Najboljši VPN-ji za Kentucky

KentuckyKentucky je država, ki se nahaja v osrednjem vzhodnem delu ZDA. Po ocenah ima približno 4,4 milijona prebivalcev. Ljudje obiščejo državo iz več različnih razlogov, vključno z burbonom, košarko, konji in še več. Če nameravate iz teh ali drugih razlogov obiskati državo, boste želeli uporabiti VPN, kadar koli boste uporabljali WiFi. V hipu vam lahko zagotovimo več informacij o tem. najprej pa si oglejte najboljše VPN-je za Kentucky.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje

V Kentuckyju je veliko stvari, vključno z najboljšimi destilarnami v ZDA. To pomeni, da boste verjetno naleteli na ljudi, ki uživajo v Kentuckyjevih sponkah. Glede na to boste verjetno našli tudi cybercrooks. To so ljudje, ki bodo izkoristili priložnost, da ukradejo vaše osebne podatke. Namesto tega je vse, kar morate storiti, povezati se z VPN. Na ta način lahko ustvarite varno povezavo in tako znatno otežite vsakogar, ki želi ukrasti vaše podatke.

Medtem ko Kentucky nima profesionalnih športnih ekip, zagotovo imajo Univerzo v Kentuckyju v Louisvillu in zelo znanega konjička (derbi v Kentuckyju). Če gledate nekatere od teh športov ali dogodkov, boste morda imeli težave z gledanjem nekaterih zaradi geo-omejitev. Če želite odpraviti to težavo, se preprosto povežite s strežnikom VPN v drugi regiji. Tako se boste izognili omenjenim omejitvam in si jih ogledali tako kot ponavadi.

Kaj je najboljši VPN za Kentucky?

Ker alkohol, jahanje in košarka ljudi navadno pozabljajo na svojo varnost, bomo najprej uporabili varnostne dejavnike. Tako bomo določili, kaj je najboljši VPN za Kentucky.

 • Močno šifriranje za zaščito vaše zasebnosti pred spletnimi tatovi
 • Ponudniki vam bodo zagotovili strog pravilnik brez dnevnikov za uporabnike
 • Hitri strežniki VPN, ki uspešno delujejo v regionalnih hitrostnih testih
 • Večplatične mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete padcem povezav
 • Sposobnost zaobiti geo-omejitve

Zdaj pa natančno poglejte nekaj najboljših VPN-jev za Kentucky.

1. Najboljši VPN za Kentucky: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Chicago. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Povezali smo se s strežnikom v Chicagu, Illinoisu in preizkusili Lexington, Bowling Green in Hopkinsville. Hitrost prenosa je bila med 90 Mbps in 102 Mbps.

Test hitrosti ExpressVPN v Kentuckyju

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Kentucky: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN v Chicagu gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Povezali smo se s strežnikom, ki se nahaja v Chicagu, Illinoisu in testirali hitrosti v Lexingtonu, Bowling Greenu in Hopkinsvilleu. Hitrost prenosa se je gibala od 119 Mbps do 129 Mbps.

NordVPN preizkus hitrosti v Kentuckyju

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s 3,49 USD na mesec s triletnim članstvom.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. Najboljši VPN za Kentucky: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega smo izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti, ki jih uporabljamo v Kentuckyju.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Povezali smo se s strežnikom IPVanish v Chicagu (najbližja lokacija) in preizkusili Lexington, Bowling Green in Hopkinsville. Zmogljivost je bila odlična s hitrostjo blizu 130 Mb / s v vseh treh mestih.

IPVanish test hitrosti v Kentuckyju

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Oglejte si ponudbe IPVanish

To so najboljši načini za zaščito vaše zasebnosti v državi Kentucky. Glede na to lahko vedno pogledate ponudnike na naši spletni strani top 10 VPN seznam. Vse možnosti na tem seznamu bodo uspešne. Vendar smo se odločili na podlagi številnih dejavnikov. Tako smo najbolje optimizirali možnosti za Kentucky. Ne glede na to, kaj nameravate tam početi, je zaščita VPN dobra ideja. Z uporabo našega vodnika lahko zaščitite svojo zasebnost na najboljši možni način.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map