SuperVPN Review – Client VPN gratuit cu probleme majore

Logo SuperVPNAparent, utilizatorii au descărcat aplicația SuperVPN de peste 50 de milioane de ori. Dezvoltatorul a proiectat SuperVPN pentru a fi un serviciu VPN mobil gratuit, condus de anunțuri. În ciuda popularității sale, există mai multe întrebări despre el. Cu toate acestea, vom intra în asta în curând. Există afirmații că funcționează pe OSX, iOS, Windows Mobile 5 & 6, Linux și alte alte dispozitive, dar Android este cel mai frecvent. Opțiunile serverului pentru versiunea gratuită sunt limitate. Acestea includ Franța, Germania, Canada și SUA. Deoarece există și o versiune „VIP” a acestui serviciu, vă oferă și locații în Japonia și Anglia. În recenzia noastră despre SuperVPN, vom discuta serviciul pentru a vă ajuta să decideți dacă este potrivit pentru dvs..


SuperVPN Main

Despre companie

SuperVPN este în mod deliberat vag în acest sens. Cu toate acestea, am descoperit că această aplicație a fost dezvoltată în China și dezvoltatorul trăiește acolo. Dacă decideți să utilizați acest serviciu VPN, rețineți acest lucru. Dacă companiile VPN doresc să aibă succes, trebuie să fie transparente. Faptul că a fost nevoie de unele cercetări pentru a descoperi că înseamnă că nu sunt.

Prețuri și opțiuni de plată

Instrument de plată SuperVPNExistă multe reclame în acest client VPN. Pentru a le evita, unii aleg să folosească versiunea VIP. Prețul pentru versiunea respectivă este după cum urmează. Ca și alte servicii, puteți plăti prin portofelul Google.

 • 1 lună – 5,00 USD
 • 3 luni – 14,00 USD
 • 6 luni – 27,00 USD
 • 12 luni – 52,00 USD

Prețurile pentru SuperVPN par un pic ridicate în conformitate cu standardele de astăzi. Mai ales când există companii cunoscute, cu termeni mai rezonabili. O parte interesantă a obținerii serviciului este că trebuie să descarci o aplicație separată pentru a-l cumpăra. Aceasta nu este o metodă normală de cumpărare în comunitate și este mai greu decât ar trebui. În loc să facem asta, vă recomandăm Acces la internet privat Ca o alternativa. Pentru doar 2,50 USD lunar vă puteți bucura de acces VPN sigur pe toate dispozitivele dvs. de la o companie de încredere. Am observat mai multe reclamații în secțiunea de comentarii despre SuperVPN care nu funcționează la fel de bine. Se presupune că obținerea unei rambursări este dificilă și unii consideră compania o înșelătorie.

Caracteristici

Servere SuperVPNUn plus la SuperVPN este interfața de utilizator extrem de simplă și de bază. O vei vedea odată ce treci prin reclame și lista lungă de permisiuni la care solicită acces. De asemenea, vă solicită să dezactivați optimizarea bateriei, astfel încât să poată rula pe fundal. Singura setare pe care vi se permite să o schimbați este locația așa cum puteți vedea în imagine. După ce l-ați ales pe cel dorit, faceți clic pe butonul de conectare și utilizați serviciul. Nu am reușit să găsim o modalitate de a schimba protocolul, nivelul de criptare sau chiar o modalitate de a selecta o locație a serverului mai specifică.

Performanţă

Desigur, viteza este importantă atunci când utilizați un VPN. Deoarece nu puteți alege o locație a serverului dincolo de țară, am ales SUA. În timp ce eram conectați la serverul american, am obținut o viteză de 65.12 Mbps. Comparați-o cu viteza noastră normală de 68,57 Mbps. Acest lucru arată că fie serverul este rapid cu aerul redus, criptarea este scăzută, fie furnizorul comprimă datele pentru a obține viteze mai bune.

