Najboljši VPN-ji za Indiano

IndianaIndiana je ameriška država, ki se nahaja v osrednjem delu države na jezeru Michigan. Imenuje se križišče ZDA in ima približno 6,69 milijona prebivalcev. Za obisk čudovitega podeželja boste našli številne razloge. Nekatere med njimi vključujejo zunaj, odlično hrano, Indianapolis Motor Speedway in še več. Če imate en razlog, da morate obiskati, ali več razlogov, boste želeli uporabiti VPN, kadar koli le lahko. Hitro si oglejte naš seznam najboljših VPN-jev za Indiano.


RankVPN ServiceVPN ventilator
PriceVisit
SiteServer
Lokacije št
LogsBrowser
RazširitveSmart
DNS
1ExpressVPN6,67 USDExpressVPN160Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
2NordVPN3,49 USDNordVPN87Potrditveno poljePotrditveno poljePotrditveno polje
3CyberGhost2,75 USDCyberGhost80Potrditveno poljePotrditveno polje
4IPVanish4,87 dolarjaIPVanish76Potrditveno polje
5Zasebni dostop do interneta3,33 USDPIA52Potrditveno poljePotrditveno polje

Zaradi števila turistov, ki se udeležujejo vseh vrst dogodivščin v državi, je tista, ki je nočejo imeti, kraje identitete. Nihče ne želi, da bi bile njihove identitete ukradene, zato je pomembno uporabljati VPN. Ko to storite, ustvarite varno in zasebno povezavo s strežnikom VPN po vaši izbiri. Tako boste za katerega koli od teh spletkarjev precej težje pridobili svoje zasebne podatke.

Naslednji razlog za uporabo VPN-ja, medtem ko je v Indiani, je povezava s športnimi izpadi in geo-omejitvami. Kot verjetno veste, obstaja več vrhunskih športnih ekip, ki se nahajajo v državi. To so Indiana Pacers in Indianapolis Colts. Poleg tega lahko najdete številne ekipe na univerzi, ki bodo uživale v športu. Med njimi so Purdue in Univerza v Indiani. Preprosto se povežite z zasebnim omrežjem VPN v drugi regiji ali trenutnem, odvisno od tega, kaj želite gledati, in morali bi biti sposobni gledati, kot bi običajno.

Kaj je najboljši VPN za Indiano?

Pri različnih športih Indiane, vključno z dirkanjem z obročki in še več, se bomo osredotočili na sposobnost, da vam pomagamo obiti športne bloke. Medtem ko so druge zadeve pomembne, bomo najprej uporabili sposobnost deblokiranja, da nam pomagajo določiti najboljši VPN za Indiano.

 • Sposobnost obiskati športne odpovedi, geo-omejitve in požarne zidove, medtem ko ste v regiji Indiana
 • Visoka stabilnost omrežja, tako da vam ni treba skrbeti za prekinitve omrežja
 • Ponudniki, ki imajo strežnike VPN, ki delujejo dobro v regiji Indiana
 • Močno vojaško šifriranje za zaščito vaše zasebnosti, ko ste v državi
 • Stroga politika brez dnevnikov
 • Mobilne aplikacije in podpora za naprave Amazon Firestick

Zdaj pa natančen pogled na nekatere najboljše VPN-je za Indiano.

1. Najboljši VPN za Indiano: ExpressVPN

ExpressVPN

Prijavite se za 12 mesecev in pridobite 3 MESECA BREZPLAČNO na naši # 1 ocenjeni VPN

ExpressVPN združuje hiter dostop do VPN s programom MediaStreamer, ki deluje kot pametna storitev DNS za odblokiranje dostopa do geografsko omejenih vsebin. Storitev VPN bo pomagala šifrirati vašo povezavo in odblokirati športne dogodke v živo. Na njihovi spletni strani boste celo našli seznam najnovejših zabav in športnih dogodkov v živo. Če ste na Britanskih Deviških otokih, ExpressVPN postavlja zunaj držav z 5 očmi in 14 očmi. Ohranjajo politiko brez dnevnika, ki je bila v preteklih letih preverjena z odmevnimi pravnimi zahtevami.

ExpressVPN upravlja zelo veliko omrežje VPN. Poleg ZDA se omrežje ExpressVPN ponaša s tisočimi strežniki na ključnih lokacijah in tako pomaga varovati zasebnost uporabnika. Z njihovim omrežjem lahko zaščitite svojo zasebnost, odblokirate cenzuro in gledate svoje priljubljene storitve pretakanja od koder koli.

Aplikacija ExpressVPN omogoča izbiro lokacije strežnika do mesta, vendar vam ni treba izbrati določenega strežnika. Namesto tega bo odjemalec izbral najhitrejši strežnik na vaši izbrani lokaciji. Vedeti morate tudi, da nekatera mesta niso prikazana na priporočenem zavihku znotraj stranke. Te težave boste morda našli s strežniki na tem območju. Preprosto izberite zavihek “Vse”, odprite ZDA in nato odprite Chicago. Na tem mestu lahko tam izberete strežnike. Povezali smo se s strežnikom v Chicagu in preizkusili hitrost v Indianapolisu, Fort Wayneu in South Bendu z odličnimi rezultati. Hitrost prenosa je bila blizu 130 Mb / s v vseh treh mestih.

