Najboljši VPN-ji za Madžarsko

MadžarskaMadžarska je razmeroma majhna država, ki se nahaja v srednji Evropi. Ima skoraj 10 milijonov ljudi. Najdete jih lahko veliko, ki na to območje potujejo iz različnih razlogov. Ne glede na to, ali gre za zgodovinske razloge ali poslovne priložnosti, jih je veliko videti. Če se na Madžarsko odpravljate zaradi poslovnih, počitniških ali drugih razlogov, obstaja možnost, da boste želeli uporabiti javni WiFi. Preden to storite, predlagamo, da najprej uporabite VPN. V hipu vam bomo dali več informacij o tem.


Najboljši VPN za Madžarsko – Povzetek

Oglejmo si prvih 5 najljubših najboljših VPN-jev za Madžarsko.

 1. Cyberghost
 2. VPN za HMA Pro
 3. Zasebni dostop do interneta
 4. IPVanish
 5. ExpressVPN

Pri zadnji raziskavi hitrosti interneta na Madžarskem je ta zelo visoka. Z drugimi besedami, verjetno boste uživali velike hitrosti, ko ste v državi. Vendar pa to lahko odpira tudi možnosti za kibernetske kriminalce. Medtem ko ima država morda občutek starega sveta, lahko stavite, da jih je nekaj, ki bi izkoristili položaj. Ko uporabljate strežnik VPN, lahko ustvarite varno in šifrirano povezavo. To bo pripomoglo k varovanju vaših podatkov

Drugi dober razlog za uporabo VPN, medtem ko je na Madžarskem povezan s cenzuro in geobloki. Po poročilu univerze Harvard iz leta 2017 na Madžarskem obstaja socialna cenzura izbirne cenzure. Vendar se zdi, da je to edina oblika cenzure, ki jo lahko najdemo. Če želite dostopati do tistega materiala, ki je prepovedan, običajno ne bi imeli sreče, če ne uporabite VPN-ja. Ker lahko naslov IP pridobite v drugi regiji, lahko uspešno omejite omejitve v družbenih medijih. Medtem ko lahko medijske družbe uporabnikom preprečijo ogled vsebine zunaj ciljnega območja, vlade lahko storijo enako, da blokirajo vsakogar v državi.

Kaj je najboljši VPN za Madžarsko?

Za določitev seznama najboljših VPN-jev za Madžarsko smo se osredotočili na naslednja merila:

 • Ponudniki VPN, ki ne vodijo dnevnikov uporabe
 • Veliko in stabilno omrežje, ki vam pomaga odpraviti prekinitve povezave
 • VPN strežniki, ki so bili uspešni na Madžarskem.
 • Močno vojaško šifriranje za zaščito zasebnosti
 • Možnost odblokiranja priljubljenih storitev pretakanja in preprečevanje filtriranja
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick

Brez nadaljnjega odlašanja je tukaj seznam najboljših VPN storitev na Madžarskem:

1. CyberGhost

CyberGhostS sedežem v: Romunija | Število strežnikov: 3.000+ | Lokacije strežnika: 80 | Hkratne povezave: 7

 • Ekskluzivno 12-mesečni načrt + 6 mes. brezplačno – 2,75 USD na mesec (49,50 $ skupni stroški)
 • 6-mesečni načrt – 4,99 USD na mesec (29,94 $ skupnih stroškov)
 • Enomesečni načrt – 11,99 USD na mesec

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Ekipa 50+ članov se osredotoča na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik na Madžarskem, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Madžarske in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v državi. Omrežje CyberGhost vključuje nekaj strežnikov v Budimpešti. Tam smo se povezali s strežnikom in dobili smo hitrost 119,05 Mbps.

CyberGhost Madžarski test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Preberite si celoten pregled CyberGhost VPN-ja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

2. HMA Pro VPN

HMA VPNS sedežem v: UK | Število strežnikov: 880+ | Lokacije strežnika: 280 | Hkratne povezave: 5

 • 12-mesečni načrt – 6,99 USD na mesec ($ 83,88 skupnih stroškov)
 • 6-mesečni načrt – 7,99 USD na mesec (47,94 $ skupnih stroškov)
 • Enomesečni načrt – 11,99 USD na mesec

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti nekatere strežnike VPN v Indoneziji, vključno z več strežniki v večjih mestih. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Budimpešto. Tam smo se povezali s strežnikom, da smo preizkusili in ugotovili, da je hitrost znašala 119.60 Mbps.

HMA Madžarski test hitrosti

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN že od 6,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Preberite celoten pregled HMA.

