Revista VPN Avira Phantom

Revizuirea noastră Phantom VPN începe prin a observa că este un produs nou oferit de bine-respectata companie de securitate online Avira. Avira ajută la îmbunătățirea securității online de peste cincisprezece ani. Cel mai nou serviciu al lor, Phantom VPN vă va oferi o adresă IP virtuală și va cripta tot traficul de pe Internet. Acest lucru vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea online și vă va oferi liniște sufletească în timp ce navigați pe Internet.


VPN Phantom

Avira oferă o varietate de produse care vă ajută atât să vă organizați cât și să vă asigurați viața online. Acestea includ software antivirus, optimizatoare de calculatoare și dispozitive mobile, un manager de parole și altele. Ultima adăugare a lor, Phantom VPN folosește criptarea AES de 256 biți pentru a vă proteja toate datele de ochii indurerați.

Prețuri VPN Phantom și oferte speciale

Avira oferă un serviciu VPN gratuit, precum și unul plătit, care se numește Phantom VPN Pro. Se vinde în două pachete diferite de lungime, lunar și anual. O lună din VPN-ul lor a costat 9,99 USD. La fel ca majoritatea furnizorilor, aceștia oferă o reducere la pachetul lor pe termen lung. Aceasta înseamnă că puteți obține un an din serviciul lor cu 35% reducere la prețul lunar sau 78,00 USD. Rezultă doar 6,50 USD pe lună. Suntem încântați să împărtășim cititorilor noștri 25% suplimentar din planul de 12 luni. Aceasta reduce prețul la doar 4,70 USD pe lună.

Prețuri VPN Phantom

Pe lângă versiunea de sine stătătoare a serviciului lor VPN, Avira oferă și serviciul VPN ca parte a lor Avira Total Security Suite pentru 109,99 dolari pe an. Această suită include următoarele componente:

 • Avira Antivirus Pro – Acest lucru va ajuta la protejarea computerului împotriva programelor spyware, adware și malware (Windows 7.0 și versiuni ulterioare sau Mac OS X 10.11 (El Capitan) sau mai mare).
 • Accelerarea sistemului – Software pentru îmbunătățirea performanței computerului (doar pentru Windows).
 • Phantom VPN Pro – Serviciu VPN care vă va ajuta să vă protejați confidențialitatea și să vă păstrați mai sigur în timp ce navigați pe Internet (Windows, Mac OS X, Android și iOS).
 • Manager firewall – Software care să faciliteze gestionarea firewall-ului Windows integrat (doar pentru Windows).

După cum vedeți, această suită oferă cele mai multe avantaje pentru utilizatorii Windows, deși utilizatorii Mac OS X ar putea beneficia și de componenta Antivirus. Toate componentele suitei de securitate sunt pentru un dispozitiv timp de un an, cu excepția Phantom VPN pro, care pot fi utilizate pe mai multe dispozitive simultan.

Avira oferă o varietate de modalități de a vă abona la serviciul lor Phantom VPN Pro. Puteți plăti serviciul folosind următoarele cărți de credit: Visa, MasterCard, American Express și JCB. În plus, dacă sunteți tipul de persoană care preferă să păstreze toate cumpărăturile online într-un singur loc, beneficiază și de PayPal. De asemenea, puteți utiliza cardul PayNearMe la localul 7-Eleven din apropierea dvs., dacă este disponibil în zona dvs. În final, aceștia acceptă și plăți prin transfer bancar.

Vizitați VPN-ul Phantom

Serviciu VPN gratuit Phantom

Avira oferă gratuit serviciul lor VPN Phantom cu o limită de 500 MB pe lună. Nu este necesară înregistrarea pentru a utiliza VPN-ul lor gratuit, dar dacă înregistrați o adresă de e-mail cu acestea, acestea vor dubla lățimea de bandă gratuită la 1 GB. Are cele mai multe caracteristici ale serviciului lor plătit, cum ar fi protecția împotriva scurgerilor DNS și dispozitive simultane nelimitate. Cu toate acestea, nu include suport tehnic gratuit, nu are comutator de ucidere și nu asigură automat rețele de încredere. Acest lucru va fi probabil suficient pentru utilizatorii VPN cu fracțiune de normă, dar nu și pentru cei care folosesc o VPN zilnic.

