Najboljši VPN-ji za Seul

Seul, Južna KorejaSeul, Južna Koreja je glavno mesto in največja metropola v državi. Zaradi vedno večjega gospodarstva in strateške lege je to mesto z nekaj več kot 10 milijoni ljudi postalo svetovni vodja. “Čudež na reki Han” je Seul spremenil v 4. največje podzemno gospodarstvo in četrti največji zaslužek v turizmu na svetu. Če boste med temi turisti ali poslovnimi potniki in boste morali uporabljati internet, tega ne boste želeli brez VPN. V hipu vam bomo ponudili nekaj razlogov. Najprej si oglejte naše najboljše predloge za najboljše VPN-je, ki jih lahko uporabljate v Seulu.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
3VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280

Zgodovina Seula sega vse do prvih naselij na tem območju. Pojavile so se okoli 4000 pred našim štetjem. Vendar je mesto dobilo prvo ime Wiryeseong šele pred 18 leti pred našim štetjem. Takrat so ga vladarji naredili za glavno mesto Baekje. Če potujete v mesto, lahko še vedno vidite več sten, ki segajo v to časovno obdobje. Mesto se je od teh dni že večkrat spremenilo v roke in poimenovalo.

Po sto letih izolacije je mesto odprlo svoja vrata za tujce. Takrat se je Seul začel modernizirati. Najpomembnejša trgovinska partnerja mesta sta postala Francija in Amerika. Pravzaprav je bilo Seul prvo mesto v vzhodni Aziji, ki je v kraljevo palačo uvedlo elektriko. Mesto je imelo neko obliko moči le 11 let po Američanih, zahvaljujoč sporazumom z Edison Illuminating Company.

V današnjem času je Seul gospodarska sila na svetu. Nekaj ​​korejskih podjetij ima svetovno prisotnost in verjetno jih boste našli povsod. Med njimi je elektronsko podjetje Samsung, ki izdeluje vse, od hladilnikov do težke industrijske opreme do pametnih telefonov, in avtomobilsko podjetje Hyundai / Kia. Čeprav je podjetje velik zalogaj za mesto, lahko popotniki uživajo tudi v drugih stvareh. To vključuje zgodovinska mesta, znamenitosti, nakupovalna središča in še več. Ima celo eno največjih krščanskih kongregacij na svetu, ki ima 830 tisoč članov.

Za tiste, ki potujete v Seul, morate spomniti nekaj stvari. Mesto je zaradi svoje velikosti skoraj dvakrat bolj gosto poseljeno kot New York. To pomeni, da se boste občasno morda počutili nekoliko natrpane. Če boste morali internet uporabljati, ko ste tam, se boste želeli povezati z VPN, da zaščitite svojo zasebnost. Ker mesto letno sprejme 10 milijonov obiskovalcev, ni težko zavedati, da so kibernetski kriminalci povsod. Vse, kar morate storiti, je vzpostaviti varno povezavo s strežnikom VPN po vaši izbiri. Zato tatovi veliko težje ukradejo vaše občutljive podatke.

Drug razlog za uporabo VPN je, da vam pomaga, da se izognete omejeni vsebini. Južna Koreja nima veliko zakonov v zvezi s cenzuro. Vendar so določena polja prepovedana. Kot lahko ugibate, so spletna mesta pro Severna Koreja prepovedana skupaj z nekaj drugimi. Kljub temu boste še vedno potrebovali VPN, da boste obšli geo-omejitve. Z uporabo VPN-ja za povezavo s strežnikom na drugem mestu lahko premagate geo-omejitve na območju, ki ga želite videti. Programska oprema bo mislila, da se nahajate nekje drugje, zato si lahko ogledate, kot želite.

Zgoraj ste našli najboljše razloge za uporabo VPN-ja, ko ste v Seulu. Mogoče pa so še drugi, ki jih boste odkrili, ko se naročite na servis. Ne glede na to, ali je vaš cilj zaščititi svojo zasebnost pred radovednimi očmi, se izogniti cenzuri in geo-omejitvam ali oboje, VPN-je, ki jih pokrivate.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za Seul.

1. Najboljši VPN za Seul: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti v Seulu

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Izbrati boste morali zavihek »Vse«, odpreti Azijo in nato odpreti Južno Korejo, v Seulu smo preizkusili strežnik in hitrost je prišla do 55,85 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Seul: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

Seul, Južna Koreja je glavno središče za poslovanje na svetu. Zato smo veseli, da v mestu obstajajo strežniki. Pričakujete, da bo IPVanish v vseh delih dobro deloval po mestu. Njihova mreža je bila na naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Aziji. Našli boste tudi več lokacij strežnikov v državah po vsej Aziji in na vseh celinah, razen na Antarktiki. Zaradi tega so ena izmed naših najboljših odločitev za uporabo v Seulu.

IPVanish test hitrosti v Seulu

IPVanish v Seulu gosti 4 strežnike in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer sel-a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Seulu, sel-a06 in ugotovili, da je hitrost znašala 63,22 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

3. Najboljši VPN za Seul: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je 16-letni študent Jack Cator v Angliji odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA test hitrosti v Seulu

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti številne strežnike VPN po vsej Aziji, med njimi tudi nekaj v Seulu. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Seul. Od tam lahko izberete lokacijo strežnika Seul, Južna Koreja. Tam smo se povezali s strežnikom in ugotovili, da je hitrost znašala 8,68 Mbps.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

Menimo, da so možnosti, ki smo jih ravnokar ponudili, najboljša izbira, ko ste v Seulu. Kljub temu lahko vedno pogledate pogled na top 10 VPN-jev seznam za druge izbire. Ker smo kot dejavnike uporabili ceno, hitrost, varnost in zanesljivost, vam bodo naše izbire zagotovile najboljše razpoložljive hitrosti. Na našem seznamu ni slabih odločitev, zato s svojimi odločitvami ne morete iti narobe. Prepričajte se, da uporabite naš vodič, da boste lahko sprejeli najboljšo odločitev za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map