Obiščite Skrij rit

3. Zasebni dostop do interneta

Zasebni dostop do internetaS sedežem v: ZDA | Število strežnikov: 3.000+ | Lokacije strežnika: 52 | Hkratne povezave: 5

 • Ekskluzivno 24-mesečni načrt – 2,50 USD na mesec ($ 59,95 skupni stroški)
 • 12-mesečni načrt – 3,25 USD mesečno (38,95 USD skupni stroški)
 • Enomesečni načrt – 6,45 USD na mesec

Zasebni dostop do interneta (PIA) vam kot uporabnik ponuja več različnih možnosti. Pred tem ste morali nastaviti profil za vsak strežnik VPN. Zdaj je povezava s katerim koli strežnikom v njihovi mreži 28 držav enostavno. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo. Ko izberete lokacijo, se lahko preprosto povežete na lokacije v Budimpešti in tako zagotovite madžarsko VPN povezavo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je naš test hitrosti pokazal, da PIA v regiji deluje dobro. Ko smo se povezali s strežnikom v Budimpešti, smo dobili hitrost 114,92 Mbps.

HIA test hitrosti PIA

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja samo VPN 2,50 USD na mesec.

Preberite celoten pregled zasebnega dostopa do interneta.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. IPVanish

IPVanishS sedežem v: ZDA | Število strežnikov: 1.100+ | Lokacije strežnika: 89 | Hkratne povezave: 10

 • Ekskluzivno 12-mesečni načrt – 4,87 USD na mesec (58,49 $ skupnih stroškov)
 • 3-mesečni načrt – 6,74 USD na mesec (20,24 $ skupnih stroškov)
 • Enomesečni načrt – 7,50 USD na mesec

Madžarska je v središču mesta in številne storitve imajo strežnike v regiji. Seveda to vključuje IPVanish. Hitro lahko pričakujete lokacije na več koncih sveta. Zaradi tega smo izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti za uporabo na Madžarskem.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. Po vsej Aziji boste našli več lokacij strežnikov. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish gosti številne strežnike na zgoraj omenjenih lokacijah in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Če vidite strežnike, ki imajo v imenu strežnika črko “a”, so ti najhitrejši. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Budimpešti in ugotovili, da je hitrost 85,09 Mb / s.

IPVanish test hitrosti na Madžarskem

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja vas bo pokrivala kot novega člana.

Preberite si celoten pregled IPVanish.

Obiščite IPVanish

5. ExpressVPN

ExpressVPNS sedežem v: Britanski Deviški otoki | Število strežnikov: 2.000+ | Lokacije strežnika: 148 | Hkratne povezave: 3

 • Ekskluzivno 12-mesečni načrt + 3 mes. brezplačno – 6,67 USD mesečno (99,95 USD skupni stroški)
 • 6-mesečni načrt – 9,99 USD na mesec ($ 59,95 skupni stroški)
 • Enomesečni načrt – 12,95 USD na mesec

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS, s čimer pomaga odblokirati dostop do neke velike geo-omejene vsebine. Storitev bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA in Kanade se omrežje ExpressVPN ponaša z več sto strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost njihovih uporabnikov. Lahko uporabite njihovo omrežje za zaščito zasebnosti, deblokiranje cenzure in gledanje svojih najljubših ekip od kjer koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Evropo in nato odprite Madžarsko. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Ko smo testirali strežnik v Budimpešti, je bila hitrost 62,38 Mbps.

ExpressVPN Madžarski test hitrosti

Medtem ko se ExpressVPN prodaja po višji ceni kot druge storitve na našem seznamu, je vrednost visoka glede na velikost njihovih omrežnih in storitvenih funkcij. Z letnim naročnino lahko z enim VPN računom povežete računalnik, ročno napravo, usmerjevalnik in igralno konzolo (SmartDNS) z le 6,67 USD na mesec..

Preberite celoten pregled storitve ExpressVPN.

Obiščite ExpressVPN

Če si želite ogledati druge ponudnike, vas prosimo, da si ogledate naše 10 najboljših VPN storitev za različne možnosti. Vendar menimo, da to ne bo potrebno. Izbirali smo posebej za druge vodilne storitve, ki temeljijo na regionalnih lokacijah, hitrosti, cenah in varnosti. Poiskali smo tudi ponudnike z dobro mrežo strežnikov VPN. Tako lahko dosežete najboljše možne hitrosti. Ni slabih možnosti, zato ne morete narobe z našimi predlogi. Če nameravate pretakati vsebino ali celo obiskati spletna mesta, so hitrosti pomembne. Upajmo, da lahko z uporabo našega vodnika sprejmete premišljeno odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map