Pe lângă serviciul gratuit, Avira oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru abonații lor plătite. Credem că înscrierea la serviciul Phantom VPN Pro este o alegere mai bună pentru cei care doresc cu adevărat să testeze serviciul VPN Phantom. Acest lucru vă va oferi suficient timp pentru a testa complet toate caracteristicile sale și a profita de suportul tehnic gratuit pe care îl include pentru a satisface orice întrebări pe care le puteți avea cu privire la aceasta.

Avira Phantom VPN Locații de rețea și server

Mărimea rețelei VPN Phantom actuale este mică. Conține doar 20 de locații de server, dar întrucât are o vechime de numai un an, așa că este probabil să se extindă. Locațiile actuale includ următoarele țări:

Australia, Austria, Brazilia, Canada, Republica Cehă, Franța, Germania, Hong Kong, Italia, Japonia, Mexic, Olanda, Polonia, România, Singapore, Spania, Suedia, Elveția, Regatul Unit și Statele Unite.

Chiar dacă rețeaua lor este mică, are locații în Asia, Europa, Oceania, America de Nord și America de Sud. Au servere VPN în majoritatea țărilor populare. Acestea includ Canada, Brazilia, Germania, Franța, Australia, SUA și Marea Britanie.

Vizitați VPN-ul Phantom

Confidențialitate, securitate și asistență

Avira are o politică fără logare atunci când vine vorba despre modul în care utilizați serviciul lor VPN Phantom. Când a fost întrebat, „Ce urmărești?” Au declarat următoarele:

Să începem spunând că nu urmărim:
• Site-urile web pe care le vizitați
• Locațiile virtuale (adrese IP) pe care le-ați utilizat în timpul navigării
• Adresa dvs. IP reală
• Orice informație care vă poate lega de orice acțiune, cum ar fi descărcarea unui fișier sau vizitarea unui anumit site web

Acestea urmăresc unele date de diagnostic, dar puteți renunța la acest lucru dacă doriți, oprind-o în interfață. În plus, ei urmăresc dacă sunteți un utilizator gratuit sau plătit și câtă lățime de bandă consumați. Aceste declarații arată că confidențialitatea dvs. este respectată în timp ce utilizați rețeaua lor VPN.

Avira utilizează Standard Encryption Standard (AES) cu taste de 256 biți pentru a cripta întregul trafic de pe Internet. AES-256 este unul dintre cei mai buni algoritmi de criptare pentru VPN-uri dacă este implementat corect. Ne dorim ca site-ul lor web să aibă mai multe informații despre implementarea sa. Mai exact, modul de gestionare a strângerii de mână și a integrității datelor.

Avira are un forum și o bază de date cu întrebări frecvente online la care toți utilizatorii pot avea acces pentru a încerca să rezolve probleme și să răspundă la întrebări. Abonații plătiti au acces și la asistență tehnică gratuită prin e-mail care nu este disponibil pentru utilizatorii gratuit. De asemenea, au un site de blog și prezență pe social media pe Facebook, Twitter, Google Plus și altele.

Testarea practică a VPN-ului Phantom

Avira a dezvoltat software personalizat pentru a vă ajuta să beneficiați la maxim de serviciul lor VPN Phantom. Au clienți pentru Windows și Mac OS X. De asemenea, au aplicații mobile pentru iOS și Android. Specificațiile pentru aceste platforme sunt următoarele:

 • VPN Phantom pentru
  • Mac OS X – Mac OS 10.10 (Yosemite) și versiuni ulterioare.
  • ferestre – Windows 7 și versiuni ulterioare.
  • iOS – iOS 8.0 sau o versiune ulterioară.
  • Android – Android 4.0.3 sau o versiune ulterioară.

