Najboljši VPN-ji za zvezo ameriškega nogometa (AAF)

Priporočljivo: gledajte svoje najljubše ekipe AAF v živo z našo najvišjo oceno VPNExpressVPN

Zavezništvo ameriškega nogometa (AAF) je profesionalna liga za ameriški nogomet, ki sta jo ustvarila Charlie Ebersol in Bill Polian. Otvoritveno sezono je Febuary odprl 9. februarja 2019 z 8 ekipami. Igre so vznemirljive in izkoriščajo privlačnost ameriškega nogometa. CBS je partner oddaje in svojo ekipo v domačem kraju lahko v živo spremljate na TV. Če pa potujete in si jih želite ogledati na spletu, bi morali uporabiti VPN. V trenutku razložimo, zakaj. Najprej si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev zavezništva ameriškega nogometa (AAF).


RankProviderPriceReviewVPN Stats
Izbira urednikovExpressVPNCena ExpressVPNObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistike ExpressVPN
2NordVPNNordVPN cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
NordVPN statistika
3CyberGhostCyberGhost cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistika CyberGhosta
4IPVanishIPVanish cenaObiščite spletno mesto
Preberi pregled
IPVanish statistika
5Zasebni dostop do internetaCena PIAObiščite spletno mesto
Preberi pregled
Statistika PIA

V sezoni, ki traja 10 tednov, vsak teden igra 8 ekip. Te ekipe so:

 • Arizona Hotshots
 • Orlando Apollos
 • Birmingham Iron
 • San Antonio poveljniki
 • Žrebci slanega jezera
 • Flota San Diego
 • Legende Atlante
 • Memphis Express

Kanali, ki bodo predvajali igre so:

 • Športna mreža CBS
 • Bleacherjeva prijava v živo
 • NFL Network
 • TNT

Torej, obstaja več načinov za gledanje teh iger na spletu. Za igre CBS bi morali imeti CBS All Access. Za igre v omrežju NFL in CBS lahko predvajate na televiziji Fubo. Poleg tega so igre na Bleacher Report Live brezplačne. Če bi bili na drugem območju, kot bi ga običajno, bi bilo onemogočeno ogledovanje drugih iger. To je res, ali ste v drugem mestu ali celo drugi državi. Preprosto se povežite z VPN na območju, ki ga želite gledati, in ga boste lahko gledali tako, kot bi ga običajno.

Kateri je najboljši VPN za AAF?

Da bi na to vprašanje najbolje odgovorili, se moramo osredotočiti na ponudnike, ki bodo sprostili najboljše. Tu so merila, ki jih uporabljamo:

 • Možnost, da obidete geo-omejitve za svojo najljubšo ekipo
 • Ponudniki z visoko stabilnostjo omrežja za odpravo padlih povezav
 • VPN strežniki, ki so se dobro odrezali v domačih mestih ekip AAF
 • Ponudniki VPN, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Močno vojaško šifriranje za zaščito zasebnosti pred radovednimi očmi
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick

Zdaj pa si podrobneje oglejmo naš seznam najboljših VPN-jev za nogomet v nogometu AAF:

1. Najboljši VPN za AAF: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS, s čimer pomaga odblokirati dostop do neke velike geo-omejene vsebine. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA in Kanade se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli pri nekaterih strežnikih v mestih v bližini skupin. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Amerike in nato odprite ZDA. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. ExpressVPN ima strežnike v bližini Orlanda, Atlante, San Antonia, San Diega, Phoenixa in Salt Lake Cityja, zato je njihova storitev zelo primerna za pretakanje iger AAF.

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za AAF: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če želite naročiti dlje časa. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti številne strežnike v ZDA. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnike, ki se nahajajo v mestih v bližini ekip, hitrost prenosa pa je bila dobra.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 2,99 USD na mesec s 3-letnim članstvom.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za AAF: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito Wi-Fi-ja, anonimni hudournik, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik za AAF, smo odprli odjemalca Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do ZDA in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v ZDA. Omrežje CyberGhost vključuje več strežnikov v bližini skupin.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite pravkar 2,75 USD na mesec med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za AAF: IPVanish

IPVanish

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega izberemo IPVanish kot eno izmed naših možnosti, ki jo lahko uporabimo za AAF.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Ugotovili boste, da je omrežje IPVanish hitro v celotni ZDA.

Ko pride do vrednosti, boste težko premagali IPVanish. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja vas bo pokrivala kot novega člana.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za AAF: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) vam kot uporabnik ponuja več različnih možnosti. Pred tem ste morali nastaviti profil za vsak strežnik VPN. Zdaj je povezava s katerim koli strežnikom v njihovi mreži 28 držav enostavno. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo. Ko izberete lokacijo, se lahko preprosto povežete z lokacijami v različnih mestih in tako zavarujete svojo VPN povezavo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja samo VPN 2,50 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Zdaj lahko vidite nekaj odličnih možnosti, ki jih lahko uporabite za AAF. Do zdaj lahko vidite prednosti uporabe enega. Če bi radi videli druge možnosti razen zgoraj navedenih, si oglejte ponudnike top 10 VPN seznam. Vsi bodo dobro delovali, vendar smo se odločili na podlagi številnih dejavnikov. Tako smo optimizirali svojo izbiro za AAF. Ne glede na to, kje nameravate biti, vam na teh odličnih igrah ne bi smelo manjkati. Z uporabo našega vodnika lahko zaščitite svojo zasebnost na najboljši možni način.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map