Najboljši VPN-ji za South Bend

South Bend, IndianaSouth Bend, Indiana, je mesto v okrožju St. Joseph. Ima več kot 100.000 prebivalcev in skupno statistično območje 720.000. Gospodarstvo je široko in raznoliko od vsega, od visoke tehnologije do obrambnih izvajalcev in še več. V njem je tudi Univerza Notre Dame, ki se bori proti irskim. Če načrtujete izlet v mesto, ne glede na to, ali si želite ogledati spletna mesta ali si ogledati “Touchdown Jesus” z notranje strani stadiona, boste morda morali uporabiti javni WiFi. Če je tako, morate najprej uporabiti VPN. V hipu vam bomo povedali, zakaj. Najprej si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za South Bend.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje

Kot številna mesta v ZDA so tudi domorodci zasedli območje, ki je danes znano kot South Bend. Ko so v 1820-ih prišli Evropejci, so ustanovili trgovsko mesto. Leta 1829 je vodstvo spremenilo ime iz Southold v South Bend. Do leta 1835 so voditelji mesto formalno ustanovili.

Leta 1842 je škof Vincennes Célestine Guynemer de la Hailandière ponudil zemljišče očetu Edwardu Sorinu iz Kongregacije Svetega križa, pod pogojem, da v dveh letih zgradi fakulteto. Oče Sorin je prišel s francosko in irsko brato, da bi zgradil univerzo Notre Dame Du Lac. Običajno je skrajšano kot ND ali Notre Dame in je zasebna, neprofitna katoliška raziskovalna univerza. Trenutno je največji delodajalec v mestu.

Ne glede na to, ali obiščete South Bend za ogled zgodovinske šole, obisk živalskega vrta ali nogometno tekmo na univerzi, je vse več podjetij in ustanov, ki ponujajo javni WiFi. Čeprav bo to pokroviteljstvo, pa tudi v kibernetskih kriminalistih. Oseba v prenosnem računalniku za naslednjo mizo lahko ukrade vaše občutljive podatke. Ko se povežete s VPN, ustvarite varno in šifrirano povezavo do izbranega strežnika. Tako bodočim tatovom veliko težje skrivajo vaše zasebne podatke.

Naslednji razlog za uporabo je, da se VPN spopada z omrežnimi omejitvami in geobloki. Šole, organizacije, podjetja in celo nekatere države želijo svojim uporabnikom preprečiti ogled vsebine, za katero menijo, da ni primerna. Z uporabo VPN-ja lahko programsko opremo zavedete, če mislite, da se nahajate nekje drugje. Poleg tega prometa ne vidi, ker ga je VPN šifriral. To je čudovito, če ste imeli športno nesrečo ali pa so vam onemogočili ogled najljubše spletne strani.

To so glavni razlogi za uporabo VPN-ja, ko obiščete South Bend. Lahko pa odkrijete druge razloge, ko se prijavite. Od obvladovanja omrežnih omejitev in geo-blokov do zaščite vaše zasebnosti je uporaba VPN-ja dobra ideja. Poglejmo podrobneje ponudnike, ki smo jih že omenili.

1. Najboljši VPN za South Bend: IPVanish

IPVanish

South Bend ni niti približno 100 milj od Chicaga. Zaradi tega boste dobili dobre odzivne čase. Storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot druga podjetja na našem seznamu. Zaradi tega so naši South-Bend v zasebnem zasebnem omrežju.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6389Ashburn, Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Las Vegas, Los Angeles, Miami, New York City, Phoenix, San Jose. Seattl, Washington DC

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish v Chicagu gosti 56 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer chi.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Chicagu in na naši kabelski internetni povezavi smo ugotovili, da je hitrost 64,05 Mb / s, ki doseže približno enako hitrost.

Preskus hitrosti IPVanish Chicago

Ko gre za vrednost, je IPVanish težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To se zgodi samo 4,87 USD na mesec o letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

2. Najboljši VPN za South Bend: ExpressVPN

ExpressVPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
94160Atlanta, Boston, Chicago, Dallas, Denver, Kansas City, Los Angeles, Miami, Minneapolis, New Jersey, New York, Phoenix, Salt Lake City, San Francisco, San Jose, Santa Monica, Seattle, Tampa, Virginia, Washington, DC

Kot lahko vidite v zgornji tabeli, ExpressVPN upravlja z zelo velikim omrežjem VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To velja za Chicago (saj je mesto South Bend najbližje mestu). Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Chicago. Kot vidite, smo v Chicagu preizkusili strežnik in je bila hitrost 58,03 Mb / s.

ExpressVPN Chicago test hitrosti

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) lahko povežete z enim računom VPN za samo 6,67 USD na mesec z letno naročnino.

Obiščite ExpressVPN

3. Najboljši VPN za South Bend: VyprVPN

VyprVPN

Ekipa VyprVPN ima sedež iz Austina v Teksasu in ima dolgo zgodovino boja za zasebnost uporabnika. Na SXSW že nekaj let gostujejo letni panel o zasebnosti in celo preživijo čas v Washingtonu, za lobiranje za reforme zasebnosti. Storitev VPN boste našli v skladu z njihovimi vrednostmi.

Države Lokacije Lokacije strežnika USA
6271Austin, Chicago, Los Angeles, Miami, New York City, San Francisco, Seattle, Washington DC

Pri aplikaciji VyprVPN boste opazili nekaj dodanih funkcij, odvisno od tega, kateri račun izberete. Načrt VyprVPN Premium vključuje 5 hkratnih povezav, VyprVPN Cloud in protokol Chameleon. Funkcija VyprVPN v oblaku vam omogoča nadzor lastnega strežnika VPN v oblaku, medtem ko protokol Chameleon pomaga uporabnikom v državah, kot je Kitajska, okoli vladne cenzure.

Odjemalec VyprVPN vam ne omogoča izbire določene številke strežnika v Chicagu. Namesto tega boste želeli lokacijo prestaviti v Chicago. Od tam vas bo odjemalec samodejno povezal z najboljšim strežnikom VPN v Chicagu. Rezultate hitrostnega testa si lahko ogledate spodaj. Po povezavi s strežnikom v Chicagu smo lahko dosegli hitrost prenosa 52,18 Mbps.

VyprVPN Chicago test hitrosti

VyprVPN je prijazno ponudil našim obiskovalcem 25-odstotni popust. Kupon se stavi na vrh običajnih popustov. Neomejeno VPN in VyprVPN Cloud lahko uživate le za 12,95 USD na mesec ali 60 USD na leto. Letni račun se izvede samo 5,00 USD na mesec. Nove uporabnike krije tridnevna garancija za vračilo denarja.

Obiščite VyprVPN

Za tiste, ki bi radi druge možnosti, si lahko ogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Glede na to menimo, da smo vam dali najboljše možnosti. Odločili smo se na podlagi hitrosti, zanesljivosti, cene, varnosti in ponudnikov s strežniki, ki se nahajajo v Chicagu ali blizu njega. Tako ste lahko prepričani, da dosežete najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati HD vsebino. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da vam bo naš vodnik pomagal sprejeti odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map