Test hitrosti ExpressVPN Indiana

Morda je največja prednost uporabe ExpressVPN njihova podpora za široko paleto naprav. ExpressVPN ponuja programsko opremo VPN po meri za Windows, Mac, iOS in Android. Hkrati se povežite z namizja in mobilnega telefona z do 3 sočasnimi povezavami. Prav tako lahko namestite spletno razširitev ExpressVPN za Chrome ali Firefox. Želite zaščititi celotno domače omrežje z enim VPN računom? Če je tako, lahko uporabite aplikacijo usmerjevalnika ExpressVPN in nastavite vse. Funkcija MediaStreamer dodaja podporo za pametni DNS napravam, kot so igralne konzole (PS4, Xbox One, Nintendo Switch itd.), Predstavnostne škatle (Apple TV, Roku, Nvidia Shield TV itd.) In pametne televizije.

Kupon ExpressVPNPrihranite 49% in si zagotovite 3 mesece brezplačno z 12 meseci našega # 1 z ocenjeno VPN

ExpressVPN se je pri naših hitrostnih testiranjih zelo dobro obnesel. So odlična izbira za zasebnost in za sprostitev geo-omejitev. Za pomoč in odgovore na vsa vprašanja je na voljo podpora strankam 24/7. Uživajte v najboljšem VPN za manj z zaupanjem, saj ExpressVPN ponuja 30-dnevno garancijo vračila denarja.

Oglejte si ponudbe ExpressVPN

2. Najboljši VPN za Indiano: NordVPN

NordVPN

Prijavite se 36 mesecev za samo 3,49 USD na mesec (70% popust)

NordVPN ima sedež v Panami, kjer nekateri uporabniki raje uporabljajo VPN podjetje, ki ima sedež v Združenih državah Amerike. Ugotovili boste, da je NordVPN močno prisotna v ZDA s strežniki, ki se nahajajo po vsej državi. Člani imajo popoln dostop do svoje mreže v ZDA in širše po zelo ugodni ceni.

Ugotovili boste, da ima NordVPN morda najboljšo kombinacijo storitev za ceno, če se naročite na daljši račun. Vsi uporabniki imajo popoln dostop do svojega omrežja in programske opreme po meri. Lahko se povežete z odjemalcem VPN za Windows ali Mac. Imajo tudi enostavno uporabo mobilne aplikacije za naprave Android in iOS (iPhone, iPad).

NordVPN v Chicagu (najbližjem mestu) gosti številne strežnike. S konzole s klikom na 3 vodoravne pike na desni strani države lahko najdete območje strežnika in vidite odstotke razpoložljivih strežnikov. Povezali smo se s strežnikom, ki se nahaja v Chicagu in hitrost preizkusili v Indianapolisu, Fort Wayneu in South Bendu. Hitrost prenosa je bila od 121 Mbps do 128 Mbps.

NordVPN Indiana test hitrosti

Želite dostopati do pretočnih storitev, kot so Netflix, Amazon Prime Video ali BBC iPlayer od koder koli po svetu? V tem primeru je NordVPN odlična izbira. So ena edina storitev VPN, ki še lahko odblokira Netflix. Na neomejeno storitev VPN in SmartDNS se lahko prijavite že s 3,49 USD na mesec s triletnim članstvom.

Oglejte si ponudbe NordVPN

3. Najboljši VPN za Indiano: CyberGhost

CyberGhost

Prijavite se 36 mesecev za samo 2,75 USD na mesec (79% popust)

CyberGhost je leta 2001 ustanovilo 7 navdušenih mladih članov ekipe v Bukarešti, Romunija. Od takrat je podjetje preraslo v eno največjih VPN storitev na svetu. Skupina 50+ članov je osredotočena na varovanje zasebnosti uporabnikov. Robert Knapp, soustanovitelj in izvršni direktor, še naprej vodi ekipo, tudi ko so se leta 2017 pridružili skupini Crossrider. Od takrat se je mreža CyberGhost precej razširila.

CyberGhost ponuja lepo kombinacijo lokacij strežnikov, močno šifriranje in možnost odblokiranja priljubljenih pretočnih storitev, kot so Netflix, YouTube Red in Amazon Prime. Nekateri kanali vam celo dovolijo, da odblokirate geografske omejitve za več regij. Do video vsebin Amazon Prime lahko na primer dostopate v ZDA, Nemčiji ali Veliki Britaniji. Odjemalca sistema Windows vam omogočajo tudi anonimno brskanje, zaščito WiFi, torrent anonimno, odblokiranje osnovnih spletnih mest (Google, Facebook Instagram itd.) In izbiranje strežnika..

Ker smo želeli preizkusiti strežnik v Atlanti, Georgia, smo odprli odjemalca Windows in razširili vmesnik. Od tam boste želeli klikniti zavihek »Vsi strežniki«, če še ni aktiven. Pomaknite se navzdol do ZDA in kliknite desno od zvezde. Tako bo prikazan celoten seznam strežnikov v ZDA. Omrežje CyberGhost vključuje nekaj strežnikov v Chicagu. Povezali smo se z enim od njih in preizkusili predstavo v Indianapolisu, Fort Wayneu in South Bendu. Kot lahko vidite, je bila naša hitrost prenosa med 116 Mbps in 121 Mbps.

