Najboljši VPN-ji za Izrael

IzraelDržava Izrael je majhna država, ki se nahaja v zahodni Aziji na Sredozemskem morju. Po ocenah ima 8,9 milijona ljudi. Judje, kristjani in muslimani to državo obravnavajo kot sveto biblijsko deželo. Veliko turistov, romarjev, misijonarjev in podjetij potuje na območje zaradi zgodovinskega pomena in zaradi priložnosti. Ne glede na vaš razlog za obisk države, obstaja velika možnost, da boste želeli uporabljati javni WiFi. Preden pa se želite najprej povezati z VPN Tu je seznam najboljših VPN-jev za Izrael.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1CyberGhost2,75 USDCyberGhost112Potrditveno poljePotrditveno polje
2VPN za HMA Pro4,29 USDSkrijMyAss280
3ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje

Izraelska vlada nekatere vsebine omeji in popolnoma blokira. Za začetek blokirajo pornografska spletna mesta. Uporabniki se tehnično lahko odpovejo cenzuri tako, da zahtevajo dostop do svojega ponudnika internetnih storitev, vendar je to velik vpliv na zasebnost. Družbeni mediji so večinoma odprti v Izraelu, vendar bodo omejili dostop do vsebin, za katere menijo, da niso primerne. Te teze so običajno sovražne objave. Enako velja za tisk. Vlada ima pravico omejiti tisk, da ne bi poročal, kar je moteče.

Kljub majhnosti države je potencial za visoke hitrosti internetnih povezav velik. Vendar to pomeni tudi, da je odličen za kibernetičke. Nihče ne želi, da bi bili njihovi osebni podatki ukradeni, ne glede na to, ali so na službenem potovanju, počitnicah ali na službenem potovanju. Z uporabo VPN ustvarite varno in zasebno povezavo do želenega strežnika. Ker je šifriran, potencialnim tatovom veliko težje ukradejo vaše občutljive podatke.

Drugi razlog za uporabo VPN-ja je, da vam pomagajo obiti zemljevide in omejitve. Medtem ko Izrael nima nobene resnične cenzorske problematike razen sovražnega govora, vsekakor obstajajo stvari, do katerih boste morda želeli dostopati zunaj države. Če v tem primeru uporabljate VPN, se lahko povežete s strežnikom na drugem mestu. Zaradi tega bo programska oprema za blokiranje mislila, da se nahajate drugje. Nato lahko brskate, kot bi običajno.

Čeprav sta to dva največja razloga za uporabo VPN-ja, ko ste v Izraelu, lahko na poti odkrijete druge. Od dostopa do geografsko omejenih in prepovedanih vsebin do preprostega varovanja vaše zasebnosti je uporaba VPN-ja dobra ideja. Zdaj, ko vidite vzroke za uporabo enega, morate nekaj pogledati.

Kaj je najboljši VPN za Izrael?

Pri obravnavanju tega vprašanja morate upoštevati več dejavnikov. Za iskanje najboljših VPN-jev za Izrael smo uporabili naslednja merila:

 • Močno vojaško šifriranje, ki vas bo zaščitilo pred tatovi
 • Hitri strežniki, ki delujejo dobro v Izraelu
 • Ponudniki, ki nimajo pravilnika o dnevnikih
 • Podpora mobilnim aplikacijam za več platform, vključno z Amazon Firestick
 • Sposobnost za obhod geo-blokov znotraj in zunaj regije
 • Visoka stabilnost omrežja, da bi zmanjšali ali odpravili možnost prekinitve povezave

In zdaj na naš seznam najboljših VPN-jev za Izrael.

1. Najboljši VPN za Izrael: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Israel test hitrosti

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Izraelu, smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Izraela in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v državi. Omrežje CyberGhost vključuje nekaj strežnikov v Tel Avivu. Tam smo se povezali s strežnikom in dobili smo hitrost 125,39 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

2. Najboljši VPN za Izrael: HMA

HMA VPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

HideMyAss je zaživel leta 2005, ko se je Jack Cator, 16-letni študent v Angliji, odločil, da želi ustvariti službo, ki bo ljudem pomagala izogniti se cenzuri. Konkretno Jack ni mogel dostopati do spletnih mest v družabnih medijih in spletnih iger, ker so bile v šolskem omrežju blokirane. HMA je prvi mesec dodala sto tisoč uporabnikov in od takrat je prerasla v eno največjih storitev VPN na svetu z več kot 350 lokacijami strežnikov. Privax, matična družba HMA Pro VPN, se je leta 2015 pridružila ekipi AVG.

