Najboljši VPN-ji za Los Angeles

Los AngelesLos Angeles (večino krat okrajšano L.A.) je drugo največje mesto v ZDA. Ocenjeno število prebivalcev mesta je 3,97 milijona ljudi, na območju podzemne železnice pa živi nekaj več kot 13 milijonov prebivalcev. Los Angeles je znan po številnih stvareh, zato je veliko razlogov za obisk mesta Angelov. Če je obisk LA-ja del vaših prihodnjih načrtov in se želite povezati z javnim WiFi, boste želeli uporabiti VPN. Tako prebivalci kot turisti lahko uživajo ugodnosti varstva zasebnosti in dostopa do neomejenega interneta z uporabo VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDPIA80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish5,20 USDIPVanish76Potrditveno polje

Na to območje je veliko stvari, ki pripeljejo turiste in poslovneže. Več podjetij ima svoj sedež v Los Angelesu. Nekatere znamenitosti na območju so Disneyland, plaže, Hollywood, odlično podnebje, več vrhunskih športnih ekip in še več. Ekipe na tem območju vključujejo LA. Dodgers and Anaheim Angels (MLB), L.A. Lakers and Clippers (NBA), L.A. Rams and Chargers (NFL), L.A. Kings in Anaheim Ducks (NHL). Seveda jih je več, kot jih navajamo tukaj, vendar so tisti glavni. Kot lahko vidite, je veliko razlogov za obisk območja.

Mnoga podjetja tekmujejo med seboj, tako da svojim pokroviteljem ponujajo brezplačen WiFi. S številom naprav, ki jih vsi uporabljajo v teh dneh, je to lahko odlična stvar. Vendar pa je odlična stvar tudi za kibernetske kriminalce. Kamor koli greste, boste izpostavljeni kibernetskemu napadu, razen če uporabljate VPN. Ko se povežete, ustvarite varno in šifrirano povezavo do želenega strežnika. Zato prevaranti veliko otežujejo krajo vaših občutljivih podatkov. Nihče ne želi, da bi bila njihova identiteta ukradena med potovanjem.

Drugi razlog za uporabo VPN je zaradi izklopov in geo-omejitev. Večina ljubiteljev športa pozna bolečine zaradi osipanja, ko poskušajo gledati svoje najljubše ekipe. Če se povežete s strežnikom na drugi lokaciji, lahko programsko opremo zavedete, če mislite, da se nahajate nekje drugje. Pogosto države, podjetja in druge ustanove določijo geo-omejitve. Brez uporabe VPN-ja boste blokirani, če poskušate ogledati vsebino znotraj ali zunaj ciljnega območja.

Kaj je najboljši VPN za Los Angeles?

Za določitev seznama najboljših VPN-jev za LA smo se osredotočili na naslednja merila:

 • Rezultati hitrosti na VPN strežnikih v Los Angelesu za vsakega ponudnika
 • Prednost imajo VPN-ji z ​​več lokacijami strežnikov v Kaliforniji
 • Možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev in kanalov
 • Visoka raven šifriranja za zaščito vaše spletne zasebnosti
 • Podpora za Kodi, hudourniški promet in priljubljene spletne igre.
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick

Brez nadaljnjega odlašanja je tukaj seznam najboljših VPN storitev za Los Angeles:

1. Najboljši VPN za Los Angeles: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN test hitrosti v Los AngelesuAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar ne morete izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral strežnik na izbrani lokaciji. Želeli boste izbrati zavihek »Vse«, odpreti Amerike in nato odpreti Združene države. Na tej točki lahko izberete lokacijo strežnika ZDA – Los Angeles. Kot vidite, smo testirali strežnik v LA-ju in hitrost je bila 206,27 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 5 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja pametno podporo DNS za igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Los Angeles: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN test hitrosti v Los AngelesuNordVPN gosti številne strežnike v Los Angelesu. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike desno od države lahko poiščete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo ameriški strežnik v LA-ju in hitrost prenosa je bila 183,60 Mb / s.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Los Angeles: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

Preskus hitrosti PIA v Los AngelesuČe uporabljate odjemalca Windows PIA, pri nastavitvah in uporabi ni veliko. Vendar to ne pomeni, da je program odstranjen. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja in najdete pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot lahko vidite, je strežnik v LA-ju uspešno opravil s hitrostjo prenosa 78,68 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za Los Angeles: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Preskus hitrosti CyberGhost v Los AngelesuKer smo želeli preizkusiti strežnik v Los Angelesu, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Los Angelesu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili delovanje. Kot vidite, je bila naša hitrost prenosa 54,50 Mb / s.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za Los Angeles: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

V ZDA je več priljubljenih VPN storitev, vključno z IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej med najhitrejšimi v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

IPVanish test hitrosti v Los AngelesuIPVanish gosti več kot 70 strežnikov v LA-ju in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Predlagamo, da v imenu strežnika izberete tistega, ki se začne z »a«. Na primer lax.a01.ipvanish.com. V večini primerov boste najhitreje našli »a« strežnike. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Los Angelesu in ugotovili, da je hitrost znašala 103,89 Mbps na naši kabelski internetni povezavi.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Ponudniki, ki smo vam jih dali, so najboljša izbira med L.A. Vseeno pa si lahko vedno ogledate naš 10 najboljših VPN seznamov. Vseeno vam ne bi bilo treba. Naše odločitve temeljijo na varnosti, hitrosti, zanesljivosti in celo ceni. Iskali smo tudi ponudnike s strežniki v Los Angelesu. Tako lahko dosežete najboljše možne hitrosti. Ne glede na to, katero možnost izberete, ne boste šli narobe. Če želite pretakati vsebino, so zelo pomembne dobre hitrosti. Upajmo, da vam bo naš vodnik pomagal sprejeti najboljšo odločitev.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map