Najboljši VPN-ji za Irsko

IrskaIrska je otoška država v severnem Atlantskem oceanu, ki je del Združenega kraljestva. Prav tako je navedena četrta najboljša država na svetu za podjetja. Čeprav je del kraljestva, se zdi, da je irska podatkovna politika bolj zasebna od angleške. Irska vlada morda ne bo hranila podatkov o vas brez pravega razloga, vendar se to zgodi. To pomeni, da je varovanje zasebnosti na Irskem vedno pomembno. Enako lahko rečemo za nove tamkajšnje zakone o piratstvu. Vendar lahko svoje podatke in svojo zasebnost zaščitite z VPN.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Zasebni dostop do interneta2,85 USDPIA49Potrditveno poljePotrditveno polje
4CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
5IPVanish3,25 USDIPVanish76Potrditveno polje

Irska na visokih sodiščih so se pozneje močno spopadla s ponudniki internetnih storitev, zaradi česar je vsaj eden od njih moral izvajati politiko treh stavk. V nasprotju z različico pravila v Veliki Britaniji bo irski pravilnik od ponudnika internetnih storitev zahteval, da dvakrat pošlje pisma zaradi kršitve pravic in če kršitelj še naprej to počne, bo izgubil internetno storitev.

S precej ostrim jezikom je sodnik zahteval, da se za UPC vzpostavi sistem, ki bi stal približno 940 tisoč evrov, in za upravljanje sistema 300 tisoč letno. UPC je drugi največji Irski ponudnik internetnih storitev, ki oskrbuje 360.000 naročnikov. Za razliko od spletnih blokov v drugih državah je sodišče tudi odločilo, da bo ponudnik internetnih storitev plačal 80% računa za ta novi sistem. Obrazložitev te odločitve izhaja iz ideje sodnika, da se ustavne pravice glasbenih podjetij uničujejo..

Kljub argumentom proti, se zdi, da je ponudnik internetnih storitev izgubil zadevo na vseh točkah. Ena od teh točk je bila, da so ponudniki internetnih storitev “zgolj vodiči”. Čeprav je njihov argument podkrepil z veljavnim evropskim zakonom, je sodnik presodil, da argument ni veljaven. Menili so tudi, da bi moral biti ta primer stvar zakonodaje, ne sodišča.

Glede na vse te informacije vam bo dober VPN pomagal na nekaj različnih načinov. Ena največjih prednosti uporabe je zasebnost. Z uporabo VPN se vaši podatki šifrirajo, tako da jih lahko zaščitite pred vsemi, ki bi jih radi videli. Kamor koli se obrnete v teh dneh, nekje slišite, kako ne bi zaščitili svojih občutljivih podatkov?

Naslednja prednost VPN je ta, da odblokira geografsko specifično vsebino. Za primer geografsko specifične vsebine si oglejmo storitev premium streaminga Netflix. Če imate plačano naročnino, lahko na Irskem uživate v nekaj več kot 2600 naslovih. To je kar nekaj naslovov, ampak zakaj ne bi imeli dostopa do ameriške knjižnice, ki ima približno 7500? Za razliko od ogledov nekaterih filmov, doseženih z drugimi sredstvi, je skupni jezik zagotovo plus. Ali ne bi bilo lepo dobiti dostop do ogromne knjižnice, v kateri se ne bi umazali v podnapise? Z uporabo VPN bi se morali preprosto povezati s strežnikom v ZDA in uživati, kolikor želite.

To je res, lahko rečete, toda kako deluje VPN? VPN bo ustvaril varno povezavo s strežnikom na drugi lokaciji, po možnosti v drugi državi. S te druge lokacije lahko dostopate do storitev pretakanja ali dosežete katere koli cilje, kot če bi bili v tej državi. Prikaže se nekaj prometa, vendar se podrobnosti ne spremljajo. Če izberete storitev s stranko po meri, je začetek preprost. Za vas imamo nekaj odličnih priporočil za najboljše VPN-je. Vsi ti predlogi uporabljajo varne ravni šifriranja, vendar bo uporaba protokola OpenVPN vedno najboljša odločitev. OpenVPN (UDP) je najboljši za pretakanje.

Poglejmo vaš fokus za uporabo VPN. Če želite zaščititi svoje podatke ali deblokirati vsebino, priporočamo ExpressVPN. Ne vodijo dnevnikov dejavnosti in imajo funkcijo preklopa, zato je vašemu brskanju dodana dodatna zaščita. Imajo tudi zelo veliko omrežje, da bi se lahko enostavno povezali s temi knjižnicami vsebin in uživali v njih.

Če potujete izven Irske in si želite ogledati nekatere svoje najljubše oddaje, priporočamo ExpressVPN ali PIA. Oba šifrirata promet, vendar ExpressVPN vključuje MediaStreamer SmartDNS s svojim VPN, kar vam bo pomagalo odblokirati kanale brez pretiranega šifriranja. Zakaj si ne bi mogli ogledati svojih najljubših kanalov, kot so RTE News, TG4 ali TV3 News, od koder koli? Z VPN jih ne smete zamuditi.

Vas prosimo, da preberete naš seznam 10 najboljših VPN storitev če želite več možnosti. Vendar menimo, da boste zadovoljni s katerim koli VPN-jem v tej objavi. Te izbire smo izbrali med drugimi vodilnimi storitvami VPN glede na zasebnost, lokacije strežnika, hitrost in ceno. Za vaše udobje smo poiskali tudi storitve z dobro mrežo VPN strežnikov v regiji.

Dobri ponudniki VPN bodo pomagali varovati vašo spletno zasebnost in imeli bodo hitra omrežja za pretok HD vsebin v druge države. Tisti, ki smo jih omenili v tej objavi, so najboljši VPN-ji na splošno za katerikoli cilj, ki ga želite doseči. Geografsko blokirane storitve pretakanja in številni drugi priljubljeni kanali bi bili vsi vidni z Irske z VPN.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map