Najboljši VPN-ji za Nevado

NevadaNevada je ameriška država, ki se nahaja v zahodnem delu države. Po ocenah ima nekaj več kot 3 milijone prebivalcev. Obstaja nekaj velikih in očitnih razlogov, da obiskovalci z vsega sveta prihajajo v državo. Največji je obisk Las Vegasa. Lahko pa vidite še druge stvari, kot so Hoover Dam, Red Rocks Canyon in še več. Če se boste odpravili na »Silver State«, boste morali uporabljati VPN, kadar ste na javnem WiFi. V hipu vam bomo povedali, zakaj je tako pomembno. Najprej si oglejte najboljše VPN-je za seznam Nevade.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje

Čeprav v ZDA ne obstaja spremljanje naključnega vladnega spremljanja, je uporaba VPN-ja za zaščito vaše zasebnosti dobra ideja. Cybercrooks vedno iščejo prednosti ranljivih ciljev, zlasti v Nevadi. Ko tam povežete VPN, ustvarite varno in zasebno povezavo do želenega strežnika. Zato bodo kriminalci veliko težje ukradli vaše občutljive podatke, medtem ko so tam.

Cenzura v državi Nevada zagotovo ni vprašanje. Kljub temu lahko kljub temu izkoristite drugi razlog za uporabo VPN, da bi se izognili geo-omejitvam. Zdaj lahko uporabljate igre na srečo. Ključno je, da morate biti v državi, da to storite. Če se v mestu povežete z zasebnim zasebnim omrežjem, lahko uporabljate te aplikacije, ne glede na to, kje ste, pod pogojem, da ste bili tam, da denar najprej odložite. Vsaka programska oprema za blokiranje se bo zavedela, da se nahajate v mestu, tako da lahko igrate, kot bi pričakovali.

Kaj je najboljši VPN za Nevado?

Varnost je naša največja skrb v Nevadi. Na podlagi tega bomo najprej uporabili dejavnike, ki so povezani z varnostjo. Tako vam lahko povemo, kaj je najboljši VPN za Nevado.

 • Močno šifriranje za zaščito vaše zasebnosti, ko ste v državi
 • Ponudniki s strogo politiko brez zapisov
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Sposobnost zaobiti geo-omejitve v Nevadi
 • Strežniki, ki delujejo dobro v regiji Nevada
 • Ponudniki, ki imajo veliko in stabilno omrežje, ki pomagajo odpraviti prekinitve povezave

Zdaj pa si poglejmo ponudnike naših najboljših VPN-jev za Nevado.

1. Najboljši VPN za Nevado: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Los Angeles (najbližja lokacija). Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Povezali smo strežnik v Los Angelesu in testirali strežnike v Las Vegasu in Renu. Zmogljivost je odlična s hitrostmi do 334 Mbps.

Test hitrosti ExpressVPN Nevada

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Pridobite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Nevado: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN v Las Vegasu gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Povezali smo se s strežnikom, ki se nahaja v Los Angelesu, in testirali hitrost do strežnikov v Vegasu in Renu. Hitrost se je gibala od 251 Mbps do 300 Mbps.

NordVPN Nevada test hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Nevado: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Las Vegasu, smo odprli odjemalca Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Las Vegasa in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v Las Vegasu. Omrežje CyberGhost tam vključuje številne strežnike. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje strežnikov v Las Vegasu in Renu. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa od 44 Mbps do 56 Mbps.

CyberGhost Nevada test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Nevado: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega smo izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti, ki jih lahko uporabljamo v Nevadi.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Preizkusili smo strežnik IPVanish v Las Vegasu in hitrosti strežnikov v Vegasu in Renu. Ugotovili smo, da je hitrost 58 Mbps do 70 Mbps.

IPVanish test hitrosti Nevade

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Nevado: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (67% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s strežnikom v Las Vegasu in se preizkusili v strežnikih v Las Vegasu, Remu in Pahrumpu. Rezultate si lahko ogledate spodaj

Preskus hitrosti PIA Nevada

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

To so najboljše možnosti za VPN-je, ki jih lahko uporabljate, ko ste v Nevadi. Vabljeni k ogledu drugih ponudnikov top 10 VPN seznam, čeprav. Čeprav lahko od vseh pričakujete dobro uspešnost, smo se odločili na podlagi najboljših meril za Nevado. Ne glede na to, kaj boste počeli v državi, je zaščita VPN dobra ideja. Ko uporabljate naš vodič, vam lahko pomagamo, da se odločite na podlagi informacij.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map