Najboljši VPN-ji za Playstation 4

Najboljši VPN-ji za PlaystationPlaystation 4 je dobro presegel pričakovanja za konzolo. Grafika, zaradi katere bo igra videti v resničnem življenju, širok izbor iger vas ne bo izneveril, možnost predvajanja Blu-rayja in običajnih DVD-jev pa je le nekaj stvari, ki jih PS4 dobro opravlja. Spletne funkcije PS4, gledanje stvari, kot so Netflix, Hulu in FUNimation, ali igranje spletnih iger, kot so CoD, FFXIV, Destiny in Minecraft, ponujajo nešteto ur zabave.


Spletne funkcije so morda prepovedane, odvisno od tega, kje ste in kaj želite početi. Da bi se izognili tem geografskim omejitvam, da bi se igrali s prijatelji v drugi državi ali pretakali svoje Netflix, ko ste na dopustu iz podprtih regij, priporočam VPN. VPN bo vaš IP naslov spremenil na drugo lokacijo. VPN vam bo omogočil igranje s prijatelji v drugi državi, gledanje pretočnih storitev na počitnicah zunaj podprtih območij, zaščito pred DDoS napadi, zmanjšanje zaostankov in celo lahko privede do hitrejše povezave. Oglejmo si naš seznam najboljših VPN storitev za Sony Playstation 4 (PS4).

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Playstation 4 bo predvajal vaše DVD-je, tako da, če ste šli na dopust in želite igrati filme in igrati igre, lahko vzamete PS4, namesto da bi pakirali tako DVD predvajalnik kot PS4. Storitve pretakanja so bile dodane v PS4, tako da boste lahko svoje video in glasbene storitve imeli v istem oknu kot vaše igre, namesto da bi morali za to storitev kupiti druge priloge na televizorju. Za priljubljene storitve, kot je Netflix, boste še vedno potrebovali ločeno članstvo, če želite pridobiti aplikacijo in gledati vsebino na PS4. S pomočjo družabnih medijev na PS4 lahko uporabite tudi, da pokažete, kaj je v vaši igri poudarjeno, ali pa fotografirate igre in jih objavite.

Podprte storitve / aplikacije za pretakanje vključujejo:

 • Plakacijska glasba, Trgovina Playstation, Amazon Instant Video, Youtube, Netflix, HBO GO, MLB.TV Premium, Hulu, VUDU, Crackle, Crunchyroll, EPIX, Yupp TV, VidZone, Gaiam TV, Tunein Radio, NBA Game Time, koncerti Qello, Pregledovalnik dogodkov v živo, WWE Network, NHL GameCenter Live, Daily Burn, Dish Network, NFL Sunday Ticket, Snagfilms, Flex, FUNimation, ShareFactory, Colors !, Skype, Nico Nico, AR Play, Frobisher Says !, Treasure Pack, Paint Park, Paint Park Plus, Wake-Up Club, PS Home Arcade in Imaginstruments.

Podprti socialni mediji vključujejo:

 • Facebook, Twitter in Flickr

Skupaj z vsemi temi aplikacijami in socialnimi mediji obstajajo igre. Igre so vedno zabavne in z novejšo grafiko so videti super. Na voljo je velik izbor iger za PS4, veliko pa je tudi DLC-jev za igre, ki jih je mogoče kupiti v trgovini PS4. Igre se lahko igrajo na spletu ali brez povezave, odvisno od igre.

Nekatere priljubljene igre Sony Playstation 4 vključujejo:

 • Batman Arkham Knight, GTA 5, Destiny, Bloodborne, MBL the Show 16, Fifa 16, Madden 16, NBA 2K16, CoD, Minecraft, Mortal Kombat X, Assassin’s Creed Syndicate, Plants vs. Zombies Garden Warfare in FFXIV.

PS4 ima tudi članstvo za posebne dodatke k igram, mesečne brezplačne igre in celo nekatere spletne igre. Članstvo se imenuje PlayStation Plus. Lahko kupite enomesečni, trimesečni ali enoletni dostop. En mesec stane 9,99 USD, tri mesece 17,99 USD, leto pa 49,99 USD.

PS4 je priljubljena igralna konzola, ki ima odlično grafiko. V svoji zbirki ima več aplikacij in iger. Omogoča vam uporabo socialnih medijev, da prijateljem pokažete, kako se igrate v igrah. PlayStation Plus vam bo omogočil, da odklenete stvari, ki jih običajno ne morete,, vsak mesec boste dobili brezplačne igre in nekatere spletne igre. Ne glede na to, kaj počnete, je PS4 dobra konzola za igranje.

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za PS4.

1. Najboljši VPN za Playstation 4: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za PS4: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomagajo storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Playstation 4: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Playstation 4: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

5. Najboljši VPN za Playstation 4: IPVanish

IPVanish

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval zelo dobro, ne glede na to, v kateri državi države se nahajate. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Še enkrat priporočam uporabo storitve VPN za deblokiranje geografskih omejitev za spletne igre in gledanje pretočnih medijskih storitev v drugih državah. VPN vam bo dal naslov IP iz izbrane lokacije strežnika. To vam bo omogočilo dostop do storitev, kot je Netflix, medtem ko ste na dopustu zunaj podprtih regij. Izboljšalo bo delovanje in zmanjšalo zaostajanje. Elitni igralci bodo znali ceniti tudi dodatno DDoS zaščito.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map