IPVanish 7-dnevna preizkušnja VPN brez tveganj

IPVanish ponuja novim članom a 7-dnevno preskušanje VPN brez tveganja. Vsi novi uporabniki IPNanish VPN so zajeti v 7-dnevni garanciji za vračilo denarja. Ugotovili boste, da večina vodilnih ponudnikov VPN uporablja garancije za vračilo denarja kot način, da novim uporabnikom pomagajo preizkusiti svojo storitev z možnostjo preklica v določenem času. Za IPVanish je izraz teden dni.


Pri prijavi na VPN je pomembno razumeti pogoje. Ponudniki, ki ponujajo brezplačno preskusno storitev z garancijo vračila denarja, pogosto postavljajo omejitve glede uporabe podatkov in časa, v katerem lahko uporabljate storitev. Nekatere omejujejo tudi število strežniških lokacij, na katere se lahko povežete. Delno izpostavite njihovemu omrežju. Pomembno je poznati meje.

Novi člani IPVanish lahko preizkusijo svojo veliko mrežo strežnikov VPN po vsem svetu. Ne postavljajo omejitev na lokacije strežnika, protokole ali odjemalsko programsko opremo, ki jo lahko uporabite v preizkusnem obdobju. Prav tako ne omejujejo vaše uporabe podatkov. Storitev lahko uporabljate, kolikor želite, in se med preskusnim obdobjem povežete na vse lokacije strežnika.

Tu so določeni pogoji brezplačne preskusne različice IPVanish. Njihova politika vračila določa:

 • Če ste s storitvijo VPN manj kot 100% zadovoljni, vam bomo z veseljem vrnili plačilo, če bomo zahtevali vračilo v sedmih (7) dneh od datuma nakupa. Zahteve, poslane pozneje od 7-dnevnega datuma nakupa, ne bodo upoštevane.
 • Razumete, da s plačilom z valutami z različnimi cenami, kot je BitCoin, uporabljate način plačila, ki lahko v kratkem času niha velik znesek vrednosti. Strinjate se, da bodo vsa nadomestila za transakcije, ki uporabljajo te metode, izračunana po menjalnem tečaju USD v času vračila in ne ob prvotni transakciji ali zahtevi za vračilo..
 • Prav tako razumete, da določeni denarni ekvivalenti ali drugi načini plačila morda ne dovoljujejo vračila ali da se vračila lahko zgodijo počasi ali s papirnim čekom ali da lahko z njimi vračajo stroške storitev. Strinjate se in potrjujete, da IPVanish ne odgovarja, če način plačila ne omogoča vračila. Če plačilni način ne omogoča vračila, boste prejeli ponudbo za storitev namesto vračila.

Poleg 7-dnevne brezplačne preizkušnje IPVanish svojim obiskovalcem občasno prijavi tudi popuste na njihovo priljubljeno VPN storitev. Če želite izkoristiti, potrebujete kodo kupona, ki je težko kodirana, ko obiščete njihovo spletno mesto s te strani. Zadnje promocijske kode bomo hranili skupaj z drugimi informacijami, da vam bomo prihranili denar na IPVanish-u in v celoti uživali v njihovi storitvi..

Pridružite se IPVanish med njihovo trenutno promocijo in tako prihranite do 73% popusta neomejenega VPN dostopa. Kupon IPVanish se zbere na njihove obstoječe popuste. Prihranite pri katerem koli terminu – mesečno, četrtletno ali letno. Uživajte v celotnem letu za 39 dolarjev, kar je le 3,25 USD na mesec. To je 73% popust od polne maloprodajne cene v višini 143,88 USD na leto.

Koda kupona za naš popust IPVanish je SPRING2020, vendar je ne boste potrebovali. Kliknite na spodnjo sliko ali na spodnjo povezavo, da obiščete našo Promotivna stran VPNFan. Ko kliknete »Začni zdaj«, boste opazili, da so cene že znižane, kot je prikazano spodaj.

Cene IPVanish

Tu je popolna razčlenitev našega popusta za oboževalce VPN:

TermProdajna cenaCena s kuponskim popustom
1 leto143,88 USD39,00 USD73%
3 mesece35,97 USD13,50 USD63%
1 mesec11,99 USD5,00 USD59%

IPVanish vsem novim članom ponuja 7-dnevno garancijo vračila denarja, tako da nimate ničesar, kar bi tvegali s prijavo. Resno dvomim, da boste morali preklicati, vendar je vedno lepo vedeti, če lahko pride do težav. Storitev veliko uporabljam in to hitro. Idealen za zavarovanje Wi-Fi povezav in pretakanje HD vsebine.

Lahko preberete naše IPVanish pregled če želite izvedeti več o storitvi. Na kratko vam bom povzel. IPvanish je vrhunski ponudnik VPN, kar pomeni, da upravljajo svoje omrežje in razvijajo lastno programsko opremo za odjemalce. To jim daje več prednosti pred konkurenco. Za začetek imajo popoln nadzor nad svojim omrežjem, kar jim omogoča nadaljevanje njihovega ničelnega dnevnika. Ne vodijo nobenih dnevnikov uporabe. Prav tako jim daje hitrostno prednost. Člani imajo dostop do programske opreme za stranke po meri za Windows in Mac. Obe aplikaciji vključujeta napredne funkcije za uničenje vaše povezave, če se VPN spusti in možnost zasuka IP naslovov. Imajo tudi enostavne mobilne aplikacije za iOS in Android, tako da vam ne bo treba ničesar ročno konfigurirati. Povežite se z OpenVPN (TCP ali UDP), PPTP ali L2TP. Hkrati se lahko povežete z dvema napravama, kar je res lepo, ko potujete in želite hkrati zaščititi prenosnik in telefon.

Obiščite našo IPVanish promocija stran in naša VPNFAN koda kupona bo težko kodirana, s čimer boste prihranili do 73%. Vse nove člane krije 7-dnevna garancija za vračilo denarja, kar je dovolj časa za preizkus storitve. Sporočite nam, kaj mislite @VPNFan in spremljajte nas za najnovejše ponudbe vodilnih VPN storitev, kot je IPVanish.

Obiščite IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map