Najboljši VPN-ji za Oregon

OregonOregon je obalna država, ki se nahaja na zahodni obali ZDA. Prebivalstvo ima približno 4,19 milijona prebivalcev in ni močno poseljeno. Obstaja veliko razlogov za obisk te slikovite države. Od čudovitih kontrastov med gorami in oceanom do zelo znanih univerz in mnogih drugih, boste našli veliko stvari. Ključnega pomena bo uporaba VPN-ja vsakič, ko se povežete z javnim WiFi. V trenutku razložimo, zakaj. Najprej si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Oregon.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Z vsemi naravnimi lepotami države boste imeli veliko dela. Vendar pa se boste morda znašli tudi z javnim WiFi. Če je tako, imate srečo, obstaja veliko mest, da to izkoristite. To pa tudi pomeni, da so naokoli kibernetiki. Ker obstajajo večje šole in druge stvari, lahko stavite, da kriminalci čakajo, da to izkoristijo. Zato je uporaba VPN koristna. Povezava s strežnikom bo šifrirala vašo povezavo in kdorkoli bo veliko težje ukradel vaše zasebne podatke.

Naslednji razlog za uporabo VPN-ja, ko ste v Oregonu, je, da se izognete športnim izpadom. Ne glede na to, ali ste ljubitelj Blazers, Beavers, Ducks ali drugih, boste morda blokirani, če želite gledati igro v spletu. Zaradi tega uporabite VPN za povezavo z drugim območjem ali območjem. Ko to storite, zavedete programsko opremo, ki blokira, da misli, da ste drugje. Nato boste lahko uživali v kakršnih koli igrah, kot bi jih običajno.

Kaj je najboljši VPN za Oregon?

Čeprav v državi obstajajo pomisleki glede varnosti, je pomembno tudi odpravljanje odpovedi in geo-omejitev. Zaradi tega bomo z mešanimi dejavniki pomagali ugotoviti, kaj je najboljši VPN za Oregon.

 • Močno vojaško šifriranje za zaščito vaše zasebnosti, ko ste v državi
 • Večplatične mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Ponudniki, ki za uporabnike ponujajo strog pravilnik brez dnevnikov
 • Ponudniki, ki imajo strežnike VPN, ki delujejo dobro v regiji
 • Sposobnost za ogled geo omejene vsebine v Oregonu in okoliških regijah
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete padcem povezav

Zdaj pa natančno poglejte nekaj najboljših VPN-jev za Oregon.

1. Najboljši VPN za Oregon: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Seattl. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Povezali smo se s strežnikom VPN v Seattlu in hitrost preizkusili v Portlandu, Eugeneu in Corvallisu. Kot vidite, je bila zmogljivost odlična s hitrostmi prenosa okoli 125 Mbps v vseh treh mestih.

Test hitrosti ExpressVPN Oregon

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Oregon: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega smo izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti, ki jih uporabljamo v Oregonu.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Povezali smo se s strežnikom IPVanish v Seattlu in hitrost preizkusili v Portlandu, Eugeneu in Corvallisu. Ugotovili smo, da se je hitrost gibala med 119 Mbps in 126 Mbps.

IPVanish test hitrosti v Oregonu

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Oglejte si ponudbe IPVanish

3. Najboljši VPN za Oregon: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (67% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je naš test hitrosti pokazal, da PIA v regiji deluje dobro. Ko smo se povezali s strežnikom v Seattlu in hitrost preizkusili v Portlandu, Eugeneu in Corvallisu, smo dosegli hitrost okoli 125 Mbps.

HIA test hitrosti PIA Oregon

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN že od 3,33 dolarja na mesec.

Oglejte si ponudbe PIA

Za uporabo VPN-ja, ko ste v Oregonu, obstaja vrsta zelo dobrih razlogov, mi pa smo vam dali nekaj odličnih ponudnikov. Kljub temu lahko za dodatne možnosti poiščete naše ponudnike na našem seznamu 10 najboljših VPN. Vsi bodo dobro delovali, vendar smo se odločili na podlagi številnih dejavnikov. Tako smo optimizirali svoje odločitve za Oregon Ne glede na to, kaj nameravate tam početi, je zaščita VPN dobra ideja. Z uporabo našega vodnika lahko zaščitite svojo zasebnost tako, da izberete pravo možnost za vas.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map