HMA Izrael hitrostni test

Če je vaš cilj najti VPN z največ lokacijami strežnika, je HideMyAss najboljša izbira. Upoštevajte le, da HMA beleži uporabniške dejavnosti, ki skrbijo za nekatere uporabnike VPN. HMA gosti nekatere strežnike VPN v Izraelu, vključno z več strežniki v večjih mestih. Če se želite povezati s tamkajšnjim strežnikom, boste želeli iti v »Location Mode« in za začetek izbrati »Change Location«. Nato kliknite na zavihek »Mesta« in poiščite Petah Tikva (najboljša možnost lokacije v državi). Tam smo se povezali s strežnikom in ugotovili, da je hitrost znašala 86,09 Mb / s.

V letu 2016 je HMA in nekaj drugih vodilnih ponudnikov VPN vodilo pri poenostavitvi programske opreme za stranke po meri. Rezultat je celoten nabor aplikacij po meri, ki vsakemu uporabniku olajšajo povezavo z omrežjem HMA in šifriranje vaše povezave. Na voljo imajo programsko opremo za Windows, Mac, Android in iOS. S pomočjo usmerjevalnika se lahko povežete tudi s HMA. HMA ponuja neomejen dostop do VPN s samo 4,99 USD na mesec in vsem novim uporabnikom ponuja 30-dnevno jamstvo za vračilo denarja brez tveganja.

Obiščite Skrij rit

3. Najboljši VPN za Izrael: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

ExpressVPN hitrostni test

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. To težavo boste morda našli pri mestih, ki smo jih omenili. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Bližnji vzhod in Afriko in nato odprite Izrael. Na tem mestu lahko tam izberete strežnik. Ko smo testirali strežnik v Tel Avivu, je bila hitrost 34,20 Mbps.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

4. Najboljši VPN za Izrael: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

Izrael se morda zdi majhen, toda vsekakor imajo svoj delež zahodne kulture. Številni ponudniki VPN imajo strežnike v državi. Seveda to vključuje IPVanish. Hitro lahko pričakujete lokacije na več koncih sveta. Zaradi tega smo izbrali IPVanish kot eno izmed naših možnosti za uporabo v Izraelu.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. Po vsej Aziji boste našli več lokacij strežnikov. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

IPVanish hitrostni test

IPVanish gosti številne strežnike na zgoraj omenjenih lokacijah in lahko se odločite za povezavo s katerim koli od njih. Če vidite strežnike, ki imajo v imenu strežnika črko “a”, so ti najhitrejši. Preizkusili smo IPVanish strežnik v Tel Avivu in ugotovili, da je hitrost 29,65 Mbps.

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Obiščite IPVanish

5. Najboljši VPN za Izrael: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,99 USD na mesec (75% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN Izrael hitrostni test

NordVPN gosti nekaj strežnikov na tem območju, vključno z nekaterimi v Izraelu. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik v Tel Avivu in ugotovili, da ima hitrost prenosa 9,81 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

Za vse, ki bi radi imeli možnosti drugih ponudnikov, bodite pozorni na naše 10 najboljših VPN storitev. Vendar ne verjamemo, da vam bo treba. Izbirali smo predvsem glede drugih vodilnih storitev zaradi regionalnih lokacij, hitrosti, cen in varnosti. Poiskali smo tudi ponudnike z dobro mrežo strežnikov VPN. Tako lahko dosežete najboljše možne hitrosti na voljo. Ne glede na to, katero izberete, ni slabih možnosti. Če nameravate pretakati vsebino ali se samo varno zadržati, ko ste v Izraelu, so hitrosti pomembne. Lahko se informirano odločite s pomočjo našega vodnika.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map