Najboljši VPN-ji za Vancouver

Vancouver, BCVancouver, Britanska Kolumbija v Kanadi je obalno morsko pristanišče v zahodni Kanadi. Je najbolj naseljeno mesto v provinci in območje Greater Vancouver je imelo leta 2016 prebivalstvo 2.463 milijonov prebivalcev. To je tretje največje območje podzemne železnice v državi. Obiskovalce na območje privabi veliko stvari, vključno z vrhunskimi športi, muzeji, zgodovinskimi kraji in še več. Ne glede na to, za kaj se boste odpravili v Vancouver, obstaja velika možnost, da boste uporabili javni WiFi. V tem primeru se prepričajte, da ste povezani s VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje

Morda boste želeli uporabljati javni WiFi, ko ste v mestu. To je odlična stvar, saj je veliko krajev, ki jih ponujajo svojim pokroviteljem. Čeprav se to morda sliši kot dobra ideja, je super tudi za cybercrooks. Nihče ne želi sedeti v njihovi hotelski sobi ali najljubši kavarni in kibernetskim kriminalcem kradejo njihove podatke. Če se povežete s strežnikom, ki ga izberete, ustvarite varno in šifrirano povezavo. To pomeni, da postane cybercrooks veliko težje ukrasti vaše občutljive podatke.

Drugi razlog za uporabo VPN-ja, ko ste v Vancouvru, je, da se izognete geo-omejitvam. Če ste se že kdaj srečali s športno nesrečo ali pa vam je zaradi lokacije onemogočeno ogledovanje nečesa, kar želite videti, sta to dva primera geo-blokov, na katere lahko naletite. Ko se v tem primeru povežete s VPN, lahko programska oprema za blokiranje pomisli, da ste drugje. To vam bo pomagalo videti vse, tako kot pričakujete.

Tam imate dva najboljša razloga za uporabo VPN-ja, ko ste v Vancouvru. Seveda boste kasneje morda odkrili več. Ali želite zaščititi svojo zasebnost pred tatovi ali se izogniti geo-omejitvam, je uporaba VPN dobra ideja. Zdaj, ko vidite prednosti, se pogovorimo o najboljših možnostih za uporabo. Niso vsi VPN-ji enaki.

Kaj je najboljši VPN za Vancouver?

Na to lahko odgovorimo s pomočjo naslednjih meril za določitev našega seznama:

 • Hitrost strežnikov Vancouver
 • Stabilnost omrežja za omejevanje težav s povezavo
 • Zmogljivost za odkrivanje izklopov in geo-blokov
 • Brez pravilnikov o dnevnikih
 • Podpora za več platform za mobilne naprave
 • Vojaško šifriranje za veliko zaščito zasebnosti

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Vancouver.

1. Najboljši VPN za Vancouver: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN VancouverAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Na srečo za Vancouver to ne drži. Preprosto kliknite na kanadsko zastavo na vrhu in izberite enega od strežnikov Vancouver. Kot vidite, smo v Vancouvru preizkusili strežnik in hitrost je bila 194,17 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Vancouver: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN preizkus hitrosti v VancouvruNordVPN gosti številne strežnike na tem območju. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Kot lahko vidite, smo preizkusili strežnik v Vancouvru in hitrost prenosa je bila 171,44 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Vancouver: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Preskus hitrosti PIA VancouverČe uporabljate odjemalca Windows PIA, pri nastavitvah in uporabi ni veliko. Vendar to ne pomeni, da je program odstranjen. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je strežnik v Vancouvru uspešno opravil s hitrostjo prenosa 78,20 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

3. Najboljši VPN za Vancouver: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Vancouver test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik na območju Vancouverja, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Kanade in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v Kanadi. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Vancouvru. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 83,88 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Vancouver: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V tem primeru bomo uporabili strežnike, ki se nahajajo v Vancouvru. IPVanish je bil v najnovejšem hitrostnem testu nekoliko počasen, vendar so še vedno odlična izbira pri iskanju storitve VPN. Na Severnem Ameriki imajo več lokacij strežnikov kot druga podjetja na našem seznamu. Zaradi tega so v Kanadi po izbiri VPN-ja.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish test hitrosti v VancouvruIPVanish v Vancouvru gosti 15 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Vancouvru, yvr.c13.ipvanish.com, hitrost pa znašala 102,68 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Če bi radi videli več, si lahko ogledate druge možnosti iz naše top 10 VPN strežnikov seznam. Glede na to pa mislimo, da ne bomo potrebovali. Tisti, ki smo jih izbrali prej, so temeljili na zanesljivosti, hitrosti, ceni, varnosti in lokacijah. Ker je v bližini Vancouverja veliko ponudnikov s strežniki, bi morali doseči najboljše hitrosti. Ne glede na to, kaj pretakate, so dobre hitrosti ključne za vse. Vse naše možnosti imajo odlična omrežja, zato ni slabih možnosti. Naš vodič vam bo pomagal izbrati najboljšo možnost za vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map