ProtonVPN spesiell side. Husk at du ikke vil trenge en kampanjekode for å dra nytte av tilbudet. ProtonVPN-teamet har gjort det veldig enkelt å registrere seg og komme i gang.

ProtonVPN-priser

Her er en rask gjennomgang av ProtonVPN VPN Fan-rabatten:

PlanRetail PrisSalgspris Pris per måned Rabatt
Visjonær$ 360$ 288$ 2420%
I tillegg til$ 120$ 96$ 820%
Grunnleggende$ 60$ 48$ 420%

ProtonVPN-beregnet 30-dagers pengene-tilbake-garanti vil gi deg god tid til å teste VPN-tjenesten og sørge for at den er den rette for deg. Vi anbefaler deg å dykke inn i Windows (eller Mac) -klienten slik at du raskt finner ut om tjenesten tilfredsstiller dine behov. Koble til forskjellige regioner og test hastigheten din sammen med strømmetjenester du ønsker å glede deg over. Hvis du er ulykkelig av en eller annen grunn, kan du be om en protestert refusjon for den ubrukte delen innen 30 dager etter det første kjøpet. Vi vil imidlertid ikke forutse noen problemer på grunn av deres solide omdømme.

Ta en titt på vår ProtonVPN-gjennomgang for å se nærmere på noen av funksjonene, så vel som tilgjengelige nettverkssteder. Du vil se at ProtonVPN har mange av de samme flotte funksjonene til de mer kjente selskapene har, så vel som muligheten til å gi deg beskyttelse som er bedre enn andre VPN-tjenester. Det beste av alt er at du kan koble opptil 10 enheter med den ultimate pakken.

Besøk vår VPN-fan ProtonVPN-kampanje side og registrer deg for et år med VPN for å spare 20%. Betal bare 24 dollar i måneden for det ypperste i beskyttelsen. Du kan også følge oss @VPNFan for å følge med på de siste VPN-avtalene.

Besøk ProtonVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map