Najboljši VPN-ji za Iran

IranIran je starodavna država, ki se nahaja v zahodni Aziji. V njem je tudi ena najstarejših civilizacij na svetu. Iran se je prvotno imenoval Perzija in opazil svoj delež vzponov in padcev. Večina prebivalcev dežele so muslimani šiitski, primarni jezik, ki ga govorijo, je še vedno perzijski. Vsi dobro vemo o raznolikosti zakonov, ki zadevajo internet po vsem svetu. Iran cenzuri seveda ni neznan in nima nobenih težav glede preprečevanja dostopa do spletnih strani. S tem lahko še vedno uporabljate dobro storitev VPN za dostop do vsebine, ki je bila blokirana. Tu je nekaj najboljših VPN-jev za Iran.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisitServer
Lokacije št
LogsKill
SwitchSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3Surfshark3,49 USDSurfshark68Potrditveno poljePotrditveno polje
4Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje
5CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje

Po državnem udaru, ki ga je Velika Britanija spodbudila leta 1953, je Iran postopoma postajal vse bolj avtokratski. Do leta 1979, ko so Iranci začeli sprejemati zahodno kulturo, je bilo vse bolj raznarovanje, ki je istega leta privedlo do revolucije. Leta 1979 je Iran postal islamska republika in je skoraj vse, kar so videli, neislamsko. Tudi danes bi se morali zato povezati z VPN, da zaščitite svojo zasebnost. S tem ustvarite sloj šifriranja. Zaradi tega bo vlada ali kdo drug težje dobil vaše zasebne podatke ali videl vaš promet.

Drugi razlog za povezavo z zasebnim omrežjem VPN je, da se izognete geo-omejitvam. Če se ne zavedate, so številna običajna mesta, ki bi jih obiskali drugi, v državi blokirana. Rešitev tega je povezava z VPN v drugem območju. Tako lahko zavedete programsko opremo, če mislite, da se nahajate nekje drugje. Po tej točki ne bi smeli imeti dodatnih težav.

Kaj je najboljši VPN za Iran?

Iran ima več različnih vprašanj, od zasebnosti do omejevalnih internetnih vprašanj. Zaradi tega si bomo ogledali oba sklopa dejavnikov in vam povedali, kaj je najboljši VPN za Iran.

 • Močno šifriranje z vojaškimi komponentami za zaščito vaše zasebnosti pred radovednimi očmi vlade
 • Visoka stabilnost omrežja, da se izognete prekinitvam povezave v regiji
 • Ponudniki s strogo politiko brez zapisov
 • Sposobnost, da se izognete vladnim vsebinam, ko ste v Iranu
 • Strežniki za visoke hitrosti, ki dobro delujejo na hitrostnih preizkusih na tem območju
 • Mobilne aplikacije in podpora za mobilne naprave, vključno z Amazon Firestick.

Oglejmo si bolj poglobljen ogled najboljših VPN-jev, ki jih uporabljate v Iranu.

1. Najboljši VPN za Iran: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Lahko se povežete z njihovim omrežjem VPN, da zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Hitrostni test ExpressVPN IranAplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite Bližnji vzhod in Afriko. Na tem mestu lahko izberete strežnike v Pakistanu. Ko smo testirali v Karačiju v Pakistanu, je bila hitrost 152,04 Mb / s.

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati povežite namizje in mobilni telefon z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? V tem primeru lahko uporabite program Router ExpressVPN, da ga nastavite. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Iran: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na račun za daljše časovno obdobje. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno mobilno aplikacijo za naprave Android in iOS (iPhone, iPad). Uporabite lahko razširitev brskalnika NordVPN za Chrome, Firefox ali Safari. NordVPN ponuja nekatere napredne funkcije zasebnosti, kot so dvojni VPN, strežniki P2P in namenski IP, ki resnično pomaga storitvi izstopati.

NordVPN Iran hitrostni testNordVPN gosti številne strežnike v Istanbulu v Turčiji. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Preizkusili smo strežnik, ki se nahaja v Instanbulu v Turčiji. Hitrost prenosa je bila 181,04 Mbps.

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s samo 2,99 USD mesečno s triletnim članstvom.

Obiščite NordVPN

3. Najboljši VPN za Iran: Surfshark

Surfshark

Prijavite se za 24 mesecev za samo 1,99 USD na mesec (83% popust)

Surfshark je svojo storitev VPN začel izvajati leta 2018. Od takrat je podjetje v skupnosti precej popadlo. Skupina ves čas raste in dodaja lokacije ter je močno osredotočena na ceno in zasebnost. Ima tudi piščalke in zvonce, ki bi jih pričakovali pri večjih storitvah

Z več kot 500 strežniki v 50 državah, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime, imajo številne možnosti za uživanje v njihovi storitvi. Imate celo možnost ogledovanja nekaterih storitev, ki so na voljo v več regijah. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam ponuja tudi možnost zasebnega brskanja, zaščite prometa WiFi, anonimne hudournike in še več, ko izberete strežnik.

Surfshark Iran test hitrostiZa naše teste v zvezi z Iranom smo želeli izbrati strežnik, ki se nahaja v Istanbulu v Turčiji. Ko se prijavite, preprosto poiščite Istanbul v iskalni vrstici. Od tam se lahko povežete s strežnikom, ki se nahaja tam. Ko smo se povezali s strežnikom, je bila hitrost 228,75 Mbps.

Zaradi denarja in funkcij je Surfshark dobra možnost za tiste, za katere ni nujno, da so zelo hitri povezavi, dokler so tam. Vse je enostavno za uporabo in ne bi smeli imeti težav. Ob nakupu dvoletnega načrta se lahko prijavite na neomejen račun z neomejenimi napravami za 1,99 USD na mesec.

Obiščite Surfshark

4. Najboljši VPN za Iran: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (67% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Ekipa PIA je svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Hitrost boste našli hitro večino časa.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo.

HIA test hitrosti PIAPIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo razmerje med zasebnostjo in hitrostjo. Povezali smo se s strežnikom v ZAE, ki je testiran v Dubaju. Prišli smo do hitrosti 35,43 Mbps.

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN od 3,49 USD na mesec skupaj s 7-dnevno garancijo vračila denarja.

Obiščite zasebni dostop do interneta

5. Najboljši VPN za Iran: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

CyberGhost Iran test hitrostiKer smo želeli preizkusiti strežnik v Pakistanu, smo odprli odjemalca sistema Windows in kliknili na možnost »Izberi moj strežnik«. Od tam lahko razširite katero koli državo in izberete določen strežnik. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Pakistanu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili predstavo v Teheranu. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa 6,13 Mbps.

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Obiščite spletno stran CyberGhost

Lahko preberete naš seznam top 10 VPN storitve, če želite več predlogov, vendar menimo, da boste zadovoljni s katerim koli VPN-jem v tej objavi. Izbrali smo jih med drugimi vodilnimi storitvami VPN, ki temeljijo na zasebnosti (pravilnik dnevnika in šifriranje), razpoložljivosti lokacij strežnika, hitrosti, zanesljivosti in ceni. Iskali smo tudi storitve z dobro mrežo strežnikov VPN v regiji. Želeli boste zanesljivega ponudnika VPN, ki bo pomagal varovati spletno zasebnost. Morda boste želeli tudi hitro omrežje za pretakanje HD vsebin v drugih državah. Storitve, ki se delijo v objavi, so najboljši VPN-ji za zasebnost in za deblokiranje geo-omejitev za priljubljena spletna mesta za pretakanje, kot so Netflix, Hulu, Amazon Instant Video in številni drugi priljubljeni kanali..

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map