IPVanish 7-dagers risikofri VPN-prøve

IPVanish tilbyr nye medlemmer a 7 dagers risikofri VPN-prøve. Alle nye IPVanish VPN-brukere dekkes av 7-dagers risikofri pengene tilbake-garanti. Du vil finne at de fleste av de ledende VPN-leverandørene bruker tilbakebetalingsgarantier som en måte å hjelpe nye brukere med å teste tjenesten deres med muligheten til å avbryte innen en viss tidsperiode. For IPVanish er begrepet en uke.


Når du registrerer deg for VPN er det viktig å forstå vilkårene. Leverandører som tilbyr en gratis prøveversjon ved hjelp av en pengene-tilbake-garanti, setter ofte grenser for dataforbruket og tiden du kan bruke tjenesten. Noen begrenser også antall serverplasseringer du kan koble til. Gir deg delvis eksponering for nettverket deres. Det er viktig å vite grensene.

Nye IPVanish-medlemmer står fritt til å teste sitt store nettverk av VPN-servere over hele verden. De setter ikke grenser for serverplasseringene, protokollene eller klientprogramvaren du kan bruke i løpet av prøveperioden. De begrenser heller ikke dataforbruket ditt. Du kan bruke tjenesten så mye du vil og koble til alle serverplasseringer i løpet av prøveperioden.

Her er vilkårene for gratis prøveversjon av IPVanish. Refusjonspolicyen deres sier:

 • Hvis du er mindre enn 100% fornøyd med VPN-tjenesten, vil vi gjerne tilbakebetale betalingen din hvis refusjonen blir bedt om innen syv (7) dager fra kjøpsdatoen. Forespørsler som sendes senere enn 7 dagers kjøpsdato, blir ikke innfridd.
 • Du forstår at ved å betale med variabelt prissatte valutaer, for eksempel BitCoin, bruker du en betalingsmetode som kan svinge et stort beløp i verdi på kort tid. Du samtykker i at eventuelle refusjoner for transaksjoner ved bruk av disse metodene vil bli vurdert til USD-kursen på tilbakebetalingstidspunktet, og ikke på tidspunktet for den opprinnelige transaksjonen eller refusjonsforespørselen.
 • Du forstår også at visse kontantekvivalenter eller andre betalingsmetoder kanskje ikke åpner for refusjon eller at refusjon kan skje sakte eller ved papirsjekk, eller at refusjon kan ha servicegebyr tilknyttet. Du samtykker og erkjenner at IPVanish ikke er ansvarlig hvis en betalingsmetode ikke tillater refusjon. Du vil motta et tilbud om service i stedet for refusjon hvis en betalingsmetode ikke tillater refusjon.

I tillegg til den 7 dagers gratis prøveperioden, tilbyr IPVanish vennlig våre besøkende rabatter på deres populære VPN-tjeneste fra tid til annen. For å dra nytte av deg trenger du en kupongkode som er hardkodet når du besøker nettstedet deres fra denne siden. Vi oppbevarer de nyeste kampanjekodene sammen med annen informasjon for å hjelpe deg med å spare penger på IPVanish og nyte tjenestene deres til det fulle.

Bli med i IPVanish under deres nåværende kampanje for å spare opptil 73% avslag på ubegrenset VPN-tilgang. IPVanish-kupongen stabler på eksisterende rabatter. Spar på ethvert begrep – månedlig, kvartalsvis eller årlig. Kos deg med et helt år for $ 39, som bare er $ 3,25 / mo. Det er en 73% rabatt av hele salgsprisen på $ 143,88 i året.

Kupongkoden for vår IPVanish-rabatt er SPRING2020, men du trenger ikke den. Klikk på bildet under eller på lenken nedenfor for å besøke vår VPNFan-kampanjeside. Når du klikker på “Start nå”, vil du merke at prisene allerede er nedsatte som vist nedenfor.

IPVanish-priser

Her er en full oversikt over VPN Fan-rabatten:

TermRetail Prispris med kupongrabatt
1 år$ 143,88$ 39.0073%
3 måneder$ 35.97$ 13.5063%
1 måned$ 11.99$ 5.0059%

IPVanish tilbyr alle nye medlemmer en 7 dagers pengene-tilbake-garanti, slik at du ikke har noe å risikere å registrere deg. Jeg tviler alvorlig på at du vil måtte avbryte, men det er alltid hyggelig å vite at du kan det hvis det er problemer. Jeg bruker tjenesten mye, og den går raskt. Perfekt for å sikre dine Wi-Fi-tilkoblinger og strømme HD-innhold.

Du kan lese vår IPVanish anmeldelse for å lære mer om tjenesten. Jeg vil gi deg en rask oppsummering. IPvanish er en toppnivå VPN-leverandør som betyr at de administrerer sitt eget nettverk og utvikler sin egen klientprogramvare. Det gir dem flere fordeler fremfor konkurransen. For det første har de full kontroll over nettverket sitt, noe som gir dem muligheten til å følge gjennom sin nulllogg-policy. De fører ingen brukslogger. Det gir dem også en hastighetsfordel. Medlemmene har tilgang til tilpasset klientprogramvare for Windows og Mac. Begge appene inneholder avanserte funksjoner for å drepe forbindelsen din hvis VPN synker og muligheten til å rotere IP-adresser. De har også brukervennlige mobilapper for iOS og Android, så du trenger ikke å konfigurere noe manuelt. Koble til OpenVPN (TCP eller UDP), PPTP eller L2TP. Du kan koble til på to enheter samtidig, noe som er veldig fint når du er ute og reiser og vil sikre deg den bærbare datamaskinen og telefonen samtidig.

Besøk vår IPVanish-kampanje og VPNFAN-kuponkoden vår blir hardkodet for å spare deg for opptil 73% avslag. Alle nye medlemmer er dekket av en 7 dagers pengene tilbake-garanti som er god tid til å teste tjenesten. La oss få vite hva du synes @VPNFan og følg oss for de siste tilbudene fra ledende VPN-tjenester som IPVanish.

Besøk IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map