Najboljši VPN-ji za uporabnike Reddita

Reddit logotipReddit.com ima izjemno veliko uporabniško bazo. V resnici gre za četrto najbolj žrtve trgovine z ljudmi v ZDA in 6. mesto za največ trgovine z ljudmi na svetu. Samoopisana sprednja stran interneta lahko objavlja ali razbija novice. Prav tako ima skoraj vsako temo, ki si jo lahko omislite. Eden najboljših delov tega priljubljenega spletnega mesta je ta, da je brezplačen in odprt za vse. Dokler imate račun Reddit, lahko objavljate na forumih. Ne glede na to, ali ste novi v skupnosti za zasebnost ali sezonski veteran, lahko najdete pravi VPN, ki ustreza vašim potrebam. Nekatera spletna mesta bodo na podlagi različnih dejavnikov prekrivala rezultate pregledov VPN. Zato vam bomo glede na komentarje Reddita povedali o najboljših ponudnikih VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Veliko razlogov je, zakaj uporabniki Reddita iščejo odlična VPN-ja. Ohranjanje identitete je pomemben razlog za uporabo VPN-ja, vendar ne edini. Drugi vključujejo iskanje izdelka za zaščito vaše zasebnosti na vročih točkah WiFi in za lažjo dostop do vsebin z omejenim geografskim dostopom. Dober VPN vam bo pomagal doseči te cilje in več s hitro hitrostjo. Kateri so torej najboljši VPN-ji po mnenju uporabnikov Reddita? Poglejmo.

1. Najboljši VPN za uporabnike Reddita: IPVanish

IPVanish

IPVanish je eden izmed naših najljubših. Tukaj je neposreden komentar nedavno Uporabnik Reddit.

“IPvanish uporabljam samo zato, ker deluje z VSEH napravami, ki jih imam. Tudi Firestick. Nisem prepričan o PIA, vendar se lahko z lahkoto poveže tudi z OpenVPN. To imam celo v telefonu, zato mi niti ni treba prenesti aplikacije IPvanish. IPvanish ima tudi proxy strežnik SOCKS…. je odličen za hudourništvo. Ko sem opravil hitrost, dobim približno 200-250 Mbps z vklopljenim VPN z uporabo UDP. To tudi plačujem. Ena največjih prednosti IPvanish-a je, da imajo tam enega najhitrejših strežnikov. Na voljo imajo tudi približno 400 strežnikov. “

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMonth12 Mo.Refund
60891.200OpenVPN, IKEv2, L2TP, PPTPProgramska oprema VPN7,50 USD58,49 USD7 dan

IPVanish gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo doslej najhitrejši VPN v naših hitrostnih testih. Kot vidite v zgornjem komentarju, boste našli več lokacij strežnikov v državah po vsem svetu. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za uporabnike Reddit: PIA

Zasebni dostop do internetaZasebni dostop do interneta (PIA) vam kot uporabnik ponuja več različnih možnosti. Pred tem ste morali nastaviti profil za vsak strežnik VPN. Zdaj je povezava s katerim koli strežnikom v njihovih 28 lokacijskih državah enostavno. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMesečno 2 letiRefund
30473282OpenVPN, PPTP, L2TPWindows6,45 USD59,95 USD7 dan

Tu je komentar PIA v zvezi s Uporabnik Reddit.

»Všeč mi je PIA, ker se zlahka integrira z OpenVPN. To pomeni, da ne boste imeli težav z zagonom v računalniku Linux, strojno-programske opreme usmerjevalnika, kot je DD-WRT, ali naprave v vašem omrežju, kot je Raspberry Pi.

To pomeni, da vam ni treba skrbeti za odjemalca VPN v računalniku Windows. Oni ali katera koli naprava lahko uporablja PIA VPN na vašem usmerjevalniku ali drugo napravo, ki je namenjena tej nalogi. “

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vam šifriran dostop do VPN iz katerega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar tega ne boste želeli jemati kot samoumevno. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Zasebni dostop do interneta ponuja samo VPN 2,50 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

3. Najboljši VPN za uporabnike Reddit: ExpressVPN

ExpressVPN

S ExpressVPN hitri dostop do VPN in MediaStreamer delujeta kot pametna storitev DNS, s katero odblokirate dostop do vsebine, omejene z geo. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in obiti geo-omejitve. Prednosti uporabe ExpressVPN ni težko videti.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMonth15 Mo.Refund
941603.000OpenVPN, SSTP, L2TP, PPTPProgramska oprema VPN12,95 USD99,95 USD30 dan

Tukaj je komentar od Uporabnik Reddit o storitvi.

»ExpressVPN je bil zame izjemno zanesljiv in hiter. Uporabil ga bom (ko), ko želim bliskovito hitro povezavo in ExpressVPN za obhod zaklepanja regije. “

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

4. Najboljši VPN za uporabnike Reddita: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da ima NordVPN močno prisotnost, saj ima strežnike po vsem svetu. Člani imajo poln dostop do svoje mreže po vsem svetu za zelo ugodno ceno.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMisemletnikLehkoRefund
59703300OpenVPN, PPTP, L2TPWindows11,95 USD69,00 USD30 dan

Tu je citat iz Uporabnik Reddit o NordVPN.

“Osebno se mi zdi nordvpn precej odličen.”

Ugotovili boste, da ima NordVPN cenovno najboljšo kombinacijo storitev. Seveda se boste želeli naročiti na račun daljše dolžine. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 2,75 USD na mesec s 3-letnim članstvom.

Obiščite NordVPN

5. Najboljši VPN za uporabnike Reddita: StrongVPN

MočanVPN

Sedež podjetja StrongVPN je v Združenih državah Amerike in ima eno najboljših omrežij VPN v državi. Podjetje je uporabnike v preteklosti zaračunavalo na podlagi števila lokacij strežnikov in protokolov. To se je spremenilo, saj StrongVPN zdaj članom ponuja popoln dostop do svojega omrežja s stotinami strežnikov po vsem svetu.

DržaveLokacijeServerjiProtokoliSoftwareMisemletnikLehkoRefund
2646682OpenVPN, PPTP, L2TPProgramska oprema VPN7,50 USD52,49 USD7 dan

Tu je citat a Uporabnik Reddit o StrongVPN.

“Zdaj je v šolskem letu že cel mesec in niste uporabljali nobenih obvestil / težav z uporabo StrongVPN. hudourništvo + pasovna širina kampusa = FTW ”

Najnovejši dodatek storitvi StrongVPN je funkcija StrongDNS. Vsi, ki se prijavijo na račun StrongVPN, prejmejo tudi brezplačen dostop do StrongDNS, ki je pametna storitev DNS, ki se uporablja za izogibanje geo-omejitvam. Odlična rešitev je za tiste, ki nameravajo potovati v druge dele sveta in želijo dostopati do Netflixa.

StrongVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Uživate lahko v neomejenem VPN in brezplačnem dostopu do SmartDNS za samo 7,50 USD na mesec ali 52,49 USD na leto. Letni račun se izvede samo 4,37 USD na mesec. Za nove uporabnike velja 7-dnevno jamstvo vračila denarja.

MočanVPN

In tam imate na voljo najboljše izbire najboljših VPN-jev po Redditu. Vendar pa si lahko ogledate naše seznam 10 najboljših ponudnikov VPN Bottom line je, da je tam veliko dobrih izdelkov. Vse je odvisno od tega, kaj iščete. Upamo, da so vam ta objava in komentarji drugih uporabnikov Reddita pomagali sprejeti najboljšo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map