Najboljši VPN-ji za Starkville, Mississippi

Starkville, MississippiStarkville, Mississippi je najbolj naseljeno mesto v regiji Zlatega trikotnika v državi. Število prebivalstva je približno 25.000. Identiteta mesta je zelo vezana na državno univerzo v Mississippiju. Z razvojem in rastjo šole je Starkville postal kolidško mesto. Če se na vaš dnevni red odpravite v mesto, boste želeli izkoristiti nova urbanistična območja in nekaj različnih umetniških muzejev. Pred uporabo javnega omrežja WiFi boste želeli tudi uporabiti VPN. V hipu vam bomo povedali, zakaj. Najprej si oglejte naše najboljše VPN-je za seznam Starkville.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Ni presenetljivo, da prva naselja na območju Starkville segajo že več kot 2100 let. Pred evropskim naseljevanjem je območje naselilo pleme Choccuma. Vendar so se tik pred revolucionarno vojno v ZDA plemena Choctaw in Chickasaw združila, da bi jih izbrisala. Večina plemena Choctaw je leta 1830 predala terjatve do zemljišča in jih v naslednjih 10 letih odstranila.

Čeprav je večinoma povezano s kolidžem, je okoli Starkvilla nekaj dobrih stvari, ki jih lahko počnemo in si ogledamo. To vključuje ameriško predsedniško knjižnico Grant, muzej arheologije Cobb, Cullis & Muzej ur Gladys Wade, Bombaški okraj, muzej dediščine, Wet N Wild Waterpark in še več. Seveda je gledanje igranja buldogov na državni univerzi v Mississippiju vedno pravi čas.

Ne glede na to, kaj ste izbrali za to območje, obstaja velika možnost, da boste izkoristili podjetja, ki ponujajo brezplačen WiFi. Čeprav se kot možnost zdi odlično, predlagamo uporabo VPN-ja. To je zato, ker se naokoli skrivajo kibernetski kriminalci. Stavite lahko, da bi radi dobili svoje informacije o ranljivih informacijah. Z uporabo VPN ustvarite varno in zasebno povezavo s strežnikom, ki ga želite uporabiti. To bo vsem otežilo uporabo vaših zasebnih podatkov v svojo korist.

Če ste že kdaj uporabljali WiFi in našli požarni zid, boste morda uganili drugo uporabo VPN-ja. Šole, organizacije, podjetja in celo nekatere države bodo uporabnikom preprečile, da bi videli stvari, ki se jim zdijo neprimerne. V tem primeru se želite povezati s strežnikom na drugem mestu. Zaradi tega programska oprema misli, da se nahajate drugje. Ker je vaš promet šifriran, programska oprema za blokiranje ne more blokirati tistega, kar ne vidi.

Zdaj vidite najboljše razloge za uporabo VPN-ja, ko ste v Starkvillu. Ne bodite presenečeni, če pozneje najdete druge. Od zaščite vaših podatkov do obvladovanja omrežnih in geo-omejitev vam bo pomagal VPN. O VPN-jih morate najprej vedeti nekaj stvari. Z vsemi razpoložljivimi možnostmi protokola boste želeli uporabljati bodisi IKEv2 bodisi protokole šifriranja OpenVPN. Čeprav je IKEv2 najprimernejša metoda, je ne ponujajo vsi kot primarno rešitev. Če imate možnost izbire med različnimi različicami OpenVPN-ja, je različica UDP najhitrejša. Vendar je različica TCP primerna za tiste, ki imajo težave s povezavo.

1. Najboljši VPN za Starkville: IPVanish

IPVanish

Ker je mesto razmeroma majhno, bomo uporabili skupino strežnikov Atlanta, saj so mestu najbližje. Prav tako boste ugotovili, da ima IPVanish v Združenih državah več strežniških lokacij, kar je približno vsaka druga storitev VPN. Zaradi tega jih v Starkvillu vsakodnevno uporabljamo za VPN.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish gosti 48 strežnikov v Atlanti in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer atl.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Atlanti in ugotovili, da je hitrost znašala 63,76 Mbps na naši kabelski internetni povezavi, ki doseže približno enako hitrost.

Preskus hitrosti IPVanish Atlanta

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. Člane krije 7-dnevno jamstvo za vračilo denarja.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za Starkville: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah, ki pomagajo zaščititi zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Atlanto (saj je Starkville najbližje večje območje). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Atlanta. Kot vidite, smo preizkusili strežnik v Atlanti in hitrost je bila 58,49 Mbps.

Test hitrosti ExpressVPN Atlanta

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN za Starkville: CyberGhost VPN

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6080Atlanta, Baltimore, Boston, Chicago, Cleveland, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Oklahoma City, Philadelphia, San Francisco, Seattle, Washington DC

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito Wi-Fi-ja, anonimni hudournik, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Atlanti, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje 8 strežnikov Atlante. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 57,65 Mbps, kar je v skladu z drugimi storitvami na našem seznamu.

CyberGhost Atlanta test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite pravkar 3,50 USD na mesec med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Starkville: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi preprosto uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti 39 strežnikov v Atlanti. Žal odjemalec NordVPN ne prikazuje mesta strežnika. Vendar so nam prijazno posredovali številke strežnikov za Atlanto. Povezati se boste morali z enim od naslednjih strežnikov: 369-372, 561-568, 665-676, 681-684, 940-955. Najlažji način za izbiro določene številke strežnika je, da v aplikaciji izberete zavihek »Strežniki« in nato rezultate razvrstite po abecednem vrstnem redu. Nato se lahko pomaknete navzdol in izberete katero koli številko strežnika, ki smo jo navedli zgoraj. Lahko vidite odstotek časa nalaganja in razdaljo do vsakega strežnika. Preizkusili smo ameriški strežnik # 370 v Atlanti in ugotovili, da je zmogljivost precej dobra s hitrostjo prenosa 60,11 Mb / s..

NordVPN test hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 3,99 USD na mesec s 24-mesečnim članstvom.

Obiščite NordVPN

5. Najboljši VPN za Starkville: StrongVPN

MočanVPN

Sedež podjetja StrongVPN je v Združenih državah Amerike in ima eno najboljših omrežij VPN v državi. Podjetje je uporabnike v preteklosti zaračunavalo na podlagi števila lokacij strežnikov in protokolov. To se je spremenilo, saj StrongVPN zdaj članom ponuja popoln dostop do svojega omrežja s stotinami strežnikov po vsem svetu.

Države LokacijeServersUSA Lokacije strežnika Programska opremaMesetletnikRefund
2043600Atlanta, Chicago, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Francisco, Seattle, Washington DCWindows7,50 USD52,49 USD7 dan

Najnovejši dodatek storitvi StrongVPN je funkcija StrongDNS. Vsi, ki se prijavijo na račun StrongVPN, prejmejo tudi brezplačen dostop do StrongDNS, ki je pametna storitev DNS, ki se uporablja za izogibanje geo-omejitvam. Odlična rešitev je za tiste, ki nameravajo potovati zunaj ZDA in želijo dostopati do Netflixa.

StrongVPN gosti 20 strežnikov v Atlanti (najbližji regiji Starkville). Ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega boste želeli klikniti spustni seznam strežnika in izbrati Združene države Amerike – Atlanta. Za najboljšo učinkovitost smo izbrali OpenVPN UDP. Po povezavi s strežnikom v Atlanti smo preizkusili svojo hitrost in ugotovili, da znaša 59,97 Mbps.

Močan test hitrosti v Atlanti

StrongVPN je prijazno ponudil obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Uživate lahko v neomejenem VPN in brezplačnem dostopu do SmartDNS za samo 7,50 USD na mesec ali 52,49 USD na leto. Letni račun se izvede samo 4,37 USD na mesec. Za nove uporabnike velja 7-dnevno jamstvo vračila denarja.

MočanVPN

Na voljo je več možnosti, ki jih lahko preverite na naši top 10 VPN seznam storitev. Vendar menimo, da boste tukaj z našimi odločitvami v redu. Svoje odločitve smo sprejemali na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in ponudnikov s strežniki, ki se nahajajo v regiji Starkville. Tako lahko dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vse super mreže, tako da res ne morete iti narobe. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati katero koli vsebino. Nihče ne mara doživljanja pufranja. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Z uporabo našega vodnika lahko sprejmete odločitev, ki ustreza vašim potrebam.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map