Najboljši VPN-ji za Zürich

ZürichZürich je največje in glavno mesto v Švici. Po ocenah živi 415 tisoč prebivalcev, gostota 12k / kvadrat. mi. Mesto vidi veliko obiskovalcev zaradi odličnega nakupovanja, čudovite arhitekture, odličnega nočnega življenja in še več. Za tiste, ki se nameravate pridružiti tem obiskovalcem, morate uporabljati VPN, kadar koli uporabljate javni WiFi. V trenutku vam bomo dali več podrobnosti. Najprej si oglejte najboljše VPN-je za Zürich.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
4Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
5PureVPN2,88 USDVarnejši VPN180Potrditveno poljePotrditveno polje

Glede na poročilo Freedomhouse.org je Švica svobodna država. V resnici je med najbolj svobodnimi na svetu. Verjetno veste za “račune v švicarskih bankah” in lahko stavite, da so do njih ves čas dostopni. To nas pripelje do našega prvega razloga za uporabo VPN-ja. Ne glede na to, ali prenašate denar ali samo brskate po internetu, kibernetski kriminalci čakajo na čakanje. Iščejo ranljive cilje in če ne uporabljate šifrirane povezave VPN, tvegate. Ko pa to storite, vam bo dodatna zaščitna plast bistveno težja, da postanete tarča.

Naslednji razlog za uporabo VPN-ja v mestu Zürich je ta, da vam pomagajo obiti geo-omejitve. Čeprav Švica nima cenzurnih pravil, boste morda želeli gledati vsebino izven območja. Če poskušate gledati vsebino iz druge regije, boste blokirani. Rešitev je povezava s strežnikom VPN na območju, ki si ga želite ogledati. To vam bo omogočilo, da se izognete kakršnim koli omejitvam, s katerimi se boste srečali.

Kaj je najboljši VPN za Zürich?

Če želimo odgovoriti, kaj je najboljši VPN za Zürich, je treba upoštevati nekaj pomembnih dejavnikov. V tem primeru bomo skrbeli zaradi varnostnih dejavnikov.

 • Brez pravilnika o dnevnikih, ki bi vas varoval
 • Vojaška stopnja, močno šifriranje za zaščito vaše zasebnosti pred kibernetskimi piki
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete padlim povezavam, medtem ko ste v Zürichu
 • Strežniki, ki bodo dobro delovali na hitrostnih testih v Zürichu in regiji
 • Možnost obiskati vsebino, ki je geoblokirana, medtem ko ste v mestu

Poglejmo si bolj podrobne VPN-je za Zürich.

1. Najboljši VPN za Zürich: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN ZürichAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Evropo in nato odprite Zürich. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Ko smo testirali strežnik v Zürichu, je bila hitrost 107,34 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Zürich: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

NordVPN hitrostni test v ZürichuNordVPN gosti številne strežnike v Zürichu. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik, ki se nahaja v Zürichu. Hitrost prenosa je bila 110,25 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Zürich: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Zurich test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Zürichu, smo odprli odjemalec Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Zürichu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 102,22 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Zürich: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 24 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (65% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Preskus hitrosti PIA v ZürichuPIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s strežnikom v Zürichu in ga preizkusili s hitrostjo 107,65 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec, skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

5. Najboljši VPN za Zürich: PureVPN

PureVPN

Prijavite se za 24 mesecev za samo 2,88 USD na mesec (74% popust)

Podjetje PureVPN posluje od leta 2007, s čimer so postali eden najstarejših ponudnikov VPN na trgu. Zgodnji začetek jim je pomagal pri širjenju in inovacijah. PureVPN ima enega najboljših VPN odjemalcev na trgu. Imajo tudi brezplačne aplikacije za iOS in Android.

Inovativnost je področje, ki PureVPN-u pomaga izstopati iz paketa. Storitvi še naprej dodajajo nove funkcije in dodatke. Za pospešitev uspešnosti lahko dodate požarni zid NAT, namenski naslov IP, brskalnik StealthVPN in posebno možnost, imenovano namenski pretakanje..

PureVPN Zurich test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Zürichu, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Country Selection Tool«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik s kartico »Brskaj vse strežnike«. Omrežje PureVPN ima več strežnikov, ki se nahajajo v Zürichu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 9,85 Mbps.

PureVPN resnično dobro spada v cenovno kategorijo. Znižali so cene za več kot 50%, ko storitev še naprej raste. Lahko se prijavite za neomejeno VPN in dostopate do vseh njihovih strežniških lokacij od samo 4,99 USD na mesec.

Obiščite PureVPN

Zgoraj vidite nekaj velikih razlogov za uporabo VPN-ja, ko ste v Zürichu. Vendar pa je na voljo več možnosti 10 najboljših VPN storitev za različne izbire. Te izbire so na splošno najboljše, zato zagotovo izpolnijo kateri koli cilj, ki ga imate. za izbiro zgornjih izbir smo uporabili številne dejavnike, da smo najbolje optimizirali ponudnike za Zürich. Hitro omrežje za pretakanje HD vsebin in zaščita vaše zasebnosti sta pomembni. Seveda imata naša izbira oboje. Preberite naš vodič, ki vam bo pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev glede na vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map