Najboljši VPN-ji za Syracuse

SirakuzaSyracuse je peto najbolj naseljeno mesto v New Yorku, ZDA. Dejansko živi približno 145.000 ljudi, na območju podzemne železnice pa 662 tisoč ljudi. Našli boste več različnih razlogov za obisk Syracuse, vključno z univerzo Syracuse, tržnim centrom Destiny USA, živalskim vrtom in še veliko več. Če si želite ogledati spletna mesta ali narediti katero koli od številnih stvari, morate na svoj nakupovalni seznam dodati VPN, da se boste lahko z njim povezali, ko boste uporabljali javni WiFi. Več o tem bomo razložili čez nekaj trenutkov. Pred tem pa vas prosimo, da si ogledate naš seznam najboljših VPN-jev za Syracuse.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Ugotovili boste, da je v Sirakuzi veliko početi. Ne glede na to, ali gleda kakšno veliko košarko Big 10, raziskuje nakupovalni center, živalski vrt ali katero koli drugo vrsto stvari, boste ugotovili, da ima mesto vedno stalen pretok obiskovalcev. Kljub temu kibernetski prevaranti to tudi vedo. Vedno iščejo priložnosti za krajo vaših zasebnih podatkov. Če se ne zaščitite z VPN, postanete ena izmed teh priložnosti. Če se želite boriti proti tej težavi, se morate povezati z VPN. Kar pomeni, je oblikovanje plasti šifriranja, ki bo zaščitila vašo napravo pred morebitnimi tatovi. Kdorkoli lahko ukrade ali ogrozi vaše podatke, je veliko težje.

Drugi razlog, ki ga želite povezati z VPN, je morda nekoliko manj očiten. Pomaga vam obiskati geo-omejitve ali požarne zidove na mestih, kot je univerza Syracuse. Če ste nekje, ki ima požarni zid kot šola, ne boste mogli obiskati nekaterih spletnih mest. To težavo lahko odpravite tako, da se preprosto povežete z VPN v drugi regiji. To bo zavedlo, da programska oprema za blokiranje misli, da se nahajate zunaj kampusa. Tako boste lahko dostopali do spletnih mest, ki jih želite imeti

Kaj je najboljši VPN za Syracuse?

Syracuse je v ZDA, zato vam ne bo treba biti tako zaskrbljen zaradi nadzora. Zato si bomo ogledali dejavnike dostopa in vam povedali, kaj je najboljši VPN za Syracuse.

 • Sposobnost za ogled geo omejene vsebine, ko ste v Syracuse
 • Strežniki za visoke hitrosti, ki ob preizkušanju Syracuse uspešno delujejo na hitrostnih preizkusih na območju
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete prekinitvam v mestu
 • Mobilne aplikacije in podpora za mobilne naprave, vključno z Amazon Firestick.
 • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami za zaščito vaše zasebnosti
 • Ponudniki s strogo politiko brez zapisov

Oglejmo si podrobnejši prikaz najboljših VPN-jev, ki jih uporabljate v Syracuse.

1. Najboljši VPN za Syracuse: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN SyracuseAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Amerike. Na tej točki lahko v New Yorku izberete strežnike. Ko smo testirali na Syracuse, je bila hitrost 106,33 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Syracuse: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

NordVPN preskus hitrosti SyracuseNordVPN gosti številne strežnike v New Yorku. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik, ki se nahaja v NYC. Hitrost prenosa je bila 109,66 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Syracuse: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Syracuse test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v New Yorku, smo odprli odjemalec Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v mestu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili predstavo v Syracuse. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 108,03 Mb / s.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Syracuse: IPVanishIPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

IPVanish je zelo priljubljena storitev in ima veliko strežnikov po vsem svetu. Ne glede na to, na kateri celini ste, lahko dobite zanesljive zmogljivosti tamkajšnjih strežnikov. Običajno so hitri, ponudnik pa ima eno največjih omrežij na svetu.

IPVanish skupaj s svojim velikim svetovnim omrežjem gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Kot smo omenili, so ponavadi eden najhitrejših ponudnikov na trgu. Znan je po tem, da ima več strežniških lokacij v številnih državah. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za zaščito vaše zasebnosti, vendar ga lahko zadete in zgrešite za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Preskus hitrosti IPVanish SyracuseIPVanish ima strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Povezali smo se s strežnikom IPVanish v New Yorku. Hitrost je znašala 90,29 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Syracuse: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (67% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Preskus hitrosti PIA SyracusePIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s strežnikom v New Yorku in dosegli hitrost 109,11 Mb / s.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Ne glede na to, kaj nameravate početi, je uporaba interneta lahko pomemben del potovanja. Zgoraj smo našteli nekaj naših najljubših, vendar vedno najdete več o naših top 10 VPN seznam. Vsi bodo delovali, vendar smo optimizirali svoje odločitve, ki bodo delovale med obiskom Syracuse. Tako lahko zaščitite svojo zasebnost in se izognete omejitvam geo in omrežja. Z branjem našega priročnika se lahko dobro odločite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map