VyprVPN 30-dnevna brezplačna preizkusna različica

VyprVPN trenutno ponuja vsem novim članom a 30 dnevno preizkusno tveganje obdobje za preizkušanje njihove priljubljene storitve VPN. V preteklosti so imeli brezplačen račun VPN z omejenimi podatki, kar vam je dalo priložnost preizkusiti nekatere, vendar je bil dokaj omejen. Všeč mi je njihov nov pristop, saj so se odločili, da bodo vse nove člane pokrili s 30-dnevno garancijo vračila denarja. Zelo smo veseli, da vidimo, da garancija ne vključuje nobenih omejitev. Veliko je VPN storitev, ki imajo omejitev pasovne širine ali povezave. Pri VyprVPN to ni tako. V 30-dnevnem poskusnem obdobju brez tveganja lahko v celoti izkoristite njihovo omrežje in programsko opremo po meri.


Želite primerjati VyprVPN z našimi najvišjimi storitvami VPN? Vsak ponuja 30-dnevno varno testiranje storitve.

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Tukaj je več informacij o brezplačnem preskusu neposredno s strani VyprVPN TOS:

Občasno lahko za določeno časovno obdobje ponudimo preizkuse storitev Zlate žabe, ne da bi za to potrebovali plačilo („brezplačna preizkusna različica“). Pridržujemo si pravico, da po svoji absolutni presoji določimo upravičenost do brezplačne preizkušnje in kadar koli brez predhodnega obvestila in brez kakršne koli odgovornosti umaknemo ali spremenimo brezplačno preizkusno različico.

Za brezplačno preizkusno različico bomo morali navesti svoje podatke o plačilu, da začnete brezplačno preskusno različico. Na koncu brezplačne preizkusne različice vam bomo avtomatsko začeli zaračunavati naročeno storitev Golden Frog mesečno ali letno, odvisno od vrste naročnine. Z navedbo plačilnih podatkov v povezavi z brezplačno preizkusno različico se strinjate s to bremenitvijo. Če se odločite, da ne želite postati plačljivi uporabnik storitve Zlata žaba, morate pred koncem brezplačne preizkusne storitve prenehati s pomočjo naše spletne nadzorne plošče na naslovu http://www.goldenfrog.com/.

Prav tako želimo opozoriti, da so vsi načrti VyprVPN upravičeni do 30-dnevne garancije vračila denarja. To pomeni, da ste zajeti, ali ste se prijavili za osnovni, profesionalni ali premier račun. Priporočamo načrt VyprVPN pro, saj vključuje dostop do vseh protokolov (OpenVPN, L2TP, PPTP) in lastnega protokola Chameleon, ki pomaga obiti močne požarne zidove v državah, kot je Kitajska. Pro načrt ponuja uporabnikom tudi NAT zaščito pred požarnim zidom in do 3 hkratne povezave. Imate dostop do njihove celotne ponudbe za programsko opremo za stranke po meri za Windows, Mac, iOS in Android. ViprVPN lahko celo nastavite za zagon skozi usmerjevalnik.

Poleg 30-dnevnega preizkusnega obdobja brez tveganja skupina VyprVPN našim gostom vljudno ponuja popust na njihovo priljubljeno storitev VPN. Ekipa Golden Frog ne uporablja promocijskih kod. Namesto tega ponujajo občasno diskontirane cene na izbranih spletnih mestih. V čast nam je biti izbran in navdušen, če delimo prihranke z bralci. Vemo, da je cena pomembna in da vse sami varčujemo z denarjem, zato smo smiselni, da pokrijemo najnovejše popuste VyprVPN, da boste lahko čim več prihranili pri dostopu do njihove VPN storitve tier-1..

Trenutno vključuje poseben VyprVPN 80% popusta dve leti storitve VPN. To vključuje neomejen dostop do njihovega omrežja. Še enkrat priporočamo Premium načrt s popolnim dostopom do njihovega omrežja, programske opreme, vseh protokolov in NAT požarnega zidu. Račun VyprVPN Premium vključuje dodatne funkcije in do 5 hkratnih povezav za samo 2,50 USD mesečno z našim popustom. Za vse nove uporabnike velja 30-dnevna garancija za vračilo denarja, kar je dovolj časa za preizkus storitve.

Še enkrat vam ni treba skrbeti, da bi si zapomnili promocijsko kodo, da bi izkoristili posebnost VyprVPN. Preprosto kliknite na zgornjo sliko, da obiščete VyprVPN promo stran.  Ko kliknete »GET VYPRVPN«, bodo cene diskontirane, kot je prikazano spodaj.

Tukaj je razčlenitev promocije VyprVPN:

Cene VyprVPN

Golden Frog vsem novim članom VyprVPN ponuja 30-dnevno garancijo za vračilo denarja, tako da ob prijavi nimate ničesar tvegati. Nimamo nobenega razloga, da bi mislili, da boste želeli preklicati, vendar je vedno dobro vedeti, da lahko, če ste iz katerega koli razloga nesrečni. VyprVPN upravlja z lastno mrežo strežnikov VPN po vsem svetu, tako da lahko pričakujete visoko kakovostno storitev VPN in podporo strankam..

Na kratko vam bom dal ViprVPN. Upravljajo z velikim omrežjem tier-1 s strežniki VPN na ključnih lokacijah po vsem svetu. Ponujajo brezplačno odjemalsko programsko opremo za uporabnike sistemov Windows in Mac. Skupaj z mobilnimi aplikacijami za iOS in Android. Povežite se z OpenVPN, PPTP, L2TP ali lastnim protokolom Chameleon.

Obiščite VyprVPN promo stran in se prijavite za storitev VPN, da prihranite 80% off dve leti neomejenega dostopa do VPN. Sledi @VPNFan za več ponudb VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map