Supervpn de testare a vitezei

Testarea hands-on

Deoarece nu există prea mult la SuperVPN, este ușor de conectat și de utilizat. Începeți făcând clic pe pictograma de pe ecranul principal. Când este gata, atingeți continuare. Acum, trebuie doar să apăsați butonul „conectați” și sunteți gata să folosiți rețeaua lor VPN. Desigur, puteți schimba serverul încă atingând cele 3 puncte verticale din colțul din dreapta sus.

Panou de conexiune SuperVPN

De ce ar trebui să utilizați un VPN

Deoarece tot mai multe unități oferă WiFi gratuit, este foarte important să utilizați un VPN. În timp ce WiFi-ul este excelent, infractorii cibernetici consideră că este grozav. Conectându-vă la serverul ales, creați o conexiune sigură și criptată. În acest fel, reduceți considerabil șansa ca infractorii să vă fure datele sensibile.

Un alt motiv pentru a utiliza un VPN este de a vă ajuta să evitați geo-restricțiile. Indiferent unde vă aflați, conectarea la un server nu vă va ajuta. Acest lucru se datorează faptului că face software-ul de blocare să creadă că vă aflați în altă parte. Acesta poate fi un avantaj real dacă încercați să accesați anumite regiuni sau dacă sunteți blocat să vizionați conținut. Pur și simplu conectați-vă la un server și puteți începe să navigați sau să vizualizați conținutul pe care doriți să îl accesați. Dacă aveți în continuare probleme de blocare, veți dori să vă asigurați că WebRTC este dezactivat în browser. Acest lucru va fi dificil dacă utilizați browserul Chrome pentru Android. Vă recomandăm să folosiți Firefox și să descărcați o extensie de blocare. În caz contrar, orice încercați să deblocați, veți vedea în continuare adresa dvs. IP originală.

Se scurge?

O mare întrebare a oricărui furnizor VPN este scurgerea produsului? Puteți afla răspunsul la această întrebare de multe ori utilizând site-ul complet de testare a scurgerilor, www.doileak.com. Acesta rulează serviciul printr-o serie de teste. Unele dintre testele pe care le rulează se referă la browser, în timp ce altele se referă la serviciul VPN. Când am testat SuperVPN, am găsit o serie de scurgeri. Dacă te uiți la imaginea de mai jos, DNS se scurge cu siguranță. Acest lucru este rău, deoarece învinge scopul de a utiliza un VPN. Dacă obiectivul dvs. nu este văzut, nu trebuie să vă bazați pe SuperVPN pentru a vă păstra în siguranță.

SuperVPN Leaktest Panou

Ar trebui să folosesc acest VPN?

Dacă doriți să utilizați această VPN, este posibil să puteți debloca anumite site-uri. Cu toate acestea, este posibil să nu funcționeze cu toți. SuperVPN a fost dezvoltat în China, dar acestea nu ușor de găsit. Am reușit să aflăm asta doar prin efectuarea unor cercetări suplimentare. Politica lor de jurnal este neclară, deci este posibil ca utilizarea dvs. să fie urmărită și vândută. Nu putem să vă sugerăm în bună conștiință să îl utilizați pe acesta.

Gânduri finale despre SuperVPN

Acest VPN este extrem de popular. În mod clar, mulți utilizatori profită de acest serviciu gratuit. Acestea fiind spuse, este plină de probleme.

Acestea includ lipsa de:

 1. Ștergeți politica de confidențialitate.
 2. Selectarea protocolului.
 3. O modalitate ușoară de plată.
 4. Alte opțiuni de platformă.
 5. Protecția scurgerilor DNS la orice nivel.

Dacă puteți trata aceste probleme, SuperVPN poate fi mai bun decât nimic. Cu toate acestea, unii ar putea să nu fie de acord cu această afirmație. În general, serviciul nu ne-a impresionat. SuperVPN a avut numeroase probleme. Amintiți-vă doar dacă intenționați să utilizați acest VPN, sunteți extrem de limitat în ceea ce puteți și nu puteți face. De asemenea, fiți conștienți de alte posibile efecte negative. Este posibil ca opțiunile de plată să nu funcționeze foarte bine. S-ar putea să doriți să aruncați o privire și asupra noastră Top 10 VPN-uri pentru comparație.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map