PureVPN 31-dnevna brezplačna preizkusna različica

PureVPN ponuja novim članom a 31 dnevno brezplačno preizkušanje. Vse nove uporabnike PureVPN krije 31-dnevna garancija za vračilo denarja brez tveganja. Večina glavnih ponudnikov VPN uporablja garancije za vračilo denarja kot način, da vam pomagajo preizkusiti njihovo storitev z možnostjo preklica in prejema vračila v določenem roku. Za PureVPN je rok 31 dni.


Ko se prijavite za VPN, je nujno, da poznate pogoje. Ponudniki, ki ponujajo brezplačne preizkuse z uporabo garancije za vračilo denarja, pogosto postavljajo omejitve glede uporabe pasovne širine in časa, ki ga lahko povežete. Nekatere omejujejo tudi lokacije strežnika, ki jih lahko uporabite v poskusnem obdobju. Pustimo vas brez popolnega dostopa. Ključnega pomena je poznati podrobnosti.

Novi člani PureVPN lahko prosto testirajo svojo mrežo strežnikov po vsem svetu. Za dostop do strežnika, protokole ali odjemalsko programsko opremo, ki jih lahko uporabljate v preizkusnem obdobju, ni nobenih omejitev. Vendar PureVPN omeji količino pasovne širine in število povezav. Če želite biti upravičeni do povračila, morate ostati manj kot 500 MB pasovne širine in 30 povezav.

Tu so pogoji pravilnika o vračilu PureVPN:

Če s kakršnim koli razlogom niste zadovoljni s storitvijo PureVPN, lahko zahtevate vračilo v roku 31 dni od datuma naročila. Ne pozabite, da bomo najprej poskusili rešiti vašo težavo, preden bomo obdelali zahtevo za vračilo.

Opomba: Za samodejno ponavljajoče se stranke: Samodejno ponavljajoče se lahko kadar koli spremenijo ali prekličejo tako, da se obrnejo na našo stranko na [email protected]

PureVPN podpira različne načine plačila, da olajšate dostop do PureVPN. Upoštevajte, da nekateri načini plačila ne podpirajo možnosti vračila. Takšne načine plačila smo jasno označili med nepovratnimi povračili in ta politika ne zajema.

Poleg 31-dnevne brezplačne preizkušnje ponuja PureVPN še nekaj velikih popustov na njihovo storitev VPN. Skupina PureVPN je začela uporabljati kode kuponov za nekatere svoje najboljše ponudbe. Vsako toliko pogosto izvajajo posebne akcije z globoko znižanimi cenami. Spremljali bomo promocije PureVPN in delili najnovejše popuste, tako da boste lahko prihranili pri hitrem in zanesljivem VPN dostopu. Ekipa PureVPN promocijo izvaja približno enkrat na četrtletje.

PureVPN trenutno ponuja promocijo za praznovanje sezone. Prijavite se med trenutnimi posebnimi ponudbami, da prihranite do 74% popusta na VPN storitev. Tisti, ki se prijavijo na svoj dvoletni načrt, bodo imeli neomejen dostop do VPN od samo 2,88 dolarja na mesec. Vse nove člane krije 31-dnevna garancija vračila denarja PureVPN.

PureVPN

Še enkrat ne boste potrebovali nobenega kupona ali promocijske kode, da bi izkoristili PureVPN popust. Kliknite na zgornjo sliko, da obiščete PureVPN posebna stran. Ko kliknete »Get it Now«, boste opazili, da so cene že znižane, kot je prikazano spodaj.

Cene PureVPN

Kako aktivirati promocijo

Še enkrat ne boste potrebovali kode kupona, da aktivirate sezonsko promocijo PureVPN. Včasih PureVPN zahteva kodo kupona, v tem primeru pa ne. Preprosto izberite dvoletni načrt za 2,88 dolarja na mesec. To vas bo odpeljalo na stran njihove nakupovalne košarice za plačilo storitve. Jasno boste videli, da je storitev znižana za 74% od običajne maloprodajne cene.

PureVPN voziček s popustom

Koda kupona se ne prikazuje na naši sliki, saj je za to promocijo ne boste potrebovali. Popust je že uveljavljen. Vidite, da se popust v višini 193,68 USD uporablja skupaj s skupno 69,12 USD za 2 leti dostopa do VPN. Na zaslonu je prikazano, da je prvotni strošek znašal 262,80 USD, tako da boste prihranili 74%. To potrjuje vaše prihranke. To je vse, kar je, da prihranite velik na neomejeni storitvi VPN s PureVPN. Registracija ne bi mogla biti veliko preprostejša, njihova programska oprema za stranke pa je enako enostavna za krmarjenje.

PureVPN vsem novim članom ponuja 31-dnevno garancijo vračila denarja, tako da nimate kaj tvegati. Mislim, da vam tega ne bo treba preklicati iz kakršnega koli razloga, vendar je vedno lepo vedeti, da lahko, če je potrebno. PureVPN uporabljam doma in med potovanjem. Storitev je hitra in zanesljiva, na voljo je veliko strežniških lokacij.

Lahko berete moje PureVPN pregled če želite izvedeti več o storitvi. Na kratko vam bom povzel. PureVPN upravlja z veliko in hitro rastočo mrežo strežnikov VPN po vsem svetu. Ponujajo brezplačno odjemalsko programsko opremo za Windows in Mac. Skupaj z mobilnimi aplikacijami za iOS in Android. Povežite se s SSTP, OpenVPN, PPTP ali L2TP. Najboljše od tega, da lahko hkrati povežete do pet naprav. Naredite PureVPN veliko vrednost.

Obiščite Promocija PureVPN stran in se prijavite za dostop do VPN, da prihranite do 74% popusta za praznovanje sezone. Sledi @VPNFan za več odličnih VPN ponudb.

Obiščite PureVPN

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map