CyberGhost Indiana test hitrosti

Odjemalec CyberGhost VPN je eden izmed naših najljubših. Je zelo enostaven za uporabo in vključuje številne napredne funkcije za zaščito vaše spletne zasebnosti. V Nemčiji imajo razvojno ekipo, ki nenehno dodaja funkcije strankam in mobilnim aplikacijam. Za popoln dostop do omrežja CyberGhost se lahko prijavite že za samo 2,75 USD mesečno med njihovo trenutno promocijo.

Oglejte si ponudbe CyberGhost

4. Najboljši VPN za Indiano: IPVanish

IPVanish

Prijavite se 12 mesecev za samo 4,87 USD na mesec (60% popust)

IPVanish ponuja več strežnikov na območju, zato tam ne bi smeli imeti težav. Kljub temu pa lahko pričakujete hitro hitrost tudi na lokacijah v več delih sveta. Zaradi tega izberemo IPVanish kot eno izmed naših možnosti za uporabo v Indiji.

IPVanish poleg kar nekaj pokritja v različnih evropskih regijah gostuje strežnike na vseh celinah, razen na Antarktiki. Omrežje ustvarja velike hitrosti in na naših hitrostnih testih so dobro. V spustnem meniju lahko izberete lokacijo ali posameznega strežnika.

Pravkar smo omenili, da ima IPVanish strežnike po vsej regiji in vsi so vam na voljo. Če slučajno vidite strežnik, ki ima v imenu svojega strežnika črko “a”, so ti najhitrejši v omrežju. Povezali smo se s strežnikom IPVanish v Chicagu in se preizkusili v Indianapolisu, Fort Wayneu in South Bendu. Hitrost se je gibala od 123 Mbps do 128 Mbps.

IPVanish test hitrosti v Indiani

Ko gre za vrednost IPVanish, je težko premagati. Ponujajo neomejen dostop do svojega omrežja VPN in programske opreme po meri za Windows, Mac, iOS, Android, Amazon Firestick in še več za 7,50 USD na mesec ali 58,49 USD na leto. To znaša le 4,87 USD na mesec na letnem načrtu. 7-dnevna garancija za vračilo denarja krije vse nove člane.

Oglejte si ponudbe IPVanish

5. Najboljši VPN za Indiano: PIA

Zasebni dostop do interneta

Prijavite se 12 mesecev za samo 3,33 USD na mesec (67% popust)

Zasebni dostop do interneta (PIA) ponuja uporabnikom nekaj različnih možnosti. Za razliko od preteklosti vam ni treba več nastaviti profila za vsak strežnik VPN. Zdaj se lahko povežete s katerim koli od njihovih strežniških lokacij v 33 državah. Kot lahko vidite spodaj, je ekipa PIA svoje strežnike organizirala po regijah, državah in mestih. Lokacije strežnika so navedene po abecednem vrstnem redu glede na državo.

Veliko je hudournikov, ki imajo radi zasebni dostop do interneta. Storitev vključuje funkcijo, ki bo vašemu sistemu preprečila komunikacijo, če bo povezava do njihove storitve padla. Pomeni, če vaš šifriran dostop do VPN iz kakršnega koli razloga odpade, vas bo varoval.

PIA ponuja odjemalca za Windows in druge aplikacije, ki so preproste in enostavne za uporabo. Vendar je ne boste želeli podcenjevati. PIA ponuja različne ravni zaščite zasebnosti, odvisno od vaših potreb. Lahko nadzorujete ravni šifriranja, da boste lažje našli pravo ravnovesje med zasebnostjo in hitrostjo. Kot vidite, je naš test hitrosti pokazal, da PIA v regiji deluje dobro. Povezali smo se s čikaškim strežnikom in preizkusili hitrost do Indianapolisa, Fort Wayna in South Benda z rezultati od 121 Mbps do 126 Mbps.

HIA test hitrosti PIA Indiana

Ko gre za njihov odjemalec Windows, je ekipa PIA vključila internetno stikalo za ubijanje. Stikalo kill bo prekinilo vašo internetno povezavo, kadar VPN ne uspe. To lahko resnično pride v poštev tistim, ki želijo zagotoviti anonimnost. Zasebni dostop do interneta ponuja VPN že od 3,33 dolarja na mesec.

Oglejte si ponudbe PIA

Kot lahko vidite, je zagotovo nekaj odličnih možnosti, ki jih uporabljate v Indiani. Če pa želite druge odločitve, si oglejte naše top 10 VPN seznam. Vsi bodo delovali dobro, vendar smo se odločili na podlagi več dejavnikov, da jih najbolje izkoristimo za Indiano. Ne glede na to, kaj nameravate tam početi, je zaščita VPN dobra ideja. Z uporabo našega vodnika lahko zaščitite svojo zasebnost in sprejmete najboljšo možno odločitev.

 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map