Najboljši VPN-ji za New Jersey

New JerseyNew Jersey je vzhodna obalna država, ki meji na New York in Pensilvanijo v ZDA. Čeprav je četrta najmanjša država v državi, je 11. najbolj prebivalstvo z ocenjeno število prebivalcev nekaj več kot 9 milijonov ljudi. Mnogi se na različne načine sklicujejo na državo, uradno pa je znana kot Vrtna država. Obstaja kar nekaj različnih razlogov, zakaj država vidi popotnike. Če boste eden od njih in morate uporabljati javni WiFi, se najprej povežite z VPN. Tu je nekaj odličnih odločitev.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Zgodovina države sega 180 milijonov let, ko je država mejila na severno Afriko. Ko sta se Severna Amerika in Afrika trčila, je pritisk povzročil Apalaško gorovje. Ko so se ledeniki začeli umikati po ledeni dobi pred približno 18.000 leti, so umikajoči se ledeniki zapustili močvirja, pa tudi številne soteske in reke. Seveda so v poznejših časih državo naselili domorodci in nato kolonisti.

V sodobnem času je bližina države New Yorku in Pensilvaniji pripeljala do lahko turističnih dolarjev, pa tudi trgovine in trgovine. V državi najdete številne muzeje, parke, botanične vrtove, športne ekipe in razne druge stvari. Vsi ti dejavniki vodijo do razcveta države. Medtem ko je državno gospodarstvo večplastno, ne pozabite, da ima 9. največjo davčno breme v državi.

Če boste obiskali državo, boste do mesta New York ali Philadelphije hitro dostopali. Prav tako boste enostavno dostopali do ene od številnih ustanov, ki nudijo svojim pokroviteljem brezplačen WiFi. Čeprav se morda sliši dobro, se morate pred uporabo res povezati z VPN. To je zaradi lažnih kibernetskih kriminalcev. Stavite lahko, da je vsaj nekaj ljudi, ki čakajo, da izkoristijo nič sumljive cilje. S povezovanjem v VPN ustvarite varno in šifrirano povezavo do želenega strežnika. To otežuje krajo vaših občutljivih podatkov.

Drug dober razlog za uporabo VPN je, da vam pomaga odpraviti odpovedi in geo-omejitve. Če ste ljubitelj športa, že veste, da je lahko frustrirajoče spletno iskanje vaše najljubše ekipe, če se nahajate v istem mestu. Poskusite gledati Jets, ki igrajo koga doma, ko je v spletu. Poleg tega bodo podjetja, države in institucije blokirale tudi vsebino. Za tiste, ki so znotraj ali zunaj ciljnega območja, lahko geo-omejitve povzročijo težave. S pomočjo VPN-ja za povezavo narišete programsko opremo za blokiranje, če želite, da se nahajate nekje drugje. Lahko se povežete tudi s strežnikom v drugem območju in tako pridobite dostop do vsebine v tej regiji.

Kaj je najboljši VPN za New Jersey?

Naš seznam najboljših VPN-jev za New Jersey smo sestavili iz teh razlogov:

 • Hitrost strežnikov VPN, ki se nahajajo v New Yorku
 • Osredotočili smo se na najhitrejše mreže v regiji
 • Izbrali smo VPN-je, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Možnost odblokiranja omejitev glede geo in zatemnitve
 • Močno šifriranje, da zagotovite svojo zasebnost v spletu
 • Mobilne aplikacije in podpora za Amazon Firestick

Skočimo noter in si oglejmo najboljše VPN-je za New Jersey:

1. Najboljši VPN za New Jersey: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – New York. Vtipkate ga lahko tudi na vrhu. Kot vidite, smo se v vseh treh mestih preizkusili v Jersey Cityju, Secaucusu in Plainfieldu s hitrostjo okoli 225 Mbps. ExpressVPN je najhitrejši VPN za New Jersey.

ExpressVPN test hitrosti v New Jerseyju

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za New Jersey: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti več strežnikov v NYC. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Testirali smo strežnik v NYC na treh različnih lokacijah v New Jerseyju in rezultati so se gibali od 187 Mbps do 197 Mbps.

NordVPN test hitrosti v New Jerseyju

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za New Jersey: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s VPN strežniki v NYC in hitrost preizkusili v New Jerseyju. Rezultate si lahko ogledate spodaj.

PIA test hitrosti v New Jerseyju

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za New Jersey: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti hitrost v New Jerseyju, smo odprli odjemalca Windows in kliknili na možnost »Select My Server«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v New Yorku. Zaradi tega smo se povezali z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot lahko vidite, se je naša hitrost prenosa gibala od 69 Mbps do 79 Mbps.

CyberGhost test hitrosti v New Jerseyju

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za New Jersey: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega izberemo IPVanish kot eno izmed naših možnosti za uporabo v Virginiji.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Preizkusili smo IPVanish strežnik v NYC na strežnikih v Jersey Cityju, Secaucusu in Plainfieldu in ugotovili hitrost med 118 Mbps in 146 Mbps.

IPVanish test hitrosti v New Jerseyju

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Za vse, ki si želite ogledati še nekaj drugih možnosti, si lahko vedno ogledate naše top 10 VPN seznam. Vendar menimo, da vam ne bo treba. Izbirali smo glede na varnost, hitrost, zanesljivost, ceno in lokacije strežnika. Prav tako smo posebej iskali ponudnike s strežniki v New Yorku in regiji. Tako boste imeli dostop do najboljših možnih hitrosti. Vse naše omenjene storitve imajo odlična omrežja, zato ni slabe izbire. Če nameravate pretakati kakršno koli vsebino, so hitrosti zelo pomembne. Z uporabo našega vodnika vam lahko pomagamo sprejeti pravilno odločitev za vaše potrebe.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map