Tot software-ul VPN personalizat al Avira este proiectat cu interfețe similare. Acest lucru vă va reduce curba de învățare pentru VPN Phantom. Acest lucru vă va facilita, de asemenea, utilizarea serviciului lor pe mai multe platforme de dispozitiv.

Instalarea clienților și aplicațiilor personalizate Phantom VPN

Instalarea software-ului personalizat este ușoară și începe prin prima vizitare a site-ului lor web și descărcarea pe dispozitivul dvs. Site-ul va salva automat fișierul de instalare adecvat pe computer. Rularea acestui fișier pe computer sau deschiderea aplicației pe Mac va finaliza instalarea pe desktop a software-ului client Phantom VPN.

Butoanele iOS și Android vă vor duce la magazinele respective, iTunes sau magazinul Google Play. Puteți instala apoi aplicația Phantom VPN de acolo apăsând pe butonul „Instalare”. Pentru ao deschide, atingeți butonul deschis. Puteți să-l deschideți mai târziu apăsând pe pictograma sa din folderul de aplicații pentru dispozitiv.

Vizitați VPN-ul Phantom

Utilizarea clientului Windows Phantom VPN

După ce fișierul de instalare a clientului Phantom VPN Windows a fost salvat pe computer sau laptop, executați-l ca administrator pentru a finaliza instalarea acestuia. Acest proces este ilustrat mai jos.

Instalarea clientului Phantom VPN Windows

Asigurați-vă că examinați politicile de utilizare și confidențialitate și asigurați-vă că sunt acceptabile pentru dvs. înainte de a instala software-ul. După instalarea clientului Phantom VPN, îl puteți deschide sau derula pentru a instala alt software Avira pentru computer. Dacă alegeți să deschideți clientul Phantom VPN Windows așa cum am făcut-o noi înșine, instalarea instalează și Avira Connect, un software de administrare a contului Avira care vă va permite să descărcați alte produse Avira ulterior. Iată cum arată acest software de management.

Avira Connect

Puteți deschide software-ul dvs. Phantom VPN de la Avira Connect sau vă puteți conecta la cea mai apropiată locație din interiorul său. Vă va permite, de asemenea, să instalați alte elemente software Avira. În cele din urmă, puteți ține pasul cu toate software-urile și dispozitivele instalate pe care le-ați instalat de la Avira Connect. Acest software poate fi accesat prin tava de sistem.

După ce ați instalat și ați deschis clientul Windows Phantom, veți vedea un ecran precum primul prezentat mai jos. Aceasta este fereastra de conexiune principală pentru client. Dacă doriți să vă conectați la cel mai apropiat și cel mai rapid server la locația dvs., trebuie doar să faceți clic pe butonul de conexiune verde, deoarece acest server este selectat implicit.

Selectând pictograma roată din partea de sus a ferestrei principale sau locația curentă, se va deschide meniul de setări pentru client. Dacă executați versiunea gratuită a clientului, atunci nu veți putea face următoarele din această fereastră:

 • Schimbați-vă serverul VPN Phantom  – Selectați o locație virtuală nouă.
 • Trimiteți diagnostice – Acest lucru le permite să-și îmbunătățească rețeaua VPN, dar puteți să o dezactivați. Dacă utilizați un cont gratuit, ar trebui să dezactivați această opțiune, deoarece utilizează o parte din lățimea de bandă.
 • Lansați la pornire – Asigurați-vă că sunteți conectat când vă conectați la Windows.

