Najboljši VPN-ji za San Francisco

San FranciscoSan Francisco, Kalifornija se nahaja v severnem delu države in ima 13. najbolj naseljeno območje podzemne železnice v ZDA. Ima veliko različnih pomembnih lastnosti, ki mesto ločujejo od drugih. Silicijeva dolina, lepo vreme in kultura naredijo mesto prijeten kraj za življenje, počitnice, udeležbo na konferenci in še več. Če je San Francisco v prihodnosti, ne boste želeli uporabljati javnega WiFi, ne da bi se prej povezali z VPN. Pojasnili bomo bolj na kratko. Medtem. poglejte naš seznam najboljših VPN-jev za San Francisco.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Območje San Francisca je znano po tem, da je dom piškotov sreče, most Golden Gate, Silicijeva dolina, otok Alcatraz, žičnice, ribiška pristanišča in številne druge stvari. Hladnejše poletno vreme je idealno za tiste, ki jim ni vroče poletje. Območje je dom vseh štirih velikih športov, vključno z 49ers, Giants, Sharks in vrnitvijo Golden State Warriors za sezono 2018-2019.

V vseh tehnoloških podjetjih, ki se nahajajo tam, je brezplačen WiFi običajen in ga je mogoče najti v skoraj vseh obratih. Čeprav je to super za shranjevanje podatkovnih načrtov uporabnikov, pa lahko tudi ogrozi. Zato se morate povezati z zasebnim omrežjem, da zaščitite svojo zasebnost. Ker se na območju ne dogajajo samo kibernetski napadi, so pogosti. Nikoli ne veš, kdaj kdo čaka, da ti ukrade občutljive podatke.

Naslednji razlog za uporabo VPN vam bo pomagal preprečiti omejitve požarnega zidu. Če jih ne poznate, so to omejitve, do katerih lahko in do česa ne morete. Pogosti so v šolah in podjetjih in preprečili vam bodo vse, do česar ne mislite, da bi morali imeti dostop. Uporaba VPN vam bo pomagala preseči tudi te omejitve.

Kaj je najboljši VPN za San Francisco?

Zaradi tega smo sestavili seznam najboljših VPN-jev za San Francisco:

 • Hitrost VPN strežnikov v San Franciscu in San Jose
 • Prednost imajo VPN-ji z ​​več lokacijami strežnikov v Kaliforniji
 • Možnost odblokiranja omejitev glede geo in zatemnitve
 • Močne ravni šifriranja za boljšo zaščito zasebnosti
 • Prednost dajemo ponudnikom, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za San Francisco:

1. Najboljši VPN za San Francisco: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti v San FranciscuAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Seveda to velja za San Francisco. Izbrati boste morali zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti ZDA. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – San Francisco. Kot lahko vidite, smo testirali strežnik v San Franciscu in hitrost je bila 207,91 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo DNS za pametne igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za San Francisco: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN test hitrosti v San FranciscuNordVPN v San Franciscu gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik Združenih držav v San Franciscu in hitrost prenosa je bila 173,50 Mb / s.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za San Francisco: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Preskus hitrosti PIA San FranciscoUporabljamo odjemalca za Windows PIA in ni kaj dosti v smislu nastavitve in uporabe. Njegova preprostost še ne pomeni, da odjemalec ni bogat. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je naš test hitrosti pokazal, da je PIA tekla s 133,03 Mbps, medtem ko je bila povezana s strežnikom v Silicijevi dolini.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za San Francisco: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost test iz San FranciscaKer smo želeli preizkusiti strežnik v San Franciscu, smo odprli odjemalec Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost ima nekaj strežnikov, ki se nahajajo v San Franciscu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 83,59 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za San Francisco: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V ZDA je več priljubljenih VPN storitev, vključno z IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje je bilo v naših hitrostnih testih doslej najhitrejši VPN v Severni Ameriki in Evropi. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Izberete lahko lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish test hitrosti v San FranciscuIPVanish v San Joseju gosti 25 strežnikov in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Ko smo v San Joseju, sjc-a05, testirali IPVanish strežnik in ugotovili, da je hitrost 126,10 Mb / s.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Če iščete več možnosti, vas prosimo, da si ogledate naše top 10 VPN seznam storitev. Všeč vam bodo možnosti, ki smo vam jih dali zgoraj. Izbrali smo jih glede na hitrost, zanesljivost, ceno in varnost. Poiskali smo tudi ponudnike s strežniki, ki se nahajajo v San Franciscu. Tako boste dosegli najboljše hitrosti. Seveda imajo vsi super mreže. Hitrost je pomembna, če nameravate prenesti ali pretakati HD vsebino. Ponudniki, ki smo jih omenili zgoraj, so najboljše možnosti za to, ne glede na to, katere priljubljene storitve želite uporabljati. Upajmo, da vam bo naš vodič pomagal sprejeti najboljšo možno odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map