Najboljši VPN-ji za Pittsburgh

PittsburghMesto Pittsburgh v Pensilvaniji ima v mejah 305 tisoč ljudi. Vendar metropolitansko območje domuje 2,3 milijona prebivalcev. Pittsburgh ima dva različna vzdevka, znan je po kar nekaj stvareh in veliko je razlogov za obisk Rust Belt Cityja. Če se boste odpravili na izlet v Steel Town in nameravate uporabljati javni WiFi, se najprej povežite z VPN. Uporabite lahko tudi VPN, da odblokirate geo-omejitve za uživanje v svojih najljubših športnih ekipah. Tu je nekaj najboljših VPN-jev za Pittsburgh.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Skozi leta so v mesto prišli številni valovi priseljencev, ki so iskali delo. Pittsburghova proizvodnja jekla je privedla do vzdevka Steel City. Drugi vzdevek Pittsburgha je Mesto mostov. To je posledica 446 mostov v mestu. V sodobnem času je bilo več revitalizacij in veliko stvari, ki pritegnejo obiskovalce. Med njimi so nekatere večje panoge, pa tudi različni muzeji, festivali, tri vrhunske športne ekipe (Pirati – MLB, Steelers – NFL, Penguins – NHL), destinacija NCAA Men’s March Madness, zabaviščni park in drugo.

Ob vsem, kar se dogaja v Pittsburghu, se odvija kar nekaj turizma. Čeprav vam morda ne bo zmanjkalo opravkov ali ogledov, obstaja velika možnost, da boste uporabili javni WiFi. V tem primeru se želite najprej povezati z VPN. Ker je v mnogih podjetjih zdaj običajno videti brezplačen javni WiFi, se je število spletnih kriminalcev tudi povečalo. Ko se povežete z VPN, ustvarite varno in šifrirano povezavo do želenega strežnika. Zato tatovi kradejo vaše podatke veliko težje. V nasprotnem primeru ste izpostavljeni kibernetskemu napadu.

Poleg zaščite vaše zasebnosti vam bo VPN pomagal pri odpravljanju odpovedi in geo-omejitev. Če ste ljubitelj športa, verjetno veste za profesionalne športne odpovedi. Podjetja, države in šole bodo uporabnikom preprečile ogled vsebine, ki je znotraj ali zunaj ciljnega območja. V tem primeru bo povezava z VPN-jem na drugem območju programsko opremo zavedla, da mislite, da ste drugje.

Kaj je najboljši VPN za Pittsburgh?

Naš seznam najboljših VPN-jev za Pittsburgh temelji na naslednjih merilih:

 • Preskusi hitrosti, opravljeni na strežnikih VPN blizu Pittsburga.
 • Zanesljivost vsakega omrežja VPN za pretakanje HD vsebin
 • Močno šifriranje za tiste, ki so osredotočeni na zaščito zasebnosti
 • Prednost dajemo ponudnikom, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Možnost odklepanja omejitev za kanale in športne dogodke v živo
 • Mobilne aplikacije in podpora za pretakanje uporabnikov Amazon Firestick

Tukaj je seznam najboljših VPN storitev za Pittsburgh

1. Najboljši VPN za Pittsburgh: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN PittsburghAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. V polje z napisom »država iskanja ali mesta« izberite polje za vse in vtipkajte New York (saj je to najbližja lokacija). Na tem mestu lahko izberete strežnike, ki se nahajajo tam. Povezali smo se s strežnikom v NYC-ju in se preizkusili v Pittsburghu. Hitrost je bila 280,55 Mbps. Precej hitreje kot katerikoli drug VPN, ki smo ga preizkusili.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo za DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Pittsburgh: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN test hitrosti v PittsburghuNordVPN gosti številne strežnike v New Yorku. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik Združenih držav Amerike v NYC in hitrost prenosa je bila 192,60 Mb / s.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Pittsburgh: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA test hitrosti v PittsburghuOdjemalca sistema Windows PIA je poenostavljen. To pomeni, da glede nastavitve in uporabe ne boste našli veliko. Kljub temu je vse prej kot preprosto.PIA ponuja različne stopnje zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je naš test hitrosti pokazal, da je PIA tekla pri 136,94 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Pittsburgh: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Pittsburgh test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik blizu Pittsburgha, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Združenih držav Amerike in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v ZDA. Omrežje CyberGhost v Pittsburghu nima nobenega strežnika, imajo pa številne strežnike v NYC. Povezali smo se z enim od njih in predstavo preizkusili v Pittsburghu. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 142,58 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Pittsburgh: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V ZDA je več priljubljenih VPN storitev, vključno z IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej med najhitrejšimi v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

IPVanish test hitrosti v PittsburghuIPVanish gosti več kot 100 strežnikov v NYC in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer nyc.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v NYC-ju do Pittsburga in ugotovili, da je hitrost znašala 105,95 Mbps na naši kabelski povezavi.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Čeprav menimo, da smo za vas v Pittsburghu izbrali najboljše možnosti, lahko pogledate naše top 10 VPN-jev seznam. Vendar vam tega ne bi bilo treba. Svoje odločitve smo sprejemali na podlagi varnosti, hitrosti, zanesljivosti in celo cene. Poiskali smo tudi ponudnike s strežniki v območju Pittsburgha ali v njegovi bližini. Tako boste imeli dostop do najboljših možnih hitrosti. Ne glede na to, katerega ste izbrali, imajo vse dobre mreže. Če želite pretakati vsebino, so hitrosti ključne. S pomočjo našega vodnika, ki vam bo pomagal sprejeti pravo odločitev, lahko najdete najboljšo možnost za svoje potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map