Setări VPN Phantom

Ultimele două opțiuni vă ajută să vă mențineți mai în siguranță atunci când utilizați rețeaua lor, dar sunt disponibile numai pentru clienții plătitori. Acestea sunt următoarele:

 • Securizați automat rețele neîncredute – Aceasta vă asigură automat conexiunea la internet când vă conectați la o rețea de încredere.
 • Ucide întrerupătorul – Aceasta va renunța automat la conexiunea la internet dacă serviciul VPN se deconectează.

Selectând oricare dintre aceste opțiuni dintr-un cont gratuit vă va duce pe site-ul web Phantom VPN pentru a face upgrade la un cont plătit.

Conectarea la un server nou este ușoară. Doar faceți clic pe serverul curent și o listă care arată toate locațiile serverului VPN va fi afișată ca mai sus. Selectați o nouă locație pentru a vă conecta din această listă și faceți clic pe săgeata înapoi.

Conexiune VPN Phantom

Acest lucru vă readuce la ecranul principal de conexiune așa cum se arată în imaginea de mai sus. Veți vedea noua dvs. locație deasupra butonului de conectare verde. Faceți clic pe acest buton pentru a finaliza procesul. Pictograma clientului se schimbă în verde pentru a indica faptul că traficul dvs. de Internet este acum securizat. Pentru a vă deconecta de la serviciul VPN Phantom, faceți clic pe linkul „Deconectați”.

Închiderea clientului îl trimite doar în tava de sistem. Selectați ieșirea de acolo pentru a lăsa clientul complet. Phantom VPN este ușor de utilizat, dar interfața sa poate fi mai ușoară prin automatizarea unor clicuri. Acestea fiind spuse, doar câteva clicuri vă vor fi conectat la un server VPN din rețeaua lor și vă vor permite să vă schimbați ușor locația virtuală pentru a depăși geo-restricțiile.

Vizitați VPN-ul Phantom

Utilizarea aplicației Android Phantom VPN Android

De pe site-ul Phantom VPN, atingeți butonul de descărcare. Acest lucru vă va duce la magazinul Google Play. Odată ajuns acolo, atingeți butonul Instalare pentru a instala aplicația Phantom VPN pe dispozitivul dvs. Android. Deschide aplicația după ce ai terminat instalarea. Aceasta va deschide un scurt tur pe care îl puteți derula. După defilare, veți vedea o pagină de conectare precum cea prezentată mai jos.

Pornire Android Phanton VPN

Dacă aveți un cont plătit, atingeți butonul „Conectați-vă” și introduceți datele de acreditare. Dacă doriți să vă înregistrați adresa de e-mail pentru a primi o lățime de bandă suplimentară de 500 MB, atingeți butonul verde „Înregistrare”. Altfel atingeți linkul „Înregistrați-vă mai târziu”. După ce ați ales contul, veți vedea ecranul principal de conexiune (mai jos stânga) pentru aplicație. Apăsând pe pictograma meniului (trei linii orizontale) din stânga sus a acestui ecran, se va deschide meniul principal al aplicației.

Setări Android Phantom VPN

Există câteva lucruri pe care le puteți face din acest meniu, care este prezentat mai sus. Mai întâi puteți selecta o nouă locație a serverului VPN. Puteți face acest lucru și atingând locația curentă din meniul principal. Aceasta va deschide lista locațiilor serverului la care vă puteți conecta în rețeaua VPN Phantom.

Al doilea lucru pe care îl puteți face din meniul principal este să schimbați câteva setări. În primul rând, puteți dezactiva urmărirea utilizării. Puteți, de asemenea, să vă solicite aplicația când faceți o conexiune la o rețea Wi-Fi nesigură. Cu toate acestea, faceți acest lucru, va trebui să permiteți aplicației să aibă permisiuni de urmărire a locației.

Acum, să aruncăm o privire asupra aplicației în acțiune, făcând o conexiune cu Regatul Unit. După selectarea Regatului Unit din lista de mai sus a locațiilor de conexiune virtuală, aplicația vă va reveni la ecranul principal de conexiune. Apăsați butonul „Secure my connection” pentru a începe procesul.

