Najboljši VPN-ji za Španijo

Plaza de Espana - Sevilja, ŠpanijaŠpanija je suverena država zahodne Evrope, ki se nahaja ob Sredozemskem morju. Poleg neokrnjene lokacije ima država 14. največje gospodarstvo na svetu. V zadnjem času se zdi, da Španija ne more ostati brez novic. Med letnim tekom bikov v Pamploni je baskovska zastava prvič letela nad mestno hišo v podporo baskovski neodvisnosti. Letenje zastave krši zakon Navarre, kjer se nahaja Pamplona. Druga zanimivost je novi španski zakon o javni varnosti, ki je začel veljati 1. julija. Ta represivni zakon, ki ga imenujejo Ley Mordaza (zakon o gag), je najnovejši tamkajšnji zakon, ki odvzema državljanske svoboščine. Z novimi zakoni in obsežnim španskim nadzorom boste želeli zaščititi svojo zasebnost z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Špansko pravo o javni varnosti dejansko spreminja državo v policijsko državo z zajetnimi globami za sodelovanje v protestih, beleženje policijskih kršitev ali žalitev policije. Obstajajo tudi nore globe za motenje javnih prireditev, protesti pred vladnimi zgradbami, poskušanje ustavitve izselitve, javnega pijančenja in kajenja v javnosti. Ujamete se, da počnete katero koli od teh stvari, globe pa znašajo od 600 € za pitje v javnosti, do 600 000 EUR za protest pred vladno zgradbo.

Ker je Španija v Evropi, zanje veljajo zakoni o zaščiti. Španska vlada vas lahko spremlja le, če je to v interesu nacionalne varnosti. Prav tako je zelo zaščititi komercialne ustanove, ki hranijo vaše podatke. Če naštejemo vse, bi VPN ščitil vašo zasebnost pred radovednimi očmi. Raje bi se motil na strani previdnosti, kot da bi zaupal vladi, ki bo sprejela zakon, kot je bil prej omenjeni.

Drug vladni zakon povečuje globe in zapor ljudem, ki neposredno ali posredno dobivajo piratske medije. Kršitelj tega zakona bi lahko na dogodek preživel do šest let v zaporu in plačal globe za odškodnino medijski družbi, ki je bila narobe storjena. Tudi Španija ima pravico, da v 10 dneh po sodni odločbi blokira spletna mesta, za katera se šteje, da delijo piratske medije. Kljub strogosti tega zakona se je leta 2011 zgodilo nekaj zanimivega.

Ugotovljeno je bilo, da so mreže enakovrednih zakonite. Založbene družbe so poskušale tožiti gospoda, ki je razvil tako imenovano špansko različico Napsterja. Veljalo je, da se programska oprema, ki se uporablja za skupno rabo medijev, šteje za nevtralno. Medtem ko nekateri lahko s programsko opremo kršijo avtorske pravice, ustvarjalec ni odgovoren za kršitev. Ker glasbena podjetja, ki iščejo odškodnino zaradi nelojalne konkurence, niso sodelovala pri deljenju datotek, je bilo tudi razglašeno, da njihov argument ni veljaven.

Poglejmo še eno uporabo storitve VPN. Z načrtom Netflix za vstop na španski trg pozneje letos bo priljubljena storitev premium streaminga končno na voljo v Španiji. Čeprav je v mislih ciljni datum, Netflix ni objavil števila naslovov, ki bodo na voljo. Z VPN bi lahko do Netflixa dobili dostop prej kot oktobra ali pa bi se lahko povezali na trg z največjim številom naslovov, ZDA. Če vas zanima, kako vse to deluje, naj pojasnim več.

VPN ali virtualno zasebno omrežje je enostavno uporabiti tako, da izberete strežnik v državi, v katero se želite povezati, in se povežete z njim. Ta varna povezava ne samo, da šifrira vaše podatke, lahko se zdi, kot da ste tudi v drugi državi. To je nedvomna prednost, če želite deblokirati geo-omejitve. Geo-blokada se uporablja kot način za določitev, kje se nahaja uporabnik, in njihovo blokiranje, če je zunaj ciljnega območja. Ugotovili boste, da to stori večina pretočnih storitev in španski kanali, ki si jih želite ogledati na spletu.

Kot lahko vidite, obstaja nekaj velikih razlogov za uporabo VPN. Kje bi začeli s široko paleto VPN vrst, ki jih lahko izberete? No, za Španijo imamo v mislih nekaj specifičnih odločitev. Vsi imajo stranke po meri, tudi v mobilnih napravah, zato bi preprosto izbrali državo, s katero se boste povezali, pritisnili gumb in bili bi zaščiteni kar tako. Vsi ti predlogi uporabljajo varno šifriranje, vendar bo uporaba protokola OpenVPN najboljša izbira, kadar koli je to mogoče. Če nameravate uporabiti katero od številnih storitev pretakanja, bi bila OpenVPN (UDP) najboljša izbira. Če se želite povezati z mobilnim omrežjem, lahko za zaščito zasebnosti pogledate tudi v druge protokole, vključno z IKEv2 in L2TP.

Najprej si oglejmo cilje uporabe VPN-ja. Če želite zaščititi svoje podatke ali odblokirati spletna mesta in vsebine, svetujemo, da uporabite IPVanish. Ne vodijo dnevnikov in imajo funkcijo preklopa, zato bo zagotovila, da je vaša spletna dejavnost nedotaknjena. Če želite preizkusiti storitve pretakanja prek spleta, kot je Netflix ali druge, je IPVanish znova najboljša izbira. Imajo najhitrejšo mrežo v Severni Ameriki in Evropi, tako da vam ni treba čakati, in lahko bi se pretakali s trgov z največjimi zbirkami.

Če želite samo odblokirati geografsko omejeno vsebino, priporočamo IPVanish ali ExpressVPN. Oba šifrirata promet, vendar ExpressVPN vključuje SmartDNS s svojim VPN-om, kar vam bo pomagalo odblokirati kanale brez pretiranega šifriranja. Vendar pa ne bi menil za samoumevno, da so moji podatki varni znotraj Španije. Uporabo šifriranih storitev bi predlagal, ker je, kot sem že omenil, bolje storiti napako na strani previdnosti.

Poglejte naše 10 najboljših VPN storitev za različne alternative, vendar menimo, da boste z izbirami, ki smo jih omenili, najbolj zadovoljni. Te izbire smo izbrali med drugimi vodilnimi ponudniki glede na varnost, regionalne lokacije, hitrost in ceno. Iskali smo tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN, s katerimi se boste morda želeli povezati.

Zanesljive storitve VPN bodo vaše podatke ohranile nedotaknjene in imela bodo tudi hitra omrežja za pretakanje HD vsebin v drugih državah. Glede na te točke so to najboljši VPN-ji na splošno, ne glede na vaše cilje. Španija je morda postala sovražna država do državljanskih pravic, vendar lahko kljub temu zaščitite svojo spletno zasebnost in dostopate do zemljevidov, ki so blokirani iz Španije, z VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map