Najboljši VPN-ji za Ukrajino

KijevUkrajina je največja država v celoti v Evropi. Na območju, ki je znano kot današnja Ukrajina, živijo od leta 32.000 pred našim štetjem. Država je bila od razpada ZSSR od leta 1991 neodvisna. To pa še ni ustavilo ruskega predsednika, da bi si prizadeval povrniti del območja za Rusijo. So v obdobju tranzicije, prehajajo iz komunistične družbe v kapitalistično. Ukrajinska vlada ne spremlja internetnega prometa, vendar to ne ustavi policije, pogosto tudi brez ustreznega dovoljenja. Če boste obiskali Ukrajino ali se nameravate preseliti tja, bi želeli uporabiti VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Internet v Ukrajini velja za brezplačnega. Z drugimi besedami, vlada ne ovira dostopa do spleta in ne blokira nobenih spletnih mest. Kljub le 33-odstotni zasičenosti interneta je država v top 10 po najhitrejši hitrosti interneta. Ko država postane premožnejša, je treba izboljšati in napredovati.

Piratstvo v Ukrajini je tako razvito, da jih je Mednarodna zveza za intelektualno lastnino (IIPA) na seznamu prednostnih držav uvrstila na seznam prednostnih držav. Lahko bi si zamislili, da ima država večje težave kot skrb za digitalno piratstvo. Tudi če je obstajal organ upravljanja, ki je urejal piratstvo, je pregon policije v Ukrajini očitno pokvarjen. Veliko tamkajšnjih kriminalcev bo plačalo, da bo policija zaprla oči tako manjšim kot večjim kaznivim dejanjem.

Kot smo omenili, bi želeli uporabiti VPN, če se nameravate preseliti ali obiskati Ukrajino. To je zaradi kar nekaj drznih tatov v državi. Nekateri od njih so znali graditi bankomate za krajo podatkov o kreditnih karticah. Z uporabo VPN ustvarite varno povezavo s strežnikom, ki je morda v drugi državi. Vaš promet je na tem mestu šifriran, tako da lahko podatke shranite zasebne pred radovednimi očmi hekerjev.

Čeprav Netflix še ni v Ukrajini, bo morda kmalu. Ne da bi se uradno oglasila, je priljubljeno podjetje za premijsko pretakanje tam registriralo blagovno znamko Netflix. Do tega trenutka bi za dostop do Netflixa v Ukrajini potrebovali VPN. Ker se lahko povežete s strežnikom v drugi državi, se morate povezati s svojo najljubšo državo in lahko boste pretakali vsebino. Tudi po zagonu Netflixa, če bi želeli imeti dostop do velike knjižnice, bi za to uporabili samo svojo VPN povezavo.

Če smo pojasnili prednosti in uporabe VPN-ja, bi morali imeti prednosti. Vprašanje je, kakšne odločitve bi morali sprejeti? Na srečo imamo za Ukrajino nekaj odličnih predlogov in razložili bomo nekaj najboljših protokolov, ki jih je treba uporabiti. Naše možnosti imajo stranke po meri, zato bo nastavitev VPN povezave enostavna. Vaše možnosti se nato spustijo do vašega namena, da ga uporabite.

Če želite deblokirati vsebino, zaščititi svojo zasebnost in uporabljati storitve pretakanja, kot je Netflix, priporočamo uporabo ExpressVPN. Imajo zelo stabilne povezave, poleg tega, da imajo zelo veliko omrežje VPN. Prav tako ne vodijo dnevnikov in ponujajo stikalo za ubijanje za najboljše možnosti zasebnosti. OpenVPN (UDP) je najboljša stava za pretakanje, vendar bi bila uporaba protokola OpenVPN najboljša ideja, kadar koli je to mogoče. Če VPN uporabljate prek mobilne naprave, lahko za varnost preverite tudi druge protokole, vključno z IKEv2 in L2TP.

Če želite samo odblokirati geografsko omejeno vsebino, boste želeli izbrati ExpressVPN MediaStreamer. Funkcija Smart DNS vam bo pomagala odblokirati vsebino brez rahle izgube šifriranja. Ne moremo vam iskreno svetovati, da greste brez šifriranja. Ker je povprečna neto hitrost 1,1 mbps, bi bila šifriranje najvarnejša možnost. Dokler kakovost videoposnetka ni ogrožena, vsaka korist, ki jo boste dobili od povečanja hitrosti, odtehta plast varnosti, ki je dodana s šifriranjem.

Torej, tam ga imate. Storitve VPN zagotavljajo pozitivne koristi, kot sta šifriranje in varovanje podatkov ter odblokiranje vsebine, ki bi bila v Ukrajini omejena. Vabljeni, da preverite naše 10 najboljših VPN storitev seznam za druge izbirnike, vendar sumimo, da to ne bo treba. Če uporabljate varnost, hitrost, ceno in lokacije strežnikov kot merila, bi morali biti zadovoljni s temi odločitvami, ker so na splošno najboljše.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map