Najboljši VPN-ji za Myrtle Beach

Plaža MyrtleMyrtle Beach, Južna Karolina je mesto na plaži, ki se nahaja v severnem delu države, na obali Atlantika. Od petdesetih let so mnogi prišli v to majhno mesto, ki običajno šteje 32 tisoč ljudi. Poleti pa te številke eksplodirajo zaradi idealne lokacije in vseh turistov. Če ste eden od ljudi, ki radi obiščete mesto ali razmišljate o njem, vam predlagamo, da se povežete z VPN. O tem vam lahko v hipu povemo več. Preden pa vas prosimo, si oglejte najboljše VPN-je za Myrtle Beach.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Če nameravate obiskati Myrtle Beach, SC, obstaja nekaj zelo dobrih razlogov za povezavo z VPN. Kot morda veste, je Myrtle Beach velika zabava za številne zvezne države v vzhodnem delu ZDA. To pomeni, da lahko kadarkoli najdete zabavo v mestu in vse vrste norosti. Veliko podjetij ponuja brezplačen WiFi, da bi pritegnili te turiste. Žal to pomeni, da so tam tudi prevaranti, pripravljeni izkoristiti. Ko se povežete z VPN, ustvarite šifrirni sloj, ki vam bo pomagal zaščititi. To bo kdorkoli ukradel vaše osebne podatke veliko težje.

Še en dober razlog za uporabo VPN-ja, ki vam pomaga, da se izognete geo-blokom. Medtem ko vam na Myrtle Beachu ne bo treba skrbeti za cenzuro, je gledanje vaših najljubših oddaj, če so iz tujine, lahko težava. Ker mesto dobi veliko mednarodnih popotnikov, ni težko razumeti, kako bi se to lahko zgodilo. Način za rešitev tega je povezava z VPN. Preprosto izberite strežnik v regiji, ki si jo želite ogledati, in pripravljeni boste. Zaradi tega programska oprema misli, da se nahajate nekje drugje.

Kaj je najboljši VPN za Myrtle Beach?

Najboljši odgovor na to vprašanje vključuje nekaj dejavnikov. V tem primeru je varnost najpomembnejša. Šele s pregledom meril lahko ugotovimo, kaj je najboljši VPN za Myrtle Beach.

 • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami, ki uporabniku pomagajo zaščititi pred kibernetiki, ko je na plaži Myrtle
 • Stroga politika brez zapisov, ki jo uporabnikom ponujajo za zaščito njihove zasebnosti
 • Sposobnost obiskati požarne zidove hotela v Myrtle Beach in regiji
 • Strežniki za visoke hitrosti, ki delujejo dobro na hitrostnih testih v mestu in regiji
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete prekinitvam povezave

Oglejmo si podrobnejši prikaz najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabljate v Myrtle Beach, SC.

1. Najboljši VPN za Myrtle Beach: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Test hitrosti ExpressVPN Myrtle BeachAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Atlanto. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Ko smo tam testirali strežnik do Columbia, SC, je bila hitrost 108,29 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Myrtle Beach: NordVPN

NordVPN

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

NordVPN preskus hitrosti Myrtle BeachNordVPN gosti številne strežnike v Atlanti. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotne dele strežnikov na območju. Hitrost prenosa je bila 109,94 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Myrtle Beach: CyberGhost

CyberGhost

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Preskus hitrosti CyberGhost Myrtle BeachKer smo želeli preizkusiti strežnik v Atlanti, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Atlanti. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili predstavo v Columbiji, SC. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 107,61 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

4. Najboljši VPN za Myrtle Beach: IPVanish

IPVanish

IPVanish je zelo priljubljena storitev in ima veliko strežnikov po vsem svetu. Ne glede na to, na kateri celini ste, lahko dobite zanesljive zmogljivosti tamkajšnjih strežnikov. Običajno so hitri, ponudnik pa ima eno največjih omrežij na svetu.

IPVanish skupaj s svojim velikim svetovnim omrežjem gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Kot smo omenili, so ponavadi eden najhitrejših ponudnikov na trgu. Znan je po tem, da ima več strežniških lokacij v številnih državah. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za zaščito vaše zasebnosti, vendar ga lahko zadete in zgrešite za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Preskus hitrosti IPVanish Myrtle BeachIPVanish ima strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Povezali smo se s strežnikom IPVanish v Atlanti. Hitrost je bila 106,25 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Myrtle Beach: PIA

Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

HIA test hitrosti PIA Myrtle BeachPIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s strežnikom v Atlanti in prišli do hitrosti 108,63 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

Ne glede na to, ali prvič obiščete Myrtle Beach, SC, ali je to eden izmed vaših priljubljenih mest, se morate resnično povezati z VPN. Kot lahko vidite zgoraj, smo vam dali nekaj odličnih možnosti. Seveda so na voljo tudi druge možnosti top 10 VPN seznam. Čeprav bodo vse delovale, smo svoje odločitve optimizirali za delovanje med obiskom Myrtle Beacha in regije. Tako boste imeli dostop do najboljših hitrosti in zaščite, ki so na voljo. Ko si ogledate naš vodič, vam lahko pomagamo najti pravo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map