Najboljši VPN-ji za Katar

KatarKatar je arabska država, ki se nahaja v Perzijskem zalivu. Kljub deželi z nekaj več kot 2,1 milijona ljudi ima ta islamska država najvišji dohodek na prebivalca od katere koli države na svetu. Katar je absolutna monarhija, ki jo vodi Emir Tamim bin Hamad Al Thani. Tako kot pri vsaki absolutni monarhiji ima tudi vladar absolutno oblast nad ljudmi, brez dajatev in ravnotežij. Emirjevi ljudje bi vas lahko gledali kadar koli iz kakršnih koli razlogov. Če ste v Katarju, boste želeli uporabiti VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Čeprav je Katar bogat, je digitalnega piratstva ogromno. Vse od uglednih podjetij, ki uporabljajo piratsko programsko opremo, do fizičnega piratstva, kjer ljudje morda prodajajo filme na ulicah, je jasno, da piratstvo narašča. Nekaj ​​napredka je pri boju proti težavi, vendar se zdi, da mnogi sprejeti ukrepi niso vzeti resno. Celo napadi na lokalna podjetja, ki vključujejo programsko piratstvo, ne prinašajo veliko vpliva. Po uradnem poročilu IIPA je Katar še vedno na seznamu za nadzor piratstva.

Torej, pogovorimo se o VPN-jih in načinu njihovega delovanja. Navidezno zasebno omrežje je varna in šifrirana povezava, vzpostavljena z drugim računalnikom, po možnosti v drugi državi. Če vas skrbi vaša zasebnost, zlasti v Katarju, je VPN obvezen. Nihče se ne bi smel ukvarjati z invazivnimi očmi katarske vlade ali koga drugega, ki bi želel pridobiti vaše podatke. Čeprav vas vlada morda ne bo spremljala ves čas, so lahko drugi.

Če se povežete s strežnikom v drugi državi, lahko pridete do omejitev geo-blokiranja. Geoblokiranje je tehnologija, ki ljudem bodisi omeji ogled vsebine zunaj ciljnega območja, bodisi jih ustavi znotraj območja. Z VPN boste lahko te omejitve obšli, ne glede na to, kdo jih postavlja. Za primer, kako to deluje, bomo uporabili Netflix.

Netflix je ena največjih in najbolj znanih premium streaming storitev na svetu. Njihov cilj je biti v 200 državah do konca leta 2016. Vendar, če se povežete z drugo državo, lahko uživate v vseh naslovih na Netflixu, če se povežete na največje trge. Trenutno je največji trg trg ZDA. Tudi po zagonu Netflixa je ohranjanje VPN dobra ideja, saj boste imeli dostop do več vsebine. Seveda bi za tako dostop do storitve potrebovali plačano naročnino in VPN.

Kakšen VPN bi izbral s toliko izbirami? To je odvisno od ciljev, ki jih želite doseči. V mislih imamo nekaj izbir za Katar. Čeprav vse te izbire uporabljajo varno šifriranje, bi bila uporaba protokola OpenVPN najboljša izbira, kadar koli je to mogoče. Če boste dostopali do storitve pretakanja, bi bila najboljša stava OpenVPN (UDP). Če želite pretakniti ali povezati z VPN prek mobilnega omrežja, ne pozabite pogledati drugih protokolov, vključno z IKEv2 in L2TP za zaščito zasebnosti.

Če želite zaščititi svoje dejavnosti ali odblokirati vsebino, priporočamo ExpressVPN. Ne vodijo dnevnikov in imajo funkcijo preklopa, zato ste zaščiteni, če vas radovedne oči opazujejo. Za uporabo pretočnih storitev, kot so Netflix ali druge, je ExpressVPN spet najboljša izbira. Upravljajo z velikim omrežjem VPN in ponujajo tudi odjemalca za mobilne naprave, zato bi se morali le povezati in boste lahko pretakali podatke iz držav z velikimi knjižnicami vsebin.

Če si želite samo ogledati geoblokirano vsebino, priporočamo ExpressVPN MediaStreamer. Funkcija Smart DNS vam bo pomagala odblokirati kanale brez manjše izgube hitrosti. Nikoli ne bi priporočali trgovanja z varnostjo za hitrost. Ker je hitrost interneta za Katar izjemno visoka, verjetno ne bi niti opazili razlike. Koristi, ki bi jih dobili od varnosti, bi odtehtali vsako izgubo hitrosti.

Prosimo, da brezplačno preverite naše 10 najboljših VPN storitev za različne odločitve, vendar menimo, da vam tega ne bo treba. Te možnosti smo izbrali, ker so na splošno najboljše. Merila v naših izbirah temeljijo na hitrosti, varnosti, regionalni lokaciji in ceni. Poleg tega smo izbrali tudi tiste z velikimi omrežji strežnikov, ki jih lahko enostavno povežete z njimi. Ne glede na to, kakšen cilj imate pri uporabi VPN, naše možnosti tukaj zagotovo ustrezajo vašim potrebam. Zanesljivi ponudniki VPN so tisti, ki bodo zagotovili hitra omrežja za pretakanje HD vsebin z drugih lokacij in zaščitili vašo zasebnost.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map