Najboljši VPN-ji za Stanford / Palo Alto / Silicijeva dolina

Stanford, KalifornijaStanford, Kalifornija, je nekorporativno območje okrožja Santa Clara. Prebivalstvo ima približno 15 k z dnevno populacijo 35 k. To je tik ob Palo Alto. Toliko, da nekateri menijo, da je to del mesta. Obstaja več razlogov za obisk območja, vključno z bližino San Joseja in San Francisca, pa tudi po tem, kar je območje znano, univerzi Stanford. Ne glede na to, ali ste tam, da opazujete kardinala univerze Stanford ali drugega razloga, ne boste želeli uporabljati javnega WiFi brez VPN-ja. V hipu vam bomo povedali, zakaj. Najprej si oglejte najboljše VPN-je za seznam Stanforda.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Surfshark3,49 USDSurfshark68Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Univerza Stanford, Medicinski center Stanford in druge podporne dejavnosti zavzemajo večino območja Stanforda. Sestavlja ga skupno površino skoraj 2800 kvadratnih milj. Šola se uradno imenuje Leland Stanford Junior University. Je zasebna raziskovalna univerza in je znana po svoji akademski moči, bogastvu in bližini Silikonske doline. To ga uvršča med najboljše svetovne univerze. Pravzaprav mnogi menijo, da je to na ravni s šolami Ivy League vzhodnih ZDA.

Kot verjetno veste, se šola precej dobro odreže tudi v atletiki. Kot del pacifiške atletske konference (Pac 12) je šola vsekakor sila, s katero se je treba spoprijeti. Medtem ko je veliko donatorjev višjega cenovnega razreda, ustanovitelj Nike, Phil Knight, univerzi Stanford podari milijone dolarjev. Je le eden izmed dejavnikov, ki prispevajo k uspešnosti šol.

Čeprav je na tem območju veliko storiti, boste verjetno obiskali mesto, vendar boste verjetno uporabljali javni WiFi. Z vso tehnologijo tik ob cesti lahko od tamkajšnjih obratov pričakujete obilo hitrih hitrosti. Čeprav je to super za uporabnika, je odlično tudi za cybercrooks. Bolje verjemite, da plenilci čakajo le na vaše občutljive podatke. Ko se povežete s VPN, ustvarite varno in zasebno povezavo s strežnikom, ki ga želite uporabljati. Z drugimi besedami, tatovi kradejo vaše zasebne podatke veliko težje.

Kljub napredujoči naravi območja vam ni treba težiti, da bi posegali po požarnem zidu. Voditelji pogosto postavijo te naprave, da uporabniku preprečijo ogled “neprimerne vsebine”. Skupne so s šolami, podjetji, organizacijami in celo nekaterimi državami. Z VPN lahko programsko opremo mislite, da se nahajate nekje drugje. Poleg tega bo vse zaznala uporaba šifriranega prometa. Tako si lahko še vedno ogledate vse, kar si želite ogledati. Seveda, če boste v spletu poskusili gledati nekatere športe, vas bodo medijska podjetja zaradi lokacije blokirala.

Medtem ko morda odkrijete druge razloge, sta ti dve točki največji razlog za uporabo VPN-ja, ko ste na območju Stanforda. Trenutno je protokol OpenVPN najboljša izbira in to boste želeli storiti, kadar je le mogoče. Skoraj vsak ponudnik vam bo ponudil to možnost. Če vam ponudniki ponudijo različico TCP in UDP, bosta oba dobro. Razlika je v tem primeru, da je UDP najhitrejši. Dobre hitrosti so pomembne, če želite pretakati katero koli vsebino. Če imate težave s povezavo, bi bil TCP boljša možnost za vas.

1. Najboljši VPN za Stanford: IPVanish

IPVanish

Ker je Stanford tako blizu tehnološkega sektorja, ga obišče veliko turistov. Kljub temu je veliko razlogov za obisk območja. IPVanish v mestu deluje odlično in je odlična izbira za iskanje storitev VPN. Storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot druga podjetja na našem seznamu. Zaradi tega so na Stanfordu izbrani na VPN.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish v San Joseju gosti 20 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer sjc-a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v San Joseju, sjc.a14.ipvanish.com, in ugotovili, da je hitrost 62,18 Mbps. Naša kabelska internetna povezava doseže približno enako hitrost.

