Najboljši VPN-ji za L2TP / IPsec

PCL2TP / IPsec je protokol za tuneliranje, ki ga ponudniki VPN uporabljajo za šifriranje. Čeprav je zelo varna metoda, na splošno ni najbolj želenega protokola, če je OpenVPN na voljo. Vendar ga lahko široko uporablja skoraj vse, kar je povezano z internetom, vendar ga je mogoče enostavno blokirati, ker mora uporabljati vrata UDP. Ker je vgrajena, ne potrebuje nujno programske opreme tretjih oseb. Zaradi omejitve lahko OpenVPN uporablja vrata UDP ali TCP, vendar nima izvorne platforme.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Ime predstavlja dva protokola, ki delujeta v povezavi med seboj, protokol Tunneling Layer 2 in IPsecure. To je zato, ker L2TP po naravi nima šifriranja, temveč podatke prenaša skozi del IPsec, da zagotovi varnost. Prvotno jo je leta 1999 predlagala spletna družba, zasnovan pa je za predhodnika dveh starejših protokolov, od katerih sta Microsoft PPTP in L2F Cisco Systems. Od takrat je bilo nekaj različic, vključno z zadnjo različico z imenom L2TPv3. Razvita leta 2005 je ta različica nudila večjo varnost in možnost prenosa podatkov prek etherneta. Z drugimi besedami, zagotovil je gradnike, ki se danes uporabljajo v šifrirnih standardih.

Kot smo že omenili, se lahko protokol L2TP uporablja brez programske opreme tretjih oseb. Nastavitev pa je morda nekoliko težavna, če ne veste točno, kaj počnete. Kljub temu imamo več priporočil, če uporabljate napravo, ki je nekoliko starejša. Do nedavnega mobilni operacijski sistemi niso podpirali protokola OpenVPN, vendar naše odločitve na zgornjem seznamu podpirajo OpenVPN kot tudi L2TP. Nastavitev in upravljanje je z njihovo programsko opremo enostavno, tako da ko namestite, ste na poti.

Oglejmo si, zakaj želite uporabiti VPN. Seveda je prvi razlog za varnost. Ne glede na to, ali se boste odločili za uporabo L2TP / IPsec ali OpenVPN, vam bo uporaba tega zagotovila plast zaščite. Obstajajo še drugi standardni protokoli, a na tej točki sta ta dva najbolj varna. Tudi v starejši napravi se ne želite pustiti nezaščitene, zato je uporaba VPN-ja samo smiselna. Zadnja stvar, ki jo potrebujete, je, da vaši občutljivi podatki ogrozijo, ker niste uporabljali VPN.

Naslednji razlog za uporabo VPN je njegov potencial za deblokiranje. Čeprav je L2TP / IPsec v nekaterih okoliščinah morda blokiran, v drugih ne sme biti blokiran. VPN vam bo pomagal obiti geo-omejitve. To je tehnologija, ki na podlagi vašega naslova IP določa, kje se nahajate, in če niste na ciljnem območju, bi vam bilo ogledovanje tega spletnega mesta omejeno. Na primer, če ste državljan Združenega kraljestva in potujete v tujino, bi gledanje znane televizije v spletu sporočilo, da v vaši bližini ni na voljo. Z izbiro strežnika v Veliki Britaniji tehnologija misli, da ste tam, in lahko bi si ogledali katero koli vsebino, tako kot bi bili. Enako bi lahko rekli za vse, ki živijo zunaj Združenega kraljestva ali katere koli druge države, s katero se želite povezati.

Nazadnje, če delate z mesta, kjer ni pisarna, bi morali uporabiti VPN. Nekatere dokumente in programe si lahko ogledate ali uporabljate samo na strežnikih podjetja. Do teh elementov ne bi imeli dostopa brez uporabe VPN-ja, ker vam omogočajo, da jih na daljavo povežete.

Morali bi si ogledati prednosti, povezane z uporabo protokola L2TP / IPsec, in VPN-je na splošno. Ne glede na to, ali morate varovati zasebnost na starejši napravi ali če želite deblokirati vsebino, vam bo VPN pomagal pri doseganju ciljev. Če se vrnemo k ponudnikom, ki smo jih omenili, imajo vsi ugled in jih dobro poznajo v prostoru za zasebnost. Izbrali smo jih na podlagi meril varnosti, cene, enostavnosti uporabe, hitrosti in lokacije strežnika. Prepričani smo, da vam bo dobro uspelo s katerim koli od tabele. Če uporabljate starejšo ali novejšo napravo, jih ne smete uporabljati brez uporabe VPN-ja.

Oglejmo si podrobnejši prikaz najboljših VPN-jev, ki jih lahko uporabimo pri Drafencih.

1. Najboljši VPN za L2TP / IPSec: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za L2TP / IPSec: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite s 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za L2TP / IPSec: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se za 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (72% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 29 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo razmerje med zasebnostjo in hitrostjo.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta nudi članom 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

4. Najboljši VPN za L2TP / IPSec: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite s 45-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite spletno stran CyberGhost

5. Najboljši VPN za L2TP / IPSec: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 5,20 USD mesečno (57% popust)

ZDA so doma številne priljubljene storitve VPN, vendar nič hitrejše kot IPVanish. Iz osebnih izkušenj vemo, da bo IPVanish deloval precej dobro, ne glede na to, v kateri državi države ste. Njihovi strežniki so hitri in storitev VPN ima več lokacij strežnikov v Združenih državah Amerike kot večina ponudnikov VPN.

IPVanish poleg velikega odtisa v ZDA gosti strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Njihova mreža VPN je bila v naših hitrostnih testih doslej najhitrejša v Severni Ameriki. Našli boste več lokacij strežnikov v državah, kot so ZDA in Velika Britanija. Lahko izberete lokacijo ali natančneje določite tako, da izberete posamezen strežnik. IPVanish je odličen za igranje iger, vendar ga lahko zadenejo in zamudijo za deblokiranje priljubljenih storitev pretakanja.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več. Usmerjevalnik lahko celo nastavite tako, da zaščitite vsako napravo v vašem omrežju. Storitev VPN je med uporabniki Kodija precej priljubljena. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map