Najboljši VPN-ji za Kindle Fire

Kindle FireKindle Fire je tablična različica Amazonovega priljubljenega e-bralnika, Kindle. Prva generacija je bila izdana leta 2011 in je uporabila specializirano različico operacijskega sistema Android Gingerbread 2.3.3. Od takrat je ogenj šel skozi več generacij in izboljšav. Zdaj se imenuje samo Fire, leta 2014 pa je bil del imena Kindle odstranjen. Če imate račun Amazon Prime, lahko na svojo požarno napravo pretakate neskončne videoposnetke. Čeprav bi bili zunaj ZDA ali Združenega kraljestva, bi morali uporabiti VPN.


Najboljših 5 VPN-jev za Kindle Fire

RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Kot smo omenili, je ogenj Kindle doživel več sprememb. Vedno ima sedem palčni zaslon, občutljiv na dotik, prva generacija naprave je vsebovala 512 mb ovna in 1ghz procesor. Čeprav so kotirali po 199 USD, so se stroški materiala samo gibali od 150 do 201,70 dolarja. Amazonova misel za to je, da bi od digitalne vsebine za Ogenj zaslužili več denarja, ne pa same naprave.

Druga generacija Ognja je doživela nekaj sprememb. Za eno smo količino RAM-a podvojili na 1 gb, hitrost procesorja pa nadgradili na 1,2 ghz. Poleg tega je cena padla na 159 dolarjev. Kot pri vsaki tehnologiji tudi čas pomeni, da stroški upadajo. V tistem trenutku je bila videu prijazna različica HD izdana v višini 199 dolarjev za 7-palčni zaslon in 299 dolarjev za 9-palčno različico.

Najnovejša različica programa Fire je Fire HDX 8.9. V njej je razvidno 2 gb RAM-a, kot tudi štiri jedrnik, 2,5ghz procesor. Tako kot mnogi drugi tablični računalniki tudi danes Fire HDX vključuje selfie kamero z 8 milijoni slikovnih pik in sprednjo kamero 720p. Tudi zvok je čist in čist, ker vsi Fires uporabljajo tehnologijo Dolby. Te funkcije so kot nalašč za pretakanje videoposnetkov iz Amazon Prime ali za pogovor z nekom. So tudi dober razlog za uporabo VPN-ja.

Če to berete, verjetno že veste, kaj je VPN. Če pa ne potrebujete osvežilca ali ga ne potrebujete, vam ga razložimo v preprostem jeziku in prednosti uporabe enote z napravo Fire. Navidezno zasebno omrežje (VPN) je programska oprema, ki ustvari varno povezavo s strežnikom, po možnosti v drugi državi, odvisno od vašega namena. S tem se vsem, kar počnete prek spleta, doda plast šifriranja, dokler ste povezani v VPN. Ne glede na to, ali komunicirate z nekom ali samo brskate po spletu, obstaja možnost prestrezanja kakršne koli brezžične dejavnosti. Tudi če ste na lokaciji, ki določa, da ima varno brezžično povezavo, ni treba tvegati.

Drug dober razlog za uporabo VPN je ta, da lahko odblokira dostop do vsebine ali spletnih mest z omejenim geografskim dostopom. Geo-blokiranje je tehnologija, ki na podlagi naslova IP prepozna lokacijo uporabnika. Ta tehnologija ustvarja oviro, ki preprečuje blokirana spletna mesta (odvisno od tega, kje ste na svetu) ali omejuje vsebino na določeno območje. Z izbiro strežnika v drugi državi bi lahko obšli te omejitve. Za razjasnitev tega scenarija uporabimo primer. Recimo, da ste živeli v ZDA in ste imeli naročnino na Amazon Prime in / ali naročnino na Netflix. Z VPN se lahko povežete s strežnikom v Veliki Britaniji in si ogledate njihovo knjižnico ali obratno. Ker je znano, da imata obe storitvi za pretakanje različne knjižnice v različnih regijah, lahko dobite dostop do področij, ki jih običajno ne bi. Enako bi lahko rekli za katero koli drugo regijo, s katero se želite povezati.

Zdaj, ko smo razložili koncepte, si bomo ogledali možnosti. Ne glede na to, s katerim podjetjem greš, bodo imeli različne protokole, ki jih lahko uporabljaš. Vse izbire, ki jih ponujamo tukaj, uporabljajo varno šifriranje, vendar bi vam z uporabo različice protokola OpenVPN vedno zagotovili najboljšo varnost. Če je hitrost bistvenega pomena, bi uporabili OpenVPN (UDP). To je najboljša možnost za VoIP, Skype, spletne igre ali celo uporabo pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu ali Pandora. Če imate težave s povezavo ali težave s prekinitvijo povezave, lahko preklopite na OpenVPN (TCP). Različica TCP ni tako hitra, vendar se podatki preverijo napak. Zdaj, ko smo to presegli, bomo šli čez podjetja, ki so dobra iz posebnih razlogov.

Če želite odblokirati vsebino ali zaščititi svoje podatke, priporočamo ExpressVPN. Ne vodijo nobenih dnevnikov in ponujajo funkcijo za preklop, zato bo poskrbljeno, da boste zaščiteni, ko in če povezava odpade. Za uporabo pretočnih storitev, kot so Netflix, Hulu ali Pandora, je ExpressVPN spet najboljša izbira. Ker ponujajo odjemalca za Android, pri podpori Fire ne bi smeli imeti težav. Imajo tudi najhitrejšo mrežo v Severni Ameriki in Evropi, zato bi se morali le povezati in lahko uživate v pretakanju blokirane vsebine iz drugih držav.

Če želite samo preveriti geografsko omejeno vsebino, je najboljša možnost, da uporabite funkcijo MediaStreamer (Smart DNS) v programu ExpressVPN. Pametni DNS s svojim VPN bo pomagal pri odblokiranju kanalov brez rahle izgube hitrosti. Seveda je to odvisno, če SmartDNS odklene določen kanal, ki ga želite videti. Zaradi narave omrežja Wi-Fi priporočamo uporabo šifrirane možnosti. Za hitrost ni treba žrtvovati varnosti. Medtem ko je hitrost lahko težava, če včasih poskušate pretakanje, dokler ne vidite nobene razlike v kakovosti, dodatni sloj šifriranja, ki ga VPN doda več kot nadomesti za hitrost, ki jo lahko izgubite. Oba sta vključena v vaše članstvo v ExpressVPN.

Oglejte si naše 10 najboljših VPN storitev seznam, če želite druge možnosti, vendar ne bi bilo treba. Pri izbiri najboljših skupnih izbir v tej objavi smo kot merilo za svojo izbiro uporabili varnost, hitrost, ceno in razpoložljivost strežnika. Prav tako smo izbrali podjetja z velikim številom omrežnih strežnikov, na katere se boste morda želeli povezati, da bi bili najboljši. Tisto, kar želite iskati pri zanesljivem ponudniku VPN, je tisto, ki vam bo zagotavljalo varnost in hitra omrežja, ki vam omogočajo pretakanje vsebine visoke ločljivosti iz drugih držav.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map