Conexiune Android Phantom VPNDacă este prima dată când utilizați aplicația, va trebui să permiteți serviciului VPN câteva permisiuni. Acesta va fi urmat de un ecran de conectare și, în final, procesul va fi finalizat, așa cum este indicat de pictograma și textul Phantom VPN verde. Este la fel de simplu. Câteva apăsări și tot traficul dvs. de pe Internet vor fi criptate. În plus, puteți modifica locația virtuală la fel de ușor pentru a evita cenzura și geo-restricțiile.

Vizitați VPN-ul Phantom

Phantom VPN Speed ​​Test

Performanța serviciului gratuit VPN Phantom a fost bună. Rezultatele indică faptul că viteza rețelei sale este acceptabilă pentru majoritatea aplicațiilor. La utilizarea serviciului lor a fost o oarecare pierdere de viteză. Acest lucru este de așteptat din cauza aerului suplimentar suportat prin criptarea întregului trafic de pe Internet.

Phantom VPN Speed ​​Test

Testul de viteză arată că conexiunea criptată a scăzut viteza de descărcare ISP de bază de la 28,23 Mb / s la 24,10 Mb / s. Aceasta este o scădere de aproximativ 14,6% la un server din Dallas, TX. Cu toate acestea, credem că este un echilibru echitabil pentru anonimatul și securitatea suplimentară pe care vi le poate oferi serviciul VPN Phantom.

concluzii

Phantom VPN este un nou serviciu furnizat de Avira, un cunoscut furnizor de software de securitate online care se află în Germania și Statele Unite. Astfel, acestea sunt supuse legilor respective ale acestor țări. Aceștia furnizează servicii VPN de mai puțin de un an, așa că se extinde în continuare. În prezent au doar 20 de locații, dar sunt în căutarea altora. Aceasta înseamnă că au o rețea mică, dar au acoperire în cinci din cele șapte continente, Antarctica și Africa fiind excepțiile.

Serviciul lor folosește un algoritm AES cu chei de 256 biți pentru criptare, care este considerat unul dintre cele mai bune pentru VPN-uri. Acestea sunt un serviciu fără logări, deși colectează informații de identificare personală din multitudinea lor de produse. Asigurați-vă că citiți Politica de confidențialitate și EULA pentru a vedea ce fac cu aceste informații.

Clientul lor pentru Windows include un comutator de oprire și o conexiune automată atunci când accesează rețele Wi-Fi securizate pentru clienții lor plătitori. Asistența clienților se face prin întrebări frecvente, forumuri și social media. Abonații plătiti au acces la asistența prin e-mail.

Ce ne-a plăcut cel mai mult despre serviciu:

 • Au software personalizat pentru sistemele Windows și Mac OS X.
 • Phantom VPN are și aplicații mobile pentru dispozitive iOS și Android.
 • Au o interfață ușor de utilizat pentru toate softurile lor personalizate, cu doar mici diferențe.

Idei pentru îmbunătățirea serviciului:

 • Adăugați mai multe servere și locații.
 • Remediază zonele site-ului lor web care pot părea uneori confuze din cauza diferitelor produse pe care le oferă.
 • Lucrați la modul în care oferă asistență tuturor utilizatorilor.

Serviciul Phantom VPN Pro ar putea fi pentru dvs. Acestea oferă o garanție de returnare de 30 de zile pentru a le putea testa serviciile fără riscuri. Îl puteți testa pentru compatibilitatea dispozitivelor dvs. utilizând serviciul lor VPN gratuit, dar amintiți-vă că 500 MB de lățime de bandă poate fi limitativ. Încercați serviciul pentru dvs. și vedeți ce părere aveți. Dacă vă place, vă puteți înscrie la Phantom VPN de la doar 4,70 USD pe lună.

Vizitați VPN-ul Phantom

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map