Najboljši VPN-ji za Iowa

IowaIowa je srednjeveška država, ki se nahaja v ZDA. Po ocenah ima 3,15 milijona prebivalcev in gostoto na spodnji strani, nekaj več kot 56 ljudi na kvadratni kilometer. Obstajajo številni razlogi za obisk te države, vključno s poslovnimi priložnostmi biomedicinskih tehnologij in IT področja, vse štiri letne čase, zabaviščne parke, botanične vrtove in še več. Če boste eden od obiskovalcev države in nameravate uporabljati javni WiFi, ne pozabite uporabiti VPN. O tem bomo kmalu razložili več. Preden pa si oglejmo najboljše VPN-je za Iowa.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje

Kot je razvidno iz zgornjega seznama, lahko v Iowi počnete številne nepričakovane stvari. To pomeni, da država vsekakor lahko prinese turizem, prijazno vzdušje pa vas lahko zvabi v občutek lažne varnosti. Na žalost tudi kibernekrepi to zavedajo. Zato čakajo, da bodo nič sumljivi uporabniki razkrili svoje zasebne podatke. Če ne uporabljate VPN, se pustite izpostavljeni kraji. Kljub temu bo uporaba enega ustvarila varno in zasebno povezavo s strežnikom po vaši izbiri. Na ta način kdorkoli ukrade vaše zasebne podatke, je veliko težje.

Naslednji razlog, da uporabite zasebno omrežje VPN, ko ste v državi, je, da se izognete geo-omejitvam in požarnim zidom. Na različnih mestih se lahko pridružite omrežju, ki ima omejitve, kamor lahko greste in ne smete. Seveda se ti imenujejo požarni zidovi. Če se na drugem mestu povežete z VPN, lahko programska oprema pomisli, da se nahajate drugje. Tako boste lahko dostopali do vsebine, kot boste pričakovali.

Kaj je najboljši VPN za Iowa?

Obstaja vsaj možnost, da lahko naletite na ljudi, ki želijo ukrasti vašo identiteto. Zaradi tega se bomo najprej osredotočili na dejavnike za zaščito vaše zasebnosti. Z uporabo teh meril lahko odgovorimo, kaj je najboljši VPN za Iowa.

 • Močno šifriranje z vojaškimi elementi, ki vas ščitijo v Iowi
 • VPN podjetja, ki ponujajo strogo politiko brez dnevnikov.
 • Sposobnost obiskati požarne zidove in geo-omejitve, ko ste v zvezni državi Iowa
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick
 • Omrežja z visoko stopnjo stabilnosti, da se preprečijo padle povezave
 • Strežniki, ki so na testu hitrosti uspešni v Iowi in okolici

In zdaj, poglejmo podrobneje nekatere najboljše VPN-je za Iowa.

1. Najboljši VPN za Iovo: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Kansas City. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Povezali smo se s strežnikom v Kansas Cityju in se preizkusili v Des Moines, Cedar Rapids in Davenport. Zmogljivost je bila odlična s hitrostmi, ki presegajo 108 Mbps v vseh treh mestih.

Test hitrosti ExpressVPN Iowa

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavitvene škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizorje.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Iovo: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN gosti številne strežnike v Chicagu (najbližja lokacija). S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Povezali smo se s strežnikom, ki se nahaja v Chicagu in testirali Des Moines, Cedar Rapids in Davenport. Hitrost prenosa je bila med 93 Mbps in 107 Mbps.

NordVPN Iowa test hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s 3,49 USD na mesec s triletnim članstvom.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. Najboljši VPN za Iowa: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalec Windows vam omogoča tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, deblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Chicagu (najbližja lokacija), smo odprli odjemalec Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do Chicaga in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v Chicagu. Omrežje CyberGhost vključuje številne strežnike v Chicagu. Povezali smo se z enim od njih in se preizkusili v Des Moines, Cedar Rapids in Davenport. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa od 101 Mbps do 104 Mbps.

Preskus hitrosti CyberGhost Iowa

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

Medtem ko obstaja nekaj odličnih VPN možnosti, ki jih uporabljamo v Iowa, ki smo jih našteli zgoraj, so na voljo tudi drugi ponudniki top 10 VPN seznam. Čeprav jim bo vse dobro, smo se odločili, da jih bomo najbolje optimizirali za Iovo. Zaščita VPN je dobra ideja, ne glede na to, kakšni so vaši načrti v državi. Z uporabo našega vodnika vam lahko pomagamo narediti pravo izbiro, ki bo ustrezala vašim potrebam.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map