Најбољи ВПН-ови за порно време

Порно времеПорн Тиме је форк Попцорн Тиме који је торрент клијент отвореног кода са уграђеним медиа плејером за гледање преузимања. Иако притисак МПАА искључи изворни пројекат Попцорн Тиме софтвер није ништа мање популаран. У ствари, програмери и даље иновирају вилице Попцорн Тиме како би додали нове функције. Један од таквих вилица погодно је назван Порн Тиме. Ако читате овај пост, вероватно ћете погодити фокус нове апликације. Порн Тиме је торрент клијент искључиво фокусиран на садржај за одрасле. Као и Попцорн Тиме, ако планирате да користите Порн Тиме, предлажемо вам да користите ВПН услугу како бисте заштитили своју приватност.


Најбољи ВПН-ови за порно време

РанкВПН СервицеВПН Фан
ПрицеВисит
СитеСервер
ЛокацијеНе
ЛогсБровсер
ЕктенсионсСмарт
ДНС
1ЕкпрессВПН$ 6,67ЕкпрессВПН160Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
2НордВПН$ 3,49НордВПН87Поље за потврдуПоље за потврдуПоље за потврду
3ЦиберГхост$ 2,75ЦиберГхост112Поље за потврдуПоље за потврду

Као што каже „Интернет је за порно“. Тешко је расправљати да би Интернет био оно што јесте данас без порнографије. Људи не воле да разговарају о томе, али онлајн порнографија је покренула раст Интернета у ранијим годинама. Поготово када погледате где су зараде биле на мрежи. Сада корисници имају пуно могућности када су у питању проналажење видео записа за одрасле на мрежи. Најновији од њих је Порн Тиме који је доступан на порнтиме.вс.

Виртуалне приватне мреже (ВПН) расту у популарности и користе се у више сврха. У овом случају корисници Порн Тиме-а желеће да ВПН промени вашу ИП адресу, шифрује вашу везу и заштити вашу анонимност на мрежи. Препоручујемо исте ВПН услуге које су и наше најбољи ВПН-ови за дељење датотека листа. Као што можда сумњате, исте карактеристике су важне и за Порно време као што бисте сматрали непроцењивим за Попцорн Тиме и друге торрент клијенте.

Урадите своје истраживање пре него што одаберете ВПН који ће се користити са бујицама. Прави ВПН помоћи ће вам да заштитите вашу приватност док ће вас погрешан ВПН оставити изложеним. Још горе, лош ВПН може врло добро пратити ваше активности на њиховој мрежи. ВПН-ови које препоручујемо за Порн Тиме имају три различита квалитета:

 • Подршка за П2П / дељење датотека
 • Правила без пријављивања што значи да не пријављују вашу употребу
 • Прекидач за уклањање ВПН-а ради заштите ваше приватности ако ВПН падне

Погледајмо ближе сва три фактора:

Подршка за П2П / Дељење датотека

Ако планирате да користите Порн Тиме, желеће вам ВПН који омогућава бујице. Постоји пуно ВПН услуга које блокирају П2П / дељење датотека или имају термине који неће бити у складу са коришћењем Порн Тимеа. ВПН препоручујемо сву дељење датотека за подршку.

Без дневника / Без употребе дневника

Чврсто нам је уверење да коришћење Интернета није ничија ствар, већ ваша. ВПН може вам помоћи да то учините ако одаберете прави. У супротном ћете бити више него разочарани. Доста је корисника торрента изненадило да њихови ВПН чувају евиденције. То се не мора десити. Изаберите ВПН који се не пријављује. Много тога неће оглашавати, а да не падне на поверење. Препоручујемо услуге у овом посту на основу њихове посвећености приватности корисника и доказаних резултата.

ВПН Килл Свитцх функција

Ваша ВПН је добра само као и ваша интернетска веза. Шта се догађа ако ваша веза има проблема и испадне ВПН? Уз већину услуга ваша јавна ИП адреса биће изложена. То не би било добро да сте усред преузимања неке забаве за одрасле са Порн Тиме-а. Наш предлог да се избегне овај сценарио је да се користи ВПН услуга са функцијом прекидача килл. Прекидач за уклањање ВПН-а уништиће вашу везу са интернетом све док се ВПН поново не повеже. На тај начин ће се заштитити ваша анонимност. Сви ВПН-ови које препоручујемо имају ВПН прекидаче.

Можете истражити нашу листу топ 10 ВПН услуге за више избора, али препоручујемо да се држите добављача у овом посту за употребу са Порн Тиме. Одабрали смо их преко других водећих ВПН услуга заснованих на приватности (политика дневника и шифрирање), подршци за П2П / дељење датотека, доступности локација сервера на кључним локацијама, перформанси, поузданости и цени. Такође смо тражили услуге са великим бројем сервера који омогућавају употребу П2П и оне са великим пропусним опсегом. Требат ћете поузданог ВПН провајдера који ће вам помоћи да осигурате приватност на мрежи. Можда ће вам требати и брза мрежа за преузимање и струјање ХД садржаја. Услуге које се деле у посту су најбољи ВПН-ови за П2П и за деблокирање гео-ограничења за популарне видео сервисе који се емитују као што су Нетфлик, Хулу, ХБО НОВ и стотине других канала.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map