IPVanish test hitrosti na Stanfordu

Ko gre za vrednost, je IPVanish težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za Stanford: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN ponuja hiter dostop do VPN in MediaStreamer. To pomeni, da storitev deluje kot pametna storitev DNS, da vam pomaga odblokirati dostop do vsebin, ki jih je geo blokiral. To bo pomagalo šifrirati vašo povezavo in odblokirati vsebino, kot so športni dogodki v živo in druge. Seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo boste našli na spletni strani ExpressVPN.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Z njihovim omrežjem lahko odblokirate cenzuro, zaščitite svojo zasebnost in gledate svoje priljubljene ekipe od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Seveda to velja za Stanford. Izbrati boste morali zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti ZDA. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – San Jose. Kot vidite, smo v San Joseju preizkusili strežnik in hitrost je prišla do 59,32 Mbps.

Test hitrosti ExpressVPN Stanford

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN za Stanford: NordVPN

NordVPNNordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6180Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Denver, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, Salt Lake City, San Jose, Seattle, St. Louis, Washington DC

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti 33 strežnikov v San Joseju. Žal odjemalec NordVPN ne prikazuje mesta strežnika. Najlažji način izbire določene številke strežnika je, da v aplikaciji izberete zavihek »Strežniki« in nato rezultate razvrstite po abecednem vrstnem redu. Nato se lahko pomaknete navzdol in izberete katero koli številko strežnika, ki smo jo navedli zgoraj. Lahko vidite odstotek časa nalaganja in razdaljo do vsakega strežnika. Preizkusili smo ameriški strežnik # 355 v San Joseju in ugotovili, da je hiter s hitrostjo prenosa 63,93 Mb / s.

NordVPN test Stanford hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Za neomejene storitve VPN in SmartDNS se lahko prijavite samo od 3,99 USD na mesec z 2-letnim članstvom.

Obiščite NordVPN

4. Najboljši VPN za Stanford: PIA

Zasebni dostop do internetaZasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 25 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo. Ko izberete lokacijo, se lahko preprosto povežete z lokacijami v San Joseju.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Uporabljamo odjemalca za Windows PIA in ni kaj dosti v smislu nastavitve in uporabe. Njegova preprostost ne pomeni, da bi jo morali podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je naš test hitrosti pokazal, da je PIA med priključkom na Silicijsko dolino tekel pri 62,56 Mbps.

HIA test hitrosti PIA Stanford

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo v Stanfordu zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja samo VPN 2,50 USD na mesec.

Obiščite zasebni dostop do interneta

5. Najboljši VPN za Stanford: HMA

VPN za HMA Pro

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je 16, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA Pro VPN Network – Lokacije strežnikov ZDA
Anchorage, Ashburn, Asheville, Atlanta, Baltimore, Bath, Bedford, Billings, Boston, Cheyenne, Chicago, Columbia, Columbus, Dallas, Des Moines, Grand Forks, Honolulu, Idaho Falls, Jacksonville, Lansing, Las Vegas, Los Angeles, Louisville , Madison, Magnolia, Miami, Montgomery, Nashville, New Orleans, New York City, Oklahoma City, Omaha, Philippi, Phoenix, Portland, Providence, Rutland, Saint Paul, Salt Lake City, San Jose, Scranton, Seattle, Souix Falls, South Bend, St Louis, Trimbull, Washington DC, Wichita, Wilmington

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti 175 strežnikov VPN v ZDA, vključno z več strežniki v San Joseju. Če se želite povezati s strežnikom v Stanfordu, se za začetek odločite za »Location Mode« in izberite »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite San Jose. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika ZDA, Kalifornija, San Jose. Ko smo se povezali s strežnikom v Stanfordu za testiranje hitrosti in ugotovili, da znaša 62,05 Mb / s.

HMA Stanford test hitrosti

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN od samo 6,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

Če iščete več možnosti, vas prosimo, da si ogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Menimo, da boste zadovoljni z zgoraj navedenimi možnostmi. Izbrali smo jih na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in ponudnikov s strežniki v bližini Stanforda. Tako ste lahko prepričani, da dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati HD vsebino. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Z uporabo našega vodnika se lahko odločite na